Bir çaydanlik icin.

Bütun yorumlara cok tesekkur ediyorum yarin daha iyi dusunmeye caliscam su an oglum aklimda sadece

Her şeyden öte, çocuğunuzun can güvenliği ve sağlıklı gelişimi için o evden kurtulmanız lazım ikinizinde...

Arkadasimdayim uykusuzum oglum aklimda cok õzledim üstunu örtse bari cocugun
Çok üzüldüm adınıza babasi düşkün demissiniz sarılmış uyumustur o konuda endiseniz olmasın. Eşiniz aradimi hic nerdesiniz diye. o_O

Şimdi şiddet göstermiyorsa bile şiddeye meyilli diyebiliriz... Ki bana göre bu sözleri söylemek bile şiddet , anne baba birbirinden ayrılır ama cocuklar ayrılmaz o yine babasını görebilir en azından böyle bi ortamda büyümemiş olur ...

Çok üzüldüm. Çocuk ne kadar? Annesiz ne yapmıştır yavrucak.Evi terketmen hoş değil. Öyle bir psikopata koz vermiş oluyor sun Çözüm ayrılmak. Sorun kişilikte olduğu zaman başka çare olmuyor maalesef.
Tayin isteyin ve o ortamı da değiştirip kendine yeni bir hayat kur.
O psikolojisi bozuk insan musveddesi eşin de çaydanlıģı ile otursun.

Kac gundür evde hic konusmadan yasiyoruz arkadasimda kaldigim gün aksam 11oldu msj atmis okadar.bir pismanluk ozur hicbirsey yok ne yapcam bilmiyorum su an

Annesiz o gece c
Çok üzüldüm. Çocuk ne kadar? Annesiz ne yapmıştır yavrucak.Evi terketmen hoş değil. Öyle bir psikopata koz vermiş oluyor sun Çözüm ayrılmak. Sorun kişilikte olduğu zaman başka çare olmuyor maalesef.
O psikolojisi bozuk insan musveddesi eşin de çaydanlıģı ile otursun.[/QUOTE annesiz o gece cok aglamis sonra yatmistir sanirim ne yedi ne icti ogluma sordum hicbirsey diyor cocuguma bakmaktan aciz ama diklenmeye gelince var

O psikolojisi bozuk insan musveddesi eşin de çaydanlıģı ile otursun.
cocugum 4yasinda ve su an bizim neden konusmadigimizin farkinda ama anlamlandiraniyor

Burda söylenenlerden sonra açtım eski konularına baktım yıllardır kocandan şikayet etmişsin, bitti demişsin 2-3 kere yine dönüp gitmişsin yanına. Boşanmak, hayatını değiştirme kolay değil ama seninki başka bir boyut artık. Çocuğunu tamamen kendi sinik karakterin için bahane olarak kullanıyorsun, tam bir drama queen'sin, yok üstünü örtse bari, yok oğlumu çok özledim şu hiç bir şey düşünemem diye işine gelmeyen cevapları geçiştirmişsin. Psikolojik sorunların var bence senin, kocan kadar sende suçlusun şu anki durumundan. Arkanda duran ailene, o evladına, eğitim verdiğin çocuklara yazık sadece, sen başına gelenleri hak ediyorsun çünkü.

Slm herkese .Konum cok uzun evliligim zaten hep sorunlu.evden caydanliktan sicrayan bir kac damla icin isitmedigim hakaret kalmadi pazar pazar cocuk icin sofrada sustum hep üstunu örtüyorum düzelir belki belki ama az daha konusursan dedi caydanlikla bebi yakmaya calisti bir sadistle evliyim daha önceki kavgalarimiz cok kötu zaten.bir evden gitse simdi gitmeyi düsunuyorum ama cocugumu birakamam ne yapcam bugün o pislik herifi görmek istemiyorum ne yapayim ilerisi icin zaten sobuc belli biliyorum ama cocugum icin dedim diyorum ama ne yapcam tiksiniyorum artik
Boşanmak gibi bir seçeneğin var biliyorsun di mi?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ogrendim-simdi-dayak-bir-aliskanlikmis.646966/

bu konunda herkes demişti sana boşan diye
önce kocanın ne şerefsizliği kaldı ne adiliği sonra barıştık mutluyuz diye çemkirdin insanlara
bu konuda sakın ona dönmesin..

Allah yardımcın olsun ve hakkında hayırlısını versin inşallah
boşanıcak olursan asssslaa çocuğunu bırakma

Hani kazanan kendisi, oğlu ve eşiydi.
Demek ki kazanmadınız konusahibi.
Hâlâ sizi aşağılayan, sindiren, korkutan bir adamla evlisiniz.
Bir de üstüne çocuğunuzun üzerine koca bir sorumluluk yükleyerek.
Boşanmama sebebi olarak oğlunuzu gösteriyorsunuz ve ona ne koca bir sorumluluk yüklüyorsunuz.
Biliyor musunuz oğlunuz size yıllar sonra boşansaydın çekmeseydin diyecek.
Çünkü boşanmayı beceremeyip bir de sorumluluğu evlatlarına yükleyen KORKAK KADINlar, birilerine tutunamadan yaşayamadıkları için evlatlarına sarılıyorlar ve senin yüzünden boşanmadım diyorlar..

Hâlâ sizi aşağılayan, sindiren, korkutan bir adamla evlisiniz.
Boşanmama sebebi olarak oğlunuzu gösteriyorsunuz ve ona ne koca bir sorumluluk yüklüyorsunuz.
Çünkü boşanmayı beceremeyip bir de sorumluluğu evlatlarına yükleyen KORKAK KADINlar, birilerine tutunamadan yaşayamadıkları için evlatlarına sarılıyorlar ve senin yüzünden boşanmadım diyorlar..
evet ebru abla
birde bunu yüzlerine vuruyolar
ne yaptımsa senin için yaptım boşanmadım diyorlar

ben anlamıyorum ebru abla
yani kınamıyorum da.. kimi kadın acı çekmeyi dayak yemeyi çok seviyo demek ki

evet ebru abla
birde bunu yüzlerine vuruyolar
ne yaptımsa senin için yaptım boşanmadım diyorlar

ben anlamıyorum ebru abla
yani kınamıyorum da.. kimi kadın acı çekmeyi dayak yemeyi çok seviyo demek ki

Sevgiden olduğunu düşünmüyorum ben Soslumm.
Sadece kendilerine güvenleri yok.
Saygıları yok.
Bazı insanlar kocasız kalmak istemiyorlar.
Ve ben istiyorum demek yerine çocuklarım için diyorlar.
Çocuğunu düşünen aklı başında bir anne çocuğunu böyle bir ortamda büyütmez.
Büyüdükçe anlayacak oğlu ve hiçkimse huzurun olmadığı bir yerde yaşamak istemez.
Kendisi gibi o çocuğunun psikolojisinin de bozulacağını farkedemiyor maalesef...

Devam devam, sonunuz çok hayırlı olacak sizin. 2. çocuğu düşünün bence. O zaman kesin düzelir.
Tövbe tövbe ya, insan neden kendine böyle işkence eder anlamış değilim.

Burda yorumlari göze alarak konu aciyor insanlar ama bukadar uç yorumlari hak etmiyorum zamaninda onu affettigim icin pisman degilim.hala sõyluyorum cocugumun arkasina saklanmis degilim sadece onun babasindan ayri mutlu olacagini düsunmuyorum o boslugu dolduramazsam sadece bu benim ne onun parasina gücune hicbirseyine muhtacligim yok
benim icin daha zor hep ayni kisir döngü su an konusmuyan iki yabanciyiz.tek kelime etmiycem bir kac hafta sonra bir avukata danistim kafamda netlestirmeye calisiyorum zor kim ayrilmayi dusunurki evlenirken

Hâlâ sizi aşağılayan, sindiren, korkutan bir

adamla evlisiniz.
Asla KORKAK DEGILIM.neden korkayim tam tersi anam babam bufün ayril biyir diyor cevrem tam destek sadece babasizligi yasatmak istemiyorum bu ikilimde kalmasin oglum.hafta sonlari babasi olmasin ben konusmadan ömur gecirebilirim onun icin.

X