• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çıkış yolu arıyorum

Elif dag

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2019
328
-338
98
İşsiz kalsaydiniz size yardım edebileceğini yani size iş bulabilecegini düşündugunuz birinden yardım ister miydiniz ? Bu soruyu şundan dolayı soruyorum işsizim şu anda atanmak da kesin görünmüyor. Bende birinin telefon no su var. Bu kişi tüm Türkiye'nin tanıdığı biri . Bugüne kadar yardım isteyip istememek de çok düşündüm. Sadece iş istiyorum. Ailemin borçları var evde sınava çalışmak yerine çalışmak istiyorum artık çok bunaldım. Mesleğim olsun istiyorum. Kimseden asla para istemiyorum. Mesaj atsam görür mü hadi gördü yardım eder mi tereddütteyim. Siz olsanız ne yapardınız

İşsiz kalsaydiniz size yardım edebileceğini yani size iş bulabilecegini düşündugunuz birinden yardım ister miydiniz ? Bu soruyu şundan dolayı soruyorum işsizim şu anda atanmak da kesin görünmüyor. Bende birinin telefon no su var. Bu kişi tüm Türkiye'nin tanıdığı biri . Bugüne kadar yardım isteyip istememek de çok düşündüm. Sadece iş istiyorum. Ailemin borçları var evde sınava çalışmak yerine çalışmak istiyorum artık çok bunaldım. Mesleğim olsun istiyorum. Kimseden asla para istemiyorum. Mesaj atsam görür mü hadi gördü yardım eder mi tereddütteyim. Siz olsanız ne yapardınız
Zor durumdaysam ve yardim edeceginden eminsem evet neden cekineyimki sonucta dilenmiyorum yada kötü bisey istemiyorum utanilcak durum degil bu zor zamanda destek sonucta

Zor durumdaysam ve yardim edeceginden eminsem evet neden cekineyimki sonucta dilenmiyorum yada kötü bisey istemiyorum utanilcak durum degil bu zor zamanda destek sonucta
İçime biraz su serptin..ne bileyim kendimi küçük düşürürüm yada gurursuzluk yaparım diye düşündüm saol

Bence CV'nizi atıp uygun pozisyonda bir iş var mı diye sorabilirsiniz. Ben staj bulmak için öyle yapıyordum, geri dönüş de alıyordum.

Tum Turkiye'nin tanidigi biri humm, o halde mesaj atin, ama o mesaji gorur mu orasi sizin o kisi icin degerinizle alakali.

O mesajdan kaç tane aliyordur, bu aralar adı az duyulduysa sen de denk gelirsen prim için göstere göstere bir şeyler yapar belki ama devamlı olur mu ,sanmam. Onun yerine başka işlere bakın.

Çevresi genişse ki öyle birinin geniş olmaması kaçınılmaz, sizin alanınıza uygun bir iş imkanı ayarlayabilir. Ha bunu yapabilir de yapmayabilir de ama siz şansınızı deneyin ne kaybedersiniz

Evet ben işsiz kalınca da staj için de tanıdığım insanlardan destek istedim referans istedim. Çoğu hocama 445343 kere mail attım. Ama bunu gidip kamuda çalışmak için yapmadım. Torpil ve referans arasında fark var.

İnsanlar bazen işlerini tanıdıkları güvendikleri insanlara emanet etmek için tanıdıklarına söylerler bak eleman arıyoruz gibisinden. Böyle bir durum varsa size yönlendirme yapabilir en azından. Bu kötü bir şey değil görüşürsünüz olursa olur olmazsa olmaz. Kendiniz de aramaya devam edin beklemeyin zaten zor iş bulmak.

Back