Bir Burun masal:)

ben de şu anda baktığımda kusur buluyorum ama çok erken, çok şiş çünkü. moralimi bozmadım açıkçası. bir de eski burnum çok sorunluydu, bi yandan kemik fırlayacak gibiydi. o yüzden bu şiş hali bile çok hoşuma gitti. eşim de baya beğendi, sen de sabret bence. zor kısmı atlattık işte:) bu arada ben de seninkini merak ettim ama göremedim resimlerini, nasılmış bu tuğrul maral klasiği:)

kaydirigubbakcemile3

yarın ekliycem profilime şu anda yok zaten. evet eskisinden iyi de, benim sol tarafım daha şiş ve mordu, ve burnum o tarafa eğik gibi duruyor, inş eğri değildir de o taraf daha şiş olduğu için şimdilik öyle duruyordur.

gördüm gayet hoş olmuş suratına yakışmış:) geçmiş olsun. Benim alçılar pazartesi çıkacak daha.

tumena diye bi üye var görmüşsünüzdür belki. emre ilhan yapmış onunkinide. dün bana resmini gösterdi ilk hafta onun da eğri gibi ve kocamanmış sonra fındık gibi olmuş tabi 3-4 hafta sonra iner şişliklerin dedi. iyi ki dün onunla konuşmuşum onun resmini görmesem şimdi daha kötüydüm kesin.

ben de profilden hiç beğenmiyorum ama şişlerin inmesini beklemek lazım. hayalimdeki kavisi göremedim henüz.

Canım geçmiş olsun ilk önce çok güzel anlatmışsın heveslendim :KK70: ama burnunu göremedim ama gülmeyin :) bu albüm diyosunuzda ben bakıyorum bulamıyorum acaba yanlış bir yere mi bakıyorum ... 'Ana Sayfa........... Resimler& Albümler' değil mi??? yahu bi yardımcı olunda görim merak ettim .... :)

Canım ilk önce geçmiş olsun çok güzel anlatmışssın heveslendim ben de :KK70: Ama ben göremedim :) (gülmeyin) yanlış yere bakıyo olabilirmiyim ' Ana Sayfa ...... Resimler&Albümler ' albüm dediğiniz yer burası mı acepp :) Merak ettimde bi el atın :KK70:

Ay :KK70: rezil oldum net geldi gitti bende yollanmadı zanettim yanlış hatırlamışım ...

Canım ilk önce geçmiş olsun çok güzel anlatmışssın heveslendim ben de :KK70: Ama ben göremedim :) (gülmeyin) yanlış yere bakıyo olabilirmiyim ' Ana Sayfa ...... Resimler&Albümler ' albüm dediğiniz yer burası mı acepp :) Merak ettimde bi el atın :KK70:

canım görebildin mi?

canm çok geçmiş olsun harbiden masal gibi anlamışsın vallahi banada cesaret geldi ama resmini bende görmek isterm ama göremedm =) ağrın çok oldumu yada burnun fln aktımı hiç benm çok korkularım var dr ne gibi uyarılar yaptı bilgilendirirsen sevinirim =)

canm çok geçmiş olsun harbiden masal gibi anlamışsın vallahi banada cesaret geldi ama resmini bende görmek isterm ama göremedm =) ağrın çok oldumu yada burnun fln aktımı hiç benm çok korkularım var dr ne gibi uyarılar yaptı bilgilendirirsen sevinirim =)

canım ben korkaklığın tadını çıkara çıkara yaşayan birisiyimdir, "ayy acır mı, dikkat edin, tecrübeli misiniz" filan diye sorarım basit bi kan aldırırken bile, canım çok tatlıdır:) ama hiç ağrım olmadı, o açıdn korkma. hatta benim ilk gün de dahil kanamam da olmadı, zaten tamponum bir gün sonra çıkarıldı. tek sorun 4-5 gün süren bir halsizlik ve yüzdeki şişkinlik. ilk günler boğaz ağrısı. bir de ağızdan nefes almak zor tabi.

ama şu anda çok iyiyim ve iyi ki oldum diyorum. tamam çok zorlandım ama 1 hafta sonra normal yaşantıma döndüm. sabır yani.

bu arada katı yiyecekler yenmiyor ama beslenmeme çok dikkat ettim. vücudun güçsüz düşmemesi çok önemli. bol su içmek çoook önemli.

doktor hiçbir uyarı yapmadı desem yeridir, tuğrul hoca rahat bir hoca. ben buradan okuduklarım ve netten bulduklarımı harmanlayıp dikkat ettim. bir de neler olacağını bilerek girmek çok önemli ameliyata. örneğin 3. gün şişler artar, şöyle olur, vs. gibi şeyleri bildiğim için en kötü durumlarda bile paniklemedim. işte böyle canım...

aynen tugrul bey cok rahat ya extra-large:) dogru tespit insan kendi kendine hazırlanıyor ameliyata ve sonrasını kendi kendine atlatıyor sanki ama cok iyi bir insan ... güzel olmuş burnun canım güle güle kullan

aynen tugrul bey cok rahat ya extra-large:) dogru tespit insan kendi kendine hazırlanıyor ameliyata ve sonrasını kendi kendine atlatıyor sanki ama cok iyi bir insan ... güzel olmuş burnun canım güle güle kullan

tuğrul hoca çok ameliyata giriyor ya, karşısındaki kurbanlık koyun kıvamındaki hastanın da kendisi gibi sakin olduğunu sanıyor:) ama rahat olması bi yandan da iyi, "paniğe gerek yok çok normal ameliyat olmam" filan diyor insan:dance:

canım ben korkaklığın tadını çıkara çıkara yaşayan birisiyimdir, "ayy acır mı, dikkat edin, tecrübeli misiniz" filan diye sorarım basit bi kan aldırırken bile, canım çok tatlıdır:) ama hiç ağrım olmadı, o açıdn korkma. hatta benim ilk gün de dahil kanamam da olmadı, zaten tamponum bir gün sonra çıkarıldı. tek sorun 4-5 gün süren bir halsizlik ve yüzdeki şişkinlik. ilk günler boğaz ağrısı. bir de ağızdan nefes almak zor tabi.

ama şu anda çok iyiyim ve iyi ki oldum diyorum. tamam çok zorlandım ama 1 hafta sonra normal yaşantıma döndüm. sabır yani.

bu arada katı yiyecekler yenmiyor ama beslenmeme çok dikkat ettim. vücudun güçsüz düşmemesi çok önemli. bol su içmek çoook önemli.

doktor hiçbir uyarı yapmadı desem yeridir, tuğrul hoca rahat bir hoca. ben buradan okuduklarım ve netten bulduklarımı harmanlayıp dikkat ettim. bir de neler olacağını bilerek girmek çok önemli ameliyata. örneğin 3. gün şişler artar, şöyle olur, vs. gibi şeyleri bildiğim için en kötü durumlarda bile paniklemedim. işte böyle canım...

cnm çok teşekkür ederm cevabın için benimde canım çok tatlıdır ama ben zaten senelerdir ağzımdan nefes alıyorum benim en çok korktuğum ağrı sızı olayı çok dayanıksızım :S burnum kırık kemik ve ette var yani acil olmam gerek amlyat e tabi hazır girmişken görünümüde düzeltmek gerek=) bakalım ben ne zaman cesaretlenp hazır hissedicem kendimi bu aralar bu konuyu kk da didik didik ettim =)

bide tuğrul bey dediğiniz istanbulda sanırım alanında çok ii bi dr a benziyo bende karar verdiğimde ona mı gitsem? hastane nasıl dr un yaklaşımı ay şimdiden heycan oluyorum ya :S

hakketen çok rahat adam ya. mesela diğer drlar sigara yasaklar ya, ne zaman içmeye başlayabilirim dedim, o da şimdi hastaneyi kokutma çıkınca arabanda yakabilirsin diyo kaydirigubbakcemile3 siz neden bu kadar rahatsınız dediğimdeyse diğer dr lar başarısızlıklarını sigara içmeye yada masaj yapmamaya bağlarlar dedi. benim önerdiğim hiçbişey yok başarısız olmuşsam benim başarısızlığımdır dedi. bravo dediim delikafadulden

hakketen çok rahat adam ya. mesela diğer drlar sigara yasaklar ya, ne zaman içmeye başlayabilirim dedim, o da şimdi hastaneyi kokutma çıkınca arabanda yakabilirsin diyo kaydirigubbakcemile3 siz neden bu kadar rahatsınız dediğimdeyse diğer dr lar başarısızlıklarını sigara içmeye yada masaj yapmamaya bağlarlar dedi. benim önerdiğim hiçbişey yok başarısız olmuşsam benim başarısızlığımdır dedi. bravo dediim delikafadulden

:))) bence de bravo:)

X