kayra sende östrojen sorunu olabilir canım ya bi 2 ay cyclo kullansan ayda bi dr a gitsen canım ya
bilemiyorumki meleğim belkide ama testlerde bişey çıkmamıştı bakalım haftaya dr a gidicem bakalım ne diycek belki söylediğin ilacı verir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kayra sende östrojen sorunu olabilir canım ya bi 2 ay cyclo kullansan ayda bi dr a gitsen canım ya
evet cnm oluyodu merak etme özellikle ilk gebeliğimde adet sancısı gibiydi
korkacak bişiy yok bebeiin tutunuyo ve rahmin genişliyo
alpy kayra nasılsınız canlarım??????
kayra kimyasal gebelik filan olduğunu düşünüyorsan canım şimdi git adetliyken bişilerin anlaşılamsını istiyorsan adetliyken gitmen lazım miyom filan bile olsa adetliyken bakılıyor
hilalcimm Allaha şükür iyiyim arada sancı geliyo ama çok uzun sürmüyo 20 dk da falan geçiyo.Bu akşam dayımın kızının kınası var oraya da gitmem lazım bakalım artık.
sen napıyosun canım stresin geçti mi biraz?
bitse bi gidicem inşallah çünkü gitmişken smear testide yaptırıcam canım aslında ilk dört gün filan damla damla geldi sonra normale döndü benim normalde 7 8 gün sürer önceki damla damla niye geldi onu anlamadım acaba tiroit hapındanmı yoksa strestenmi anlamadım yoksa kimyasal bi gebelikmi geçirdim belirtilerini okudum adetin normalden çok olması belirtiymiş bilemiyorum önümüzdeki hafta giddicem ALLAHın izniyle inşallah canım ilginç olan hiç adet sancım yok iki aydır bunuda anlamadım bazen olmazdı ama ne bileyim çok takıyorum sanırım biraz rahatlamam lazım
kamera inşallah çözüm olur tatlım rabbim seni ve aileni tüm kötülüklerden kötü insanlardan korusun
kızlar yemeğe gidiyorumm
hepinizi öptümm opuyorumnanaktan
işte anca akşama gidebilirim canım şimdi yeğenime bakıyorumanım bence bitmeden git yani geciktirme kendini
daha fazla canım
en azından dediğin gibi kafanı rahatlatırsın canım benim
kızlar yemeğe gidiyorumm
hepinizi öptümm opuyorumnanaktan
selam kızlar...doktor glukofaj muadili matofin yazdı doktor ya bu benim iştahımı açtı..hiç doymuyırum...değişsemmi ilacımı yoksa psikolojikmi sizce ay kilo vermem lazım sürekli açım..kullanıp böyle problem yaşaynınız oldumu
canım acaba sende şekeri mi düşürüyor yanlış değerlendirme olmasın ben glucophage kullanıyorum metformin içerir tam olarak ilacın adı ne bu ilaç iştah keser aslında zayıflatır ama aç değil tok karnına içmelisinki mide ni kazındırmasın
Meyabalarrrr bİz deldİkkk