ayyy cnm benimm vallaha kötü niyetle sölemedim
hani pazara fln gidiyodun patronun diyomuşya bu günleri ararsın
bende eskisi gibi değil artık işilerinin çok yoğun olmasından dolayı öle dedim:gitme:
böğürtleninde faydalarını senden ve diğer sitelerden okuyorum
malatyaya gidersem toplucamm inşallah
kızlar rahim agzındakı iltihaplar içinde bir kür biliyormusunuz gecen izmirde amelıyat oldugum doktorun sekreterı aradı iltihap var dedi sonucta buda hamıle kalmaya engel bir durum orgametril diye ilaç verdi ama eczacı hormmon hapı bu dedi
Merhaba arkadaşlar ben bu başlıgı yeni gördüm. paylaşımlarınız ilgimi çekti.
Bende pco.luyum.ayrıca hormonlardada arada düzensizlik oluyor. 3 yıllık evliyim.
klomeni 4 kez denedim.laparaskopide oldum. Herşey normal ama hala bebişim olmadı.
ilk başlarda adetim düzensizdi bitkisel uzman bana civan perçemi karışımı ve böğürtlen önerdi.
5 ay kullandım adetim biraz düzeldi prolaktinim düştü önceleri bazı aylar cok yükseliyodu.
Bitkisel çayları uzun süre kullanmak kansızlık yapıyor benimde kanım çok düştü ve 5 aydır çay falan içmiyorum.herşeyi bıraktım.
Bekliyorum Rabbim doğru zamanı biliyor elbet.Bize düşen sabırla beklemek..
cnm soğan suyu rahmi temizliyor ve iltihapları söktürüyor
ayrıca iltihap için elma yağınında çok etkili olduğunu biliyorum
orgametrilin iltihapla bi alakası olduğunu sanmıyorum ben onu adet söktürücü olarak kullandım nie vermişki onu sana:sm_confused:
cnm soğan suyu rahmi temizliyor ve iltihapları söktürüyor
ayrıca iltihap için elma yağınında çok etkili olduğunu biliyorum
orgametrilin iltihapla bi alakası olduğunu sanmıyorum ben onu adet söktürücü olarak kullandım nie vermişki onu sana:sm_confused:
Evet katılıyorum sogan kürünü bende kullandım.rahmi temizliyor.pco yada iyigeliyor ultrasonda belirgin olarak gördüm farkı.
gittigim doktor tüp bebekte yapıyor biz ona suan yaptıramayacagımızı soyledık eşimde diyorkı doktor zararsız ilaçlar falan vererek tedavıyıde onda yaptıralım diye kendısıne baglıyordur diye düşünüyor bende nette aractırıken o ialç hakkında adet söktürücü rahmin duvarını inceltici olarak okudum da yinede dedim doktor verdiyse vardır bi bildiği diye kafam karıstı anlıyacagınız delikafadulden
hemoroit ve idrar yolları içinde lazım bana
yaa o zaman ben hemen alayım dimi:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?