Canım bugün aklımdan geçtin hiç sesi çıkmadı diye düşündüm. Ben de daha 9 gün var. Son tarih 13 Kasım ama o zamana dayanamam test yaparım gibi geliyor :) Dün dr a gittim ikiside çatlamış yumurtanın 1 gün ara ile çatladılar bu sefer ikisini de kaçırmadım ama nasip tabii olur mu olmaz mı bilinmez, çatlatma iğnesi yapmadığım için daha erken de test yapabilirim, ama yapmakla yapmamak arasındayım
Henüz hiç belirtim yok... Kremsi bol akıntı var durunca sarı oluyor onun dışında bir şey hissetmiyorum şimdilik ama daha çok erken zaten ilk yumurtadan beri 6. gün bugün daha yerleşmemiştir bile :) Hayırlısı olsun arkadaşım inşallah bu ay bizde bebiş haberiyle seviniriz... Rabbim bize de tez zamanda nasip etsin resmen eskidik demirbaş olduk ya
benimde ateşim de artış başladı 36.7 civarıydı 37-37.1 civarında 2-3 gündür. hayırlısı canım, inşallah bu üşümelerin belirtidir. Hep diyorum ki belirti aramayacağım ama dayanamıyorum ki utanmasam bugünden test yapacağım. BU ay fazlaca umutluyum aslında neden bilemedim bende inşallah Rabbim umutlarımızı boşa çıkarmaz...