- 2 Kasım 2007
- 114
- 0
- 44
aaa bende görmek istiyorum seniii
bisküvii, burn gördünüz mü?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa bende görmek istiyorum seniii
ben de şu anda baktığımda kusur buluyorum ama çok erken, çok şiş çünkü. moralimi bozmadım açıkçası. bir de eski burnum çok sorunluydu, bi yandan kemik fırlayacak gibiydi. o yüzden bu şiş hali bile çok hoşuma gitti. eşim de baya beğendi, sen de sabret bence. zor kısmı atlattık işte:) bu arada ben de seninkini merak ettim ama göremedim resimlerini, nasılmış bu tuğrul maral klasiği:)
cok geçmiş olsun opuyorumnanaktan
Canım ilk önce geçmiş olsun çok güzel anlatmışssın heveslendim ben de Ama ben göremedim :) (gülmeyin) yanlış yere bakıyo olabilirmiyim ' Ana Sayfa ...... Resimler&Albümler ' albüm dediğiniz yer burası mı acepp :) Merak ettimde bi el atın
canm çok geçmiş olsun harbiden masal gibi anlamışsın vallahi banada cesaret geldi ama resmini bende görmek isterm ama göremedm =) ağrın çok oldumu yada burnun fln aktımı hiç benm çok korkularım var dr ne gibi uyarılar yaptı bilgilendirirsen sevinirim =)
aynen tugrul bey cok rahat ya extra-large:) dogru tespit insan kendi kendine hazırlanıyor ameliyata ve sonrasını kendi kendine atlatıyor sanki ama cok iyi bir insan ... güzel olmuş burnun canım güle güle kullan
canım ben korkaklığın tadını çıkara çıkara yaşayan birisiyimdir, "ayy acır mı, dikkat edin, tecrübeli misiniz" filan diye sorarım basit bi kan aldırırken bile, canım çok tatlıdır:) ama hiç ağrım olmadı, o açıdn korkma. hatta benim ilk gün de dahil kanamam da olmadı, zaten tamponum bir gün sonra çıkarıldı. tek sorun 4-5 gün süren bir halsizlik ve yüzdeki şişkinlik. ilk günler boğaz ağrısı. bir de ağızdan nefes almak zor tabi.
ama şu anda çok iyiyim ve iyi ki oldum diyorum. tamam çok zorlandım ama 1 hafta sonra normal yaşantıma döndüm. sabır yani.
bu arada katı yiyecekler yenmiyor ama beslenmeme çok dikkat ettim. vücudun güçsüz düşmemesi çok önemli. bol su içmek çoook önemli.
doktor hiçbir uyarı yapmadı desem yeridir, tuğrul hoca rahat bir hoca. ben buradan okuduklarım ve netten bulduklarımı harmanlayıp dikkat ettim. bir de neler olacağını bilerek girmek çok önemli ameliyata. örneğin 3. gün şişler artar, şöyle olur, vs. gibi şeyleri bildiğim için en kötü durumlarda bile paniklemedim. işte böyle canım...
aynen tugrul bey cok rahat ya extra-large:) dogru tespit insan kendi kendine hazırlanıyor ameliyata ve sonrasını kendi kendine atlatıyor sanki ama cok iyi bir insan ... güzel olmuş burnun canım güle güle kullan
hakketen çok rahat adam ya. mesela diğer drlar sigara yasaklar ya, ne zaman içmeye başlayabilirim dedim, o da şimdi hastaneyi kokutma çıkınca arabanda yakabilirsin diyo kaydirigubbakcemile3 siz neden bu kadar rahatsınız dediğimdeyse diğer dr lar başarısızlıklarını sigara içmeye yada masaj yapmamaya bağlarlar dedi. benim önerdiğim hiçbişey yok başarısız olmuşsam benim başarısızlığımdır dedi. bravo dediim delikafadulden