çok üzgünüm kızlar kanamamn sebebi belli oldu bebeğim düştüü hayırlısı ama çok üzüldüm.........
canımm çok üzüldüm.Rabbim inşş tekrardan verir mucizeni de bu acılarını hemen unutursun :Saruboceq: :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok üzgünüm kızlar kanamamn sebebi belli oldu bebeğim düştüü hayırlısı ama çok üzüldüm.........
kızlar bbişey sorcam yaaa low-dose step-up"... bu yöntemi hiç duydunuzm mu bu yöntemle hamıle kalan çok kişi olmus ben ilk defa duydum
ODA NEKİ :1shok:
ecrincim isim olarak bilmiyodum ama bu yöntemi pco lu arkadaşlarımızın doktorları uyguluyo
örneğin kuzunazz
yavaş yavaş dozlarla yumurtayı büyütmeye çalışıyolar
ama bazen başarısız olabiliyo kuzumuzun 2 tane büyümüştü kendiliğindn çatlamıştı
ama paylaşımın için teşekkürle rpcolu arkadaşlarımızın dikkatini çekecektir muhakkak
cnm bak benim doktorumu önermiştim ssana ama uzak diyosun
o zaman ufuk hastanesine git yengem çok memnun doktorundan
ben hiç gitmedim ama yengem çok met ediyor
aslında senin doktoruna gitmeyi çok isterdim ama çalısştıgım için biraz sorun oluyor canım.iş yerinden izin alırken biraz sıkıntı yaşıyorum.mesela sabah 9da direk doktora gidiyorum 11:30 gibi işte oluyorum.gerçi şuan yumurta takibim oldugu için 2 günde bir gidiyorum izin alırken baana yinemi doktora diyorlar buda benim sinirim çok bozuyor yaaa.hani yakın biryer olsunki hemen işimi halledip geleyim canım.ufuk hastanesinde kime gidiyor canım doktorun ismi ne belki ona başlarım .
aslında senin doktoruna gitmeyi çok isterdim ama çalısştıgım için biraz sorun oluyor canım.iş yerinden izin alırken biraz sıkıntı yaşıyorum.mesela sabah 9da direk doktora gidiyorum 11:30 gibi işte oluyorum.gerçi şuan yumurta takibim oldugu için 2 günde bir gidiyorum izin alırken baana yinemi doktora diyorlar buda benim sinirim çok bozuyor yaaa.hani yakın biryer olsunki hemen işimi halledip geleyim canım.ufuk hastanesinde kime gidiyor canım doktorun ismi ne belki ona başlarım .
alpy,evin napıyonuz kıssslar nie konuşmuyonuz
cnm valla adını bilmiyrum yengeme sorayım sana söylerim hemen
oda bağcılarda oturuyor ondan yakın oluyor gidip gelmek
ecrin sen ne tarafta bir doktor arıyosun anadolu yakası mı avrupa yakası mı?
ayşee canım ben nette şeye bakıyorum hamilelikte vajinal ağdanın yapılmasında sakınca var mı diye.ama pek tatmin edici bir cevap bulamadım.sen ne diyon?
alpy sana bişi sorcam kuşum
hamile olduğunu öğrenmeden
belirtilerin varmıydı canım
akıntı falan?