günaydın canım hoşgeldin çok şükür sen nasılsın
elhamdülillah iyiyim canım bişey soracagım sizlere netten bir arkadaşla tanıştım igne satıyo acaba dogru olurmu o igneyi almam ya eşim alalım diyo babamda nasıl sakladı bakalım 60tl için deymez ya bozuksa diyo sizce ne yapayımCADIARZU
Kızlar günaydınn hayırlı cumalar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar taze anneeee:)
bakın sela okunuyor namaz kılalım birer yasin okuyalım ve dua edlim birbirimize
ayşeee senin de ilk zamanlar şiddetli karın ağrın oluyo muydu adet sancısı gibi ama daha da serti?
evinn canımmm hiçç sıkma canını sonuçta hangimizin ne olacağı belli değil hamile olunca da iş bitmiyoki insanın içinde hep tedirginlik oluyo inşş sen yine hamişşş kalıcann ve biz halayy çekicezz yineee canımmm opuyorumnanaktan
hiç bilemiyorum tatlımelhamdülillah iyiyim canım bişey soracagım sizlere netten bir arkadaşla tanıştım igne satıyo acaba dogru olurmu o igneyi almam ya eşim alalım diyo babamda nasıl sakladı bakalım 60tl için deymez ya bozuksa diyo sizce ne yapayımcadıarzu
günaydın alpycım sanada hayırlı cumalarkızlar günaydınn hayırlı cumalar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hayırlı cumalar taze anneeee:)
bakın sela okunuyor namaz kılalım birer yasin okuyalım ve dua edlim birbirimize
ahhh aysem bi bitmedi şu adetim banada dua edin ne olur ben okuyamıyorum kuranımı
sapolasın bitanem ALLAH senden razı olsun rabbime emanet olun yeğenimle :CüvCüv:cnm çıkabilsem şurdan edicem sanada dua cnm benim unutmam seni
Allaha emanet olun
alpy kayra nasılsınız canlarım??????
çok şükür hilalim adetim bi bitse daha iyi olucam inşallah sen nasılsın hayırlı cumalar bu arada
daha bitmedi ya
canım bi doktora git istersen yaaa
nebilim baya oldu yani
bende iyiyim şükür dün kamera takıldı
ona bakıyom işte:)))))))
hayırlı cumalar kayracım 2 gündür kasıklarımda hafif ağrılar var dünde yapışkan akıntım oldu çok az yumurtluyor olabilirmiyim sence kısss
puregon ismi martta inş. seninlede dertleşmiktik canım biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?