Bir çaydanlik icin.

Slm herkese .Konum cok uzun evliligim zaten hep sorunlu.evden caydanliktan sicrayan bir kac damla icin isitmedigim hakaret kalmadi pazar pazar cocuk icin sofrada sustum hep üstunu örtüyorum düzelir belki belki ama az daha konusursan dedi caydanlikla bebi yakmaya calisti bir sadistle evliyim daha önceki kavgalarimiz cok kötu zaten.bir evden gitse simdi gitmeyi düsunuyorum ama cocugumu birakamam ne yapcam bugün o pislik herifi görmek istemiyorum ne yapayim ilerisi icin zaten sobuc belli biliyorum ama cocugum icin dedim diyorum ama ne yapcam tiksiniyorum artik
istediğinde evden çıkabilicek durumu olan fakat çocuğunu bahane eden tüm kadınlardan nefret ediyorum. devam edin böyle. çocuğunuzun 10 yıl sonra babası gibi nasıl hastalıklı bi insan olduğunu görüp kahrolunca da bu yazdıklarım aklınıza gelsin

Çocuğa en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz o adamın yanında yetişmesini sağlayarak. Çocuğunuzu da alın gidin o evden bence.

Çocuğa en büyük kötülüğü siz yapıyorsunuz o adamın yanında yetişmesini sağlayarak. Çocuğunuzu da alın gidin o evden bence.
Bugün zaten gidicem bir arkadasima ama sonra cocukla disarda zaten o gelmeden gitmeliyim onun o hali aklima geldikce cogu calismiyormusun demis calisiyorum ama calismak yetmiyor belki bende cojtan bosanmaliydim neler yasadim neler eski konularimda var yani su an sadece ev arkadasiyiz okadar

Cocugumu almak istesem kavga eder daha önce yapti calisiyorum maddi degil dusuncem cocugum icin mahzun kalirmi babasina düskun
çocuğunuzun gözü önünde şiddet görmeye devam ederseniz daha iyi olacağını mı sanıyorsunuz. korkak pısmış kilişiği gelişememiş hayatı sizin için korkmakla geçmiş acı çekmiş bir çocuk daha mı iyi? yoksa babasını istediği zaman görebilen huzurlu bir çocuk mu daha iyi?

Kac kez sinirdan dönduk yapmadigim icin cesaretsiz oldugum.icin bosanmiyacagimi bildigi icin belkide bir sekilde bir zaman olaylar bitiyor gibi en ufak seyde onun icindeki canavar cikiyor tabi ben susmadigim.icin dövmekle dua et cocuk burda laflariyla sindiriyor bunlarda kadin hep ezilmis exik olmali ses cikarmamali falan anasi bana diyorki bizde kadin konusmaz hep susar dayak yer su bu.

Cocuk etkilenmesin diye uzatmadim ama o caydanlik kafasina gecmesin diye dislerimi sika sika cok kötu bir durum.ailem duysa babam atlar gelir ve isin kötusu kriz gecircek gibiyim basim falan dönuyor su an nefes alamiyor gibiyim

Erkekler kaybetme korkusu yasamayinca böyle oluyor bazen ...Onu yoklugunuzla korkunun derim mesela evi terkedin olmuyorsa da bırakın bence evladiniza yazık psikolojisi bozulur ona da zulmtmeyin ..

Sizin kocanızdan boşanacak olmanız çocuğunuzun da babasından boşanması anlamına gelmez . Çocuğun ruh sağlığı bu şiddet ortamında ne denli sağlam kalabilir ki :KK43:

hayat kısa kimse sizden kıymetli değil çocuğunuz bile. kendi hayatınız kendi ruh haliniz öncelikli olmalı her zaman. istemediğiniz hiçbir şeye katlanmayın.

Slm herkese .Konum cok uzun evliligim zaten hep sorunlu.evden caydanliktan sicrayan bir kac damla icin isitmedigim hakaret kalmadi pazar pazar cocuk icin sofrada sustum hep üstunu örtüyorum düzelir belki belki ama az daha konusursan dedi caydanlikla bebi yakmaya calisti bir sadistle evliyim daha önceki kavgalarimiz cok kötu zaten.bir evden gitse simdi gitmeyi düsunuyorum ama cocugumu birakamam ne yapcam bugün o pislik herifi görmek istemiyorum ne yapayim ilerisi icin zaten sobuc belli biliyorum ama cocugum icin dedim diyorum ama ne yapcam tiksiniyorum artik
Ocak 2013 ten itibaren hep benzer duygular ve sorunlar yasamissiniz.. neden katlaniyorsunuz? Belli ki egitimcisiniz.. en iyi sizin bilmeniz gerekir sevgisiz ve ofke dolu bir ortamda cocuk buyutulemeyecegi.. yargilama hakkina sahip degiliz ama bilin ki siz varsaniz evladiniz var ve siz mutluysaniz evladiniz mutlu.. guzel bir mesleginiz var.. kendinize duzen kurdugunuzda mahkeme evladinizi size verir zaten. Neyse,hakkinizda hayirlisi olsun.. Allah sabir kuvvet versin.

O cocuga gitmeyerek iyilik yaptiginimi zannediyosun.
Ruh hastasi, kisiligi bozuk insanlar böyle aile ortaminda
Büyüdügü Icin öyle oluyolar zaten.
Babasiz büyüsün, huzurla, insan gibi büyüyün.
Kendinide cocuguda kurtar.

Hanımefendi anladığım kadarıyla meslek sahibi bir bayansınız. Babam duysa atlar gelir demişsiniz, yani aileniz de arkanızda. Üstelik iyi bir düzen oturtursanız ve iyi bir avukat bulursanız velayeti almanız da olası. Burada bizden daha ne söylememizi bekliyorsunuz? Biliyorum boşanma süreci gerçekten acı verici olabiliyor ancak sizin durumunuzdan kat kat kötü halde olup, elinde sizin gibi imkanlar olmayan (meslek,aile desteği) kadınlar boşanıyor. Eğer gerçekten bıktıysanız biraz cesaret! Tek ihtiyacınız bu çünkü. Ha boşanmak gibi bir amacınız yoksa da -ki bence yok- daha çok konunuzu okuruz burada. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim daha.

hasbel sen zamanında babanı kocana dövdurtup sonra da ama babam kocamı kendi evinden kovmaya çalıştı diye kocanı korumaya kalkmıştın,
burda da sana kızanlara saymadığın laf kalmamıştı, asla unutmam ne seni ne de kızına sahip çıkmaya çalışan babanı,
ne yaşarsan sana müstahak da yazık çocuklar ziyan oluyor.

eger bi meslegin varsa hemen ayrıl ılerde cocukgun o adamla buyuyecek

hasbel sen zamanında babanı kocana dövdurtup sonra da ama babam kocamı kendi evinden kovmaya çalıştı diye kocanı korumaya kalkmıştın,
burda da sana kızanlara saymadığın laf kalmamıştı, asla unutmam ne seni ne de kızına sahip çıkmaya çalışan babanı,
Offf Allah'ım offf :KK14:

dovmus mu gerçekten ya

ah canım Rabbim yardımcın olsun.. ne desek boş boşan demekte kolay ama öyle söylendiği gibi kolay olmuyrdur. Umarım düzelir..

@ponyooo yazmasa olaya farklı bakardım bunları neden anlatmıyorsun H hasbel79
zaten ilk sayfadan belli oluyor kimin cesaret almak için kimin boşver,katlanman lazım dememiz için başlık açtığı...

benim hayatda tek deger verdigim sey ailem babama asla boyle bir muamekeyi hosgormem bunu yazamam boyle birsey yok du an zaten sorunlarim boyumu asti bir arkadasimda kaliyorum cocugum yok ne olacagim belirsiz

X