Bir Burun masal:)

CANIM BNM NE KADAR GUZELL ANLATMISSSINN TECRUBESIZ OLANLAR ICIN COK GUZEL BI TECRUBE YAZISI OLMUSS COK GECMIS OLSUN CANUSUM BNM BIRANONCE IYLESTEE RESIMLERLE ARAMIZA DON TATLUŞŞŞ opuyorumnanaktan

CANIM BNM NE KADAR GUZELL ANLATMISSSINN TECRUBESIZ OLANLAR ICIN COK GUZEL BI TECRUBE YAZISI OLMUSS COK GECMIS OLSUN CANUSUM BNM BIRANONCE IYLESTEE RESIMLERLE ARAMIZA DON TATLUŞŞŞ opuyorumnanaktan

canımcım çok sağol, bu güzel dilekler beni daha çabuk iyileştiriyor, resimleri ekleyince yorumlarını bekliyorummmopuyorumnanaktan

slm arkadaşım sanırım tugrul beye amelıyat oldun acaba sonuçtan memnunmusun bende olacagım fakat hastane hakkında pek olumlu şeyler duymadım bu konu hakkında yardımcı olursan cok sevınırım

slm arkadaşım sanırım tugrul beye amelıyat oldun acaba sonuçtan memnunmusun bende olacagım fakat hastane hakkında pek olumlu şeyler duymadım bu konu hakkında yardımcı olursan cok sevınırım

merhaba, henüz alçım çıkmadı ama hastanenin temizliği, personeli , ilgisi vs. den memnun kaldım. tuğrul hocanın eski hastalarının resimlerini de çok beğendim. şu ana kadar da ameliyat sürecinden memnunum. ama tabi en önemlisi alçı sonrası izlenimlerim. yarın alçım çıkıyor, o zaman daha net konuşabilirim.

merhaba, henüz alçım çıkmadı ama hastanenin temizliği, personeli , ilgisi vs. den memnun kaldım. tuğrul hocanın eski hastalarının resimlerini de çok beğendim. şu ana kadar da ameliyat sürecinden memnunum. ama tabi en önemlisi alçı sonrası izlenimlerim. yarın alçım çıkıyor, o zaman daha net konuşabilirim.

Canım dün çıkmış olması lazım bişede yazmamışsın korktum sonuç kötümü :S allah korusun

Heyt beeh; bu anlatım üzerine sedyeye yatıveresim geldi beaalkisalkisalkis

Benim ameliyat bu yaz kaldı..her ne hikmetse ben Ankara ya gittiğimde dr da izine çıkmış:KK43:(((

Her işte bir hayır vardır ..bakalım kısmet ne zamana:))

Geçmiş olssssuuuna.s.

çok matrak yazmışsın hakkaten ya bayıldımmkaydirigubbakcemile3

ne oldu alçılar çıkmadı mı ? beğenmedin mi yoksa? tuğrul marala ameliyat olanlar resim eklemiyor genelde, korkmaya başladım ya :a015:

selam canlar, yo yo yoo, sonuçtan çok şükür memnunum. alçım dün çıktı, bi önceki gece heyecandan uyuyamadım. alçı çıktıktan sonra çok kısa süreliğine aynaya baktım. çok şiş olmasına rağmen o kadar şaşırdım ki aynadaki yüze, çok güzel olmuş çok şükürkaydirigubbakcemile5 yalnız tuğrul hoca hemen bantladı tekrar tüm burnumu, şişlerin inmesi için biraz daha. kaşların arası 1 haftaya iner dedi. salı günü bantlar da çıkacak ve yorumlarınızı almak için hemen resim ekliycem. ama şu anda bantlı haliyle bile ailem beğeniyor. o kadar güzel ki o hain kemerden kurtulmak:sm_cool:

he he, kafasına takanlar mutlaka yaptırsın derim, ayrıca hayırlı ramazanlar dilerimturkbayragi

selam canlar, yo yo yoo, sonuçtan çok şükür memnunum. alçım dün çıktı, bi önceki gece heyecandan uyuyamadım. alçı çıktıktan sonra çok kısa süreliğine aynaya baktım. çok şiş olmasına rağmen o kadar şaşırdım ki aynadaki yüze, çok güzel olmuş çok şükürkaydirigubbakcemile5 yalnız tuğrul hoca hemen bantladı tekrar tüm burnumu, şişlerin inmesi için biraz daha. kaşların arası 1 haftaya iner dedi. salı günü bantlar da çıkacak ve yorumlarınızı almak için hemen resim ekliycem. ama şu anda bantlı haliyle bile ailem beğeniyor. o kadar güzel ki o hain kemerden kurtulmak:sm_cool:

Çok sevindim senin adına ne güzel=))))))

kızlaar, tuğrul hoca bantları salı günü çıkar demişti, fakat sabırsız ben dayanamadım ve bugün çıkarıp fotoğraf çektim. albümde, tabi burnum ve yüzüm çok şiş hala, henüz 10. gün, ona göre yorum yapın, üzmeyin yeni narkoz yemiş kızı :)

Son düzenleme:
ben göremedim resimlerini :1no2: bana bant yapıştırmadı ya alçıyı çıkardı dikişleri aldı o kadar

işte bi tuğrul maral burnu, benimkine çok benziyo. alçımı çıkardığında çok ağladım ben. benimkinin ucu düşük gibime geldi ya, moralim çok bozuldusenağlama

ben de görmek istiyorum beni de ekler misin.. Ben ekleyemeye çalışıyorum ekleyemiyorum:kedi: a evet teklif gönderebildim.

Son düzenleme:
işte bi tuğrul maral burnu, benimkine çok benziyo. alçımı çıkardığında çok ağladım ben. benimkinin ucu düşük gibime geldi ya, moralim çok bozuldusenağlama

ben de şu anda baktığımda kusur buluyorum ama çok erken, çok şiş çünkü. moralimi bozmadım açıkçası. bir de eski burnum çok sorunluydu, bi yandan kemik fırlayacak gibiydi. o yüzden bu şiş hali bile çok hoşuma gitti. eşim de baya beğendi, sen de sabret bence. zor kısmı atlattık işte:) bu arada ben de seninkini merak ettim ama göremedim resimlerini, nasılmış bu tuğrul maral klasiği:)

X