Slm herkese .Konum cok uzun evliligim zaten hep sorunlu.evden caydanliktan sicrayan bir kac damla icin isitmedigim hakaret kalmadi pazar pazar cocuk icin sofrada sustum hep üstunu örtüyorum düzelir belki belki ama az daha konusursan dedi caydanlikla bebi yakmaya calisti bir sadistle evliyim daha önceki kavgalarimiz cok kötu zaten.bir evden gitse simdi gitmeyi düsunuyorum ama cocugumu birakamam ne yapcam bugün o pislik herifi görmek istemiyorum ne yapayim ilerisi icin zaten sobuc belli biliyorum ama cocugum icin dedim diyorum ama ne yapcam tiksiniyorum artik
İyi ozaman otur bacı daha ne diyelimCocugumu almak istesem kavga eder daha önce yapti calisiyorum maddi degil dusuncem cocugum icin mahzun kalirmi babasina düskun
Evet siddet sayilmaz sadece salaklik modunda korkutmaşiddet görüyor musunuz? yoksa sadece böyle salak salak şeyler yapıp korkutmaya mı çalışıyor?
Arkadaşım seni anlamakta zorlaniyorum.Evet siddet sayilmaz sadece salaklik modunda korkutma
psikolojik şiddet diyebiliriz yaniEvet siddet sayilmaz sadece salaklik modunda korkutma
Inan su an saglikli dusünemiyorum daha önce ek kaldirmasi oldu vurmaya meyilki ama bugünku sadece korkutmaydi cocugu alip cikti kafam kazan gibi bugün ne yapcam onu düsünuyorun esyami ailp gitmek istiyorum yarinda is varArkadaşım seni anlamakta zorlaniyorum.Az önce nefret ettinigini bi daha gormek istemediğini yazdin simdide şiddet yok salakca korkutma diyosun.
benim devreler yandi heralde yorum yapmayim bi daha
Neyse evde yokmuş biraz kafani toplamaya çalış ani bi karar verme ozamanInan su an saglikli dusünemiyorum daha önce ek kaldirmasi oldu vurmaya meyilki ama bugünku sadece korkutmaydi cocugu alip cikti kafam kazan gibi bugün ne yapcam onu düsünuyorun esyami ailp gitmek istiyorum yarinda is var
Valla kimseyi çocuğun için çekme, yarın öbür gün büyüyünce kıymet falan bilmiyorlar. Annem de bizim için çekti babamı, şu an çok pişman. Bunca yıl bu adama bunun için mi katlandım diyor. Çocuğunu da al git o evden. Çalışmıyor musun?Slm herkese .Konum cok uzun evliligim zaten hep sorunlu.evden caydanliktan sicrayan bir kac damla icin isitmedigim hakaret kalmadi pazar pazar cocuk icin sofrada sustum hep üstunu örtüyorum düzelir belki belki ama az daha konusursan dedi caydanlikla bebi yakmaya calisti bir sadistle evliyim daha önceki kavgalarimiz cok kötu zaten.bir evden gitse simdi gitmeyi düsunuyorum ama cocugumu birakamam ne yapcam bugün o pislik herifi görmek istemiyorum ne yapayim ilerisi icin zaten sobuc belli biliyorum ama cocugum icin dedim diyorum ama ne yapcam tiksiniyorum artik