Bir büyü meselesi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

1papatyaaa

Bir mucize istiyorum 🐣
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2022
971
492
26
Kızlar büyüye inanır mısınız?. Ufacık sudan sebeplerden tartışıyoruz eşimle.
Aynı evin içinde tartışmadığımız gün sayısı çok azdır 2 yıllık evliyiz. Sevgiliyken aşırı ilgili şefkatli merhametliydi ama şimdi ilgisini sevgisini eskisi kadar hissetmiyorum. Bende buna istinaden hocaya bakım yaptırdım iki ayrı hocaya, birisi nazar olduğunu ama mutlaka tedavi edilmesi gerektiğini söyledi sadece ama yengemin tavsiyesiyle baktırdım bu hocaya, yengem de dedi bu hoca büyü olsa bile söylemiyor nazar diyor dedi. Sonra başka bir hocaya bakım yaptırdım o direkt söyledi, ceviz kabuğunu doldurmicak sebeplerden tartışma çıkıyor ani sinir tahammülsüzlük ve bahtsızlık var kısmeti bağlanmış dedi napsam bilmiyorum bana büyüyü bozmak için bir kaç kağıt verdi 3 tanesini yaptım iki tane kaldı ama onları bir türlü yapmak nasip olmuyo neden bilmiyorum ama elim gitmiyor öylece duruyor kenarda sanki bir şey beni tutuyor gibi napim kızlar ya çok bunaldım çok.

Öyle diyecekler zaten ne diyecekler ki ?

Sizde büyü yok anlaşamıyorsunuz hepsi bu ve tedavisi de okunmuş su, keçi bku falan değil boşanmak.

Hangi hocaya soru sorsan hep aynı şeyleri duyarsın , biri bişey yapmış bozulması lazım vs vs vs hep aynı şeyleri derler

Öfke kontrolü sorununuz var, uzman yardımı alın hocayla olacak iş değil.

iletisim probleminiz var bence esinizle.
hocaya isim anne adi doğum yeri tarihi falan mi soylediniz? öyleyse arkadasim da istedi diyin bir sey uydurun. misal diyin ayse korkmaz dogum yeri yozgat sorgun vs vs derdi su bu.
bakalim onda da büyük var nazar var diyorlar mi. derlerse anla ki niyetleri seni ...
dolandirmak:)

Ben de 20 sene oldu asırı iyiyiz kesin büyü var diye gittim aldatıyor olabilir dedi..Oklava aldım 3 tane biri kocama diğer ikisi bekliyor suan.

Eşinizle tartışmanıza neden olan ufacık sebepler: evinizin rızkını hacı, hoca peşinde koşup; bakım vb yaptırırken harcamanız olabilir mi ? Bence ufak değil büyük büyük kavga sebebi.

Nazara ve büyüye inanıyorsanız, okumanız gereken duaları da biliyor olmalısınız. Ne işiniz var hacı, hoca peşinde ? Açın kitabınızı, okuyun dualarınızı.

Çalışmıyorsanız ve iş bulma imkanınız varsa, bir işe girmeye çalışın. En azından evinizin gelirini arttırmış olursunuz.

Ne işiniz böyle şeylerle? Oturup konuşun eşinizle, olmuyorsa bir aile terapisti gidin.

İnanıyorsanız kendiniz açın Kuran okuyun
evinizde, dua edin. Bunlardan daha farklı ne bilecek de yapacak hocalar? İnsanlar çaresiz hissetiğinde böyle saçmasapan şeylerden medet umuyor ama sonunda zararlı çıkıyorlar. Onlardan olmayın.

Allah aşkına hoca demeyin şöyle tiplere .. inanmayın da saçma sapan şeylere. Bunun yerine birbirinizin iletişim dilini öğrenmeye çalışın.

Kaç para verdin yada verecen hocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…