• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir çare ?

Canım doğum kontrol haplarını bana doktor tavsiye etmemişti büyütüyor diye bendede var aynı senin durumdayım ozeldeki biyopsi istedi devlettekiler istemedi yaptırmadım biyopsi ama içim içimi yiyor malesef aralık ayının dördüne ultrason muayenem var benim koltuk altımda realiktif lenft nodülü var birde emara girdim temiz çıktı kafam çok karışık bu aralar biyopsi yaptırmak bu durumda cesaret istiyor kesin yaptırmak zorundasin diyen olmadigi icin emzirdim ben bazıları küçülmüş hatta ama buyuyenlerde var malesef
Aralık 4 te ultrasonunuz varmıştı nasıl geçti? Umarım iyi şeyler söylemişlerdir.
Doğum kontrol hapını 1.5 yıl kullandım maalesef. Kötü giden bir evlilikten çocuk istemediğim için. Sebebi o diye düşünüyorum. Çünkü göğüslerim öncesinde böyle acımazdı.

Merhaba bende de mart sonunda gogsumde kitle teshis edildi dr fibroadenom dedi ama 6 ay sonrasina kontrol onerdi ceviz buyuklugunde elle hissediliyor arada yer degistiriyor bazen agri yapiyor cok sık olmasa da.. bu kitleleri gecirmek icin cesitli bitkisel kurler varmis onlari duydunuz mu hic?

Alıntı Cevapla

aralık ayindaki ultrasonuma doktor 6 ay sonra kontrol dedi ben emin olamayıp istanbulda araştırdığım bir profesöre gittim o da sonuçlara bakarak ve muayene ederek 1 yıl sonraya kontrol verdi ben haziran ayında gideceğim yinede 1 yıl beklemem bakalım şimdilik böyle
Aralık 4 te ultrasonunuz varmıştı nasıl geçti? Umarım iyi şeyler söylemişlerdir.
Doğum kontrol hapını 1.5 yıl kullandım maalesef. Kötü giden bir evlilikten çocuk istemediğim için. Sebebi o diye düşünüyorum. Çünkü göğüslerim öncesinde böyle acımazdı.

Merhaba bende de mart sonunda gogsumde kitle teshis edildi dr fibroadenom dedi ama 6 ay sonrasina kontrol onerdi ceviz buyuklugunde elle hissediliyor arada yer degistiriyor bazen agri yapiyor cok sık olmasa da.. bu kitleleri gecirmek icin cesitli bitkisel kurler varmis onlari duydunuz mu hic?

Alıntı Cevapla
Evet duydum ama denemedim

Merhaba aralıkta ultrason çekindim doktor 6 ay sonraya kontrol verdi ben emin olamayıp istanbulda araştırdığım bir profesöre gittim o da sonuçlara bakarak ve muayene ederek 1 yıl sonrasına kontrol verdi ben o kadar beklemem haziranda gideceğim tekrar kontrole durum böyle hakkımızda hayırlısı

Back