Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dovmus mu gerçekten ya
dun cok kötu seyler oldu eve geldi burasi ben tutdum defolun gidin babanida al git dedi oglumu aldi vermiyor babama vurdu bagirmalar bebegim agliyor ben kriz gecirmisim komsular gelmis babam taksiye goturelim kizimi derken beni cekistirip benim arabama bincek defolun hepiniz diye komsulara bagirmis ben hatirlamiyorum sonra hadtanede hep ciglik cigliga baba beni birakma oglum demisim yani hatirlamiyorum dun okadar olayin icinde
size tavsiye kizlar o bosan aaaa dayak olurmu aman cocuguna daha mutlu.olur gazini verenlerin lafina degil sol yaniniz ne diyorsa ona inanin o dogruyu bulur cünku bana o akil verenler gazi verdi birde baktim balkondan kocasini oglunu almis sus pus icinde hayatini yasiyor yani aaaaa cok üzuldum kiyamam iiiiiiiii inanmadim benimle degilsiniz dost öyle olmuyor
hayatima onla olan kavgalarimi sürdurerek ama acisiz agrisiz dayaksiz yasamak icin yön verdim
kaybim yok bilakis kazandik biz oglum ben esim kazandi
ya anlamadgim biz nasil bir toplum olmaya basladikki kadinlar kadinlari anlamaz yuvayi disi.kus yapardi hani cileyi cekmek sevgi varsa ibadettir bunlari unutduk him sanirim bu feminen söylemler kimsenin yarasina tuz basmiyor bana bu lazim degil
tamam ozaman dayagi ye otur diycek birileri simdiden cvp veriyorum artik vurursa bana vurmus olmiycak hayatinin en buyuk dayagini kendisi aticak kendine bunu biliyor bir kez daha yok
ayrilmak cozum degil olsa su an mahkemeyi acmistim ama birdaha asla bana goz isareti bile yapamaz yaparsa bedelini biliyor ozaman artik cocuk falanda yok yani gozum gormez
evliligimde elbetdeki benimde hatalarim var sorunlarim var anlatmadgim ayrintilar var herkesden daha fazla özguveni olan biriyim biz birbirimize sans vetdik bunun icin suclu oldugumu düsunmuyorum
babama vurma konusunu hazmetdigimi soylemiyorum ama babam onu kendi evinden kovunca birada artik saglikli dusunememenin asabiyeti babami.itekledi babamda ona karsilik verirken ben icerden duydum ve zaten dayanamadigim icinde orda bayildim kaldim benim babamin tirnagini kimseye degismem essek gibi pzur diledi yamuldu bükuldu babamfa hatani affetmek buyukluktur ama bana birdey olmaz istetsen öldur ama kizimi üzrmezsin asla dedi ve konu kapandi zaten pismanligi akiyordu her halinden babam basta bosanmami istemedi zaten yani bu sürec zordu cok ama zor buraya yazdimki beni goremedigim birsey olabilir yada kimseye anlatamadigim tanimafigim insanlar derdimi daha iyi anlar düsuncesiyle konu actim suclu degilim sanirim izin almak zorundada degilim nye herkes bana kötu birsey yapmis hissini veriyor
ben insan yetistiriyorum kimin piskopat oldugunu bilecek kadar bilgili zekiyim bu yüzden benim esim hatasi olan birisi ama bir pikopat degil acikcasi olaylari bu noktaya getirende benim kendim mükemmel biriyim diyemem demem esimde degil burda sadece ikimizde hatalarini gördu bsbam araya girdi ve kendine yapilanida unutdu unutturmak istedi ha ben bunu sindirfimmi hayir bunu her seferinde yûzumde hissedecek ama kapiyi kspatibcada mutlu olabilirim bu aile icin sansa ihtiyac var dedim ve bukadar
altinda büyuk seyler niye araniyor
hicbirseyi unutmadim unutmiycm ama hatalari olur insanlarin ve bu da onun son sansi
Ikimizde okumus insanlariz ama su an bunun önemi olmadigi asikar.kavgalarimiz cok sik olmuyordu bu ara iyiydik yada üstunu õrttumkavgalarınızın sıklık derecesi ne? her gün mü ve ufak tefek şeylerden de kavga çıkartıyorsa yazık eşinizin mesleği ne siz öğretmensiniz sanırım meslektaşınız mı? ya benim çevremde de birkaç bildiğim ya tabii okumakla adam olunmuyor ama güya eğitim almış dediklerin daha sert çıkışları oluyor
Hani öyle bi olay yoktu ?Ikimizde okumus insanlariz ama su an bunun önemi olmadigi asikar.kavgalarimiz cok sik olmuyordu bu ara iyiydik yada üstunu õrttum
Canim cocugunu neden gidip almiyorsun,nasil olur alir gider nerde yasiyorsun kolaymi öyle cocugu annenin yanindan almak ?Oglumu özledim onun arabasini aldim.kokluyorum anne olmak cok zor suramda birsey yaniyor canim aciyor sanki
Ikimizde okumus insanlariz ama su an bunun önemi olmadigi asikar.kavgalarimiz cok sik olmuyordu bu ara iyiydik yada üstunu õrttum[/QUOTE
Ja
Birseylerin altini cizerek neyi ispatlamaya calisiyorsunuz bilmiyorum ama su an benim yüregimi sogutmuyor bu.gecmiste dediklerimin arkasindayim ama sayende birseyi daha anladim ben fedakar oldukca karsimdaki canavarlasti sayebde yasadiklarim bir bir dökuldu önumeüşenmedim alıntıladım hasbeli tanımam bilmem ama insan olarak ben utanıyorum babasını döven birine hala eşim diyebildiği için,
şimdi de hala arayacağım babamı diyor yetmedi adamcağızın yediği dayak.
Inanin bugün park park gezdim eve gitmiyim onun yüzunu görmeyeyim sonrada arkadasima geldim ama oglum orda yani su an sadece oglumu düsunuyorum uyumamis zaten bana msj atmis cvp vermedimCocuguna ve sana iyi davranmiyan bir adamdan ne bekliyebilirsin ,üstünü örtmüssün belli cocugunu al bari ise gidemiyecek durumdaysan rapor al bir müddet cocuga bak.
o almadi cocugu gezdirmeye gitti ben onlar gelmeden ciktim evde kalsam hersey olmamis gibi davrancaktiCanim cocugunu neden gidip almiyorsun,nasil olur alir gider nerde yasiyorsun kolaymi öyle cocugu annenin yanindan almak ?
Sinirle hareket etmissiniz eve geri dön bari ,saglikli düsünebilmek icin kendine biraz zaman ayir,baktin olmuyor yollari ayirirsin ama kavgasiz dövüssüz .O
o almadi cocugu gezdirmeye gitti ben onlar gelmeden ciktim evde kalsam hersey olmamis gibi davrancakti
Canım ne oldu evden çıktım yazmissin nerdesin şimdiInanin bugün park park gezdim eve gitmiyim onun yüzunu görmeyeyim sonrada arkadasima geldim ama oglum orda yani su an sadece oglumu düsunuyorum uyumamis zaten bana msj atmis cvp vermedim