Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım ne oldu evden çıktım yazmissin nerdesin şimdi [/QUOT
Çok üzüldüm adınıza babasi düşkün demissiniz sarılmış uyumustur o konuda endiseniz olmasın. Eşiniz aradimi hic nerdesiniz diye.Arkadasimdayim uykusuzum oglum aklimda cok õzledim üstunu örtse bari cocugun
Çok üzüldüm. Çocuk ne kadar? Annesiz ne yapmıştır yavrucak.Evi terketmen hoş değil. Öyle bir psikopata koz vermiş oluyor sun Çözüm ayrılmak. Sorun kişilikte olduğu zaman başka çare olmuyor maalesef.
Tayin isteyin ve o ortamı da değiştirip kendine yeni bir hayat kur.
O psikolojisi bozuk insan musveddesi eşin de çaydanlıģı ile otursun.[/QUOTE annesiz o gece cok aglamis sonra yatmistir sanirim ne yedi ne icti ogluma sordum hicbirsey diyor cocuguma bakmaktan aciz ama diklenmeye gelince var
cocugum 4yasinda ve su an bizim neden konusmadigimizin farkinda ama anlamlandiraniyorÇok üzüldüm. Çocuk ne kadar? Annesiz ne yapmıştır yavrucak.Evi terketmen hoş değil. Öyle bir psikopata koz vermiş oluyor sun Çözüm ayrılmak. Sorun kişilikte olduğu zaman başka çare olmuyor maalesef.
Tayin isteyin ve o ortamı da değiştirip kendine yeni bir hayat kur.
O psikolojisi bozuk insan musveddesi eşin de çaydanlıģı ile otursun.
Evinde misin?cocugum 4yasinda ve su an bizim neden konusmadigimizin farkinda ama anlamlandiraniyor
Boşanmak gibi bir seçeneğin var biliyorsun di mi?Slm herkese .Konum cok uzun evliligim zaten hep sorunlu.evden caydanliktan sicrayan bir kac damla icin isitmedigim hakaret kalmadi pazar pazar cocuk icin sofrada sustum hep üstunu örtüyorum düzelir belki belki ama az daha konusursan dedi caydanlikla bebi yakmaya calisti bir sadistle evliyim daha önceki kavgalarimiz cok kötu zaten.bir evden gitse simdi gitmeyi düsunuyorum ama cocugumu birakamam ne yapcam bugün o pislik herifi görmek istemiyorum ne yapayim ilerisi icin zaten sobuc belli biliyorum ama cocugum icin dedim diyorum ama ne yapcam tiksiniyorum artik
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ogrendim-simdi-dayak-bir-aliskanlikmis.646966/
bu konunda herkes demişti sana boşan diye
önce kocanın ne şerefsizliği kaldı ne adiliği sonra barıştık mutluyuz diye çemkirdin insanlara
bu konuda sakın ona dönmesin..
Allah yardımcın olsun ve hakkında hayırlısını versin inşallah
boşanıcak olursan asssslaa çocuğunu bırakma
evet ebru ablaHani kazanan kendisi, oğlu ve eşiydi.
Demek ki kazanmadınız konusahibi.
Hâlâ sizi aşağılayan, sindiren, korkutan bir adamla evlisiniz.
Bir de üstüne çocuğunuzun üzerine koca bir sorumluluk yükleyerek.
Boşanmama sebebi olarak oğlunuzu gösteriyorsunuz ve ona ne koca bir sorumluluk yüklüyorsunuz.
Biliyor musunuz oğlunuz size yıllar sonra boşansaydın çekmeseydin diyecek.
Çünkü boşanmayı beceremeyip bir de sorumluluğu evlatlarına yükleyen KORKAK KADINlar, birilerine tutunamadan yaşayamadıkları için evlatlarına sarılıyorlar ve senin yüzünden boşanmadım diyorlar..
evet ebru abla
birde bunu yüzlerine vuruyolar
ne yaptımsa senin için yaptım boşanmadım diyorlar
ben anlamıyorum ebru abla
yani kınamıyorum da.. kimi kadın acı çekmeyi dayak yemeyi çok seviyo demek ki
Asla KORKAK DEGILIM.neden korkayim tam tersi anam babam bufün ayril biyir diyor cevrem tam destek sadece babasizligi yasatmak istemiyorum bu ikilimde kalmasin oglum.hafta sonlari babasi olmasin ben konusmadan ömur gecirebilirim onun icin.Hani kazanan kendisi, oğlu ve eşiydi.
Demek ki kazanmadınız konusahibi.
Hâlâ sizi aşağılayan, sindiren, korkutan bir
adamla evlisiniz.
Bir de üstüne çocuğunuzun üzerine koca bir sorumluluk yükleyerek.
Boşanmama sebebi olarak oğlunuzu gösteriyorsunuz ve ona ne koca bir sorumluluk yüklüyorsunuz.
Biliyor musunuz oğlunuz size yıllar sonra boşansaydın çekmeseydin diyecek.
Çünkü boşanmayı beceremeyip bir de sorumluluğu evlatlarına yükleyen KORKAK KADINlar, birilerine tutunamadan yaşayamadıkları için evlatlarına sarılıyorlar ve senin yüzünden boşanmadım diyorlar..