Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM BNM NE KADAR GUZELL ANLATMISSSINN TECRUBESIZ OLANLAR ICIN COK GUZEL BI TECRUBE YAZISI OLMUSS COK GECMIS OLSUN CANUSUM BNM BIRANONCE IYLESTEE RESIMLERLE ARAMIZA DON TATLUŞŞŞ opuyorumnanaktan
slm arkadaşım sanırım tugrul beye amelıyat oldun acaba sonuçtan memnunmusun bende olacagım fakat hastane hakkında pek olumlu şeyler duymadım bu konu hakkında yardımcı olursan cok sevınırım
merhaba, henüz alçım çıkmadı ama hastanenin temizliği, personeli , ilgisi vs. den memnun kaldım. tuğrul hocanın eski hastalarının resimlerini de çok beğendim. şu ana kadar da ameliyat sürecinden memnunum. ama tabi en önemlisi alçı sonrası izlenimlerim. yarın alçım çıkıyor, o zaman daha net konuşabilirim.
selam canlar, yo yo yoo, sonuçtan çok şükür memnunum. alçım dün çıktı, bi önceki gece heyecandan uyuyamadım. alçı çıktıktan sonra çok kısa süreliğine aynaya baktım. çok şiş olmasına rağmen o kadar şaşırdım ki aynadaki yüze, çok güzel olmuş çok şükürkaydirigubbakcemile5 yalnız tuğrul hoca hemen bantladı tekrar tüm burnumu, şişlerin inmesi için biraz daha. kaşların arası 1 haftaya iner dedi. salı günü bantlar da çıkacak ve yorumlarınızı almak için hemen resim ekliycem. ama şu anda bantlı haliyle bile ailem beğeniyor. o kadar güzel ki o hain kemerden kurtulmak:sm_cool:
ne güzel busybee darısı başıma artık
işte bi tuğrul maral burnu, benimkine çok benziyo. alçımı çıkardığında çok ağladım ben. benimkinin ucu düşük gibime geldi ya, moralim çok bozuldusenağlama