Bir çaydanlik icin.

hasbel79

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2011
255
19
Slm herkese .Konum cok uzun evliligim zaten hep sorunlu.evden caydanliktan sicrayan bir kac damla icin isitmedigim hakaret kalmadi pazar pazar cocuk icin sofrada sustum hep üstunu örtüyorum düzelir belki belki ama az daha konusursan dedi caydanlikla bebi yakmaya calisti bir sadistle evliyim daha önceki kavgalarimiz cok kötu zaten.bir evden gitse simdi gitmeyi düsunuyorum ama cocugumu birakamam ne yapcam bugün o pislik herifi görmek istemiyorum ne yapayim ilerisi icin zaten sobuc belli biliyorum ama cocugum icin dedim diyorum ama ne yapcam tiksiniyorum artik

Su an kelime hatalarina dikkat edemiycek kadar kirginim o yüzden affefin bugün evden gitmekiniyim cocuk olmasa ceker giderim hatta bu sehirden igrenc insani vir sn görmek istemiyorum

Çocuğunuz kaç yaşında onu birakmayimi düşünüyorsunuz cocugunuzuda alin

Son düzenleme:

arkadaşım anladığım ayrılmak istiyorsun ama ayrılamam diyorsun
neden? gelirin mi yok? ailen mi yok?
durumu biraz açabilirsen ona göre yorum yapalım...

Cocugumu almak istesem kavga eder daha önce yapti calisiyorum maddi degil dusuncem cocugum icin mahzun kalirmi babasina düskun

Evet siddet sayilmaz sadece salaklik modunda korkutma
psikolojik şiddet diyebiliriz yani malesef kimseye ayrıl kesinlikle boşan gibi tavsiyelerde bulunamıyorum. durumu kendin değerlendirip kendin karar vermelisin. ben olsam o çaydanlıkla beni korkutmaya çalıştğında bacaklarına doğru suyu boşaltıverirdim o ayrı.

Arkadaşım seni anlamakta zorlaniyorum. Az önce nefret ettinigini bi daha gormek istemediğini yazdin simdide şiddet yok salakca korkutma diyosun.

benim devreler yandi heralde yorum yapmayim bi daha
Inan su an saglikli dusünemiyorum daha önce ek kaldirmasi oldu vurmaya meyilki ama bugünku sadece korkutmaydi cocugu alip cikti kafam kazan gibi bugün ne yapcam onu düsünuyorun esyami ailp gitmek istiyorum yarinda is var

Cocugum icin kaliyorum deme lutfen , boyle bir durumda cocugun icin bitirmelisin aslinda.
Cocuk boyle bir ortamda buyuyor cocuga iyilikmi yapmis oluyosun sanki?
Cocuklarin istedigi , huzurlu bir ortam mutlu anne baba ..
Bunlar yoksa cocukta rahatsiz bu durumdan , ayrics milyonlarca bayan bosanmis ve cocuklarini pekala buyutuyorlar gül gibi..
Cocuklari bahane etmek ne kadar dogru bilmiyorum.

Inan su an saglikli dusünemiyorum daha önce ek kaldirmasi oldu vurmaya meyilki ama bugünku sadece korkutmaydi cocugu alip cikti kafam kazan gibi bugün ne yapcam onu düsünuyorun esyami ailp gitmek istiyorum yarinda is var
Neyse evde yokmuş biraz kafani toplamaya çalış ani bi karar verme ozaman

Şiddet görmek için bir yerinizi morartması mı lazım? Yediğiniz hakaretler ne olacak? Onlar şiddet değil mi? Şiddeti neden sadece fiziksel olarak nitelendiriyoruz psikolojik şiddet ne olacak, kadınlık onuru, gururu. Çocuğunuz bu ortamda büyüse daha mı mutlu olacak zannediyorsunuz? Bugün mutsuz, başarısız, içine kapanık veya sinirli, agresif, şiddete meyilli insanların bir çoğu böyle ortamlarda büyüyen insanlar. Mesela kuzenim, eski erkek arkadaşım, çok yakın bir arkadaşım hepsi keşke boşanmış olsalardı diyor.

Valla kimseyi çocuğun için çekme, yarın öbür gün büyüyünce kıymet falan bilmiyorlar. Annem de bizim için çekti babamı, şu an çok pişman. Bunca yıl bu adama bunun için mi katlandım diyor. Çocuğunu da al git o evden. Çalışmıyor musun?

şiddeti seven bir babadan evladını uzak tut ne hayır gelirki? onun sevgisinden çocuk sizin kavgalarınızla delirir kafayı yer
ilerde sağlam bir kişiliği olmaz sorunlu olur bence ekonomik gücünde varsa var git yoluna acıma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…