- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
Hayırlı akşamlar herkese :)
Sizlerle paylaşmak istediğim bir durum var, en önemlisi sağlıkmıştı,bunu geç te olsa anladım. Sağlığın önünde hiçbir şey tutulamazmış.
Geçen hafta 2.meme usg vardı. Her iki göğsümde de 7-8 er tane fibroadenom var benim.
Çekildim. Birkaç tanesinde büyüme vardı.Sonucu gösterdiğim cerrah en büyüğünden 1 ay sonra biyopsi alınmasını söyledi. Ve yine evhamlandım fazlasıyla. (En büyüğü 1.5 cm felan)
Farklı dr göstermek amacıyla ilk usg de gittiğim özel cerraha koştum tekrar.
Kendisi usg ile de baktı, ve anormal bir şey görmedi .
Hatta fazlasıyla taktığım için bana kızdı.
Biyopsi olmamı söylediler dediğimde ise yine kızdı,bunda biyopsilik bir şey yol diye yineledi.
Ve içim rahat bir şekilde çıktım yanından.
Şuan ise sıkıntı, göğsüme dokunduğum anda elime onların gelmesi beni strese sokuyor, bir sürü bir şeyler olması beni evhamlandırıyor..
Şunu yaptım,içtim. küçüldü,veya komple yok oldu vs
Şeklinde yol gösterecek kimse var mıdır ? İ... s...
Brokoli kürünü denedim 20 gün kadar, sadece adet dönemindeki acısını hafifletti. Onun dışında bir faydası olmadı.
Onun dışında nasıl olduğumu soranlar olmuş,teşekkür ediyorum:)
Uzun zamandır girmemiştim.
Kendi evime geçtim alışmaya çalışıyorum diyelim :)
Sizlerle paylaşmak istediğim bir durum var, en önemlisi sağlıkmıştı,bunu geç te olsa anladım. Sağlığın önünde hiçbir şey tutulamazmış.
Geçen hafta 2.meme usg vardı. Her iki göğsümde de 7-8 er tane fibroadenom var benim.
Çekildim. Birkaç tanesinde büyüme vardı.Sonucu gösterdiğim cerrah en büyüğünden 1 ay sonra biyopsi alınmasını söyledi. Ve yine evhamlandım fazlasıyla. (En büyüğü 1.5 cm felan)
Farklı dr göstermek amacıyla ilk usg de gittiğim özel cerraha koştum tekrar.
Kendisi usg ile de baktı, ve anormal bir şey görmedi .
Hatta fazlasıyla taktığım için bana kızdı.
Biyopsi olmamı söylediler dediğimde ise yine kızdı,bunda biyopsilik bir şey yol diye yineledi.
Ve içim rahat bir şekilde çıktım yanından.
Şuan ise sıkıntı, göğsüme dokunduğum anda elime onların gelmesi beni strese sokuyor, bir sürü bir şeyler olması beni evhamlandırıyor..
Şunu yaptım,içtim. küçüldü,veya komple yok oldu vs
Şeklinde yol gösterecek kimse var mıdır ? İ... s...
Brokoli kürünü denedim 20 gün kadar, sadece adet dönemindeki acısını hafifletti. Onun dışında bir faydası olmadı.
Onun dışında nasıl olduğumu soranlar olmuş,teşekkür ediyorum:)
Uzun zamandır girmemiştim.
Kendi evime geçtim alışmaya çalışıyorum diyelim :)