6-7 yıldır bulimia hastasıyım. Küçükten beri kiloluydum. O zamanlar kendi dünyamda mutluydum. Okul çağı geldiğinde özellikle lisede benim için problem oldu. Tüm aşklarım platonik olmak zorundaydı sanki... Yine de hiçbir zaman obez olmadım. Her zaman hareketliydim. Üniversite yıllarında biri ile tanıştım. Hayatımın 6 yılına mal olan bu şahıs yüzünden maddi manevi çok şeyler kaybettim. Nişanlanmıştık,herkes evlenmemizi beklerken 'Ben bu aralar evlenmeyi düşünmüyorum' demesi ve ortaya çıkan yüzlerce yalanı ile bitti herşey... Uzun süre hazmedemedim. Hayatım yalanmış,zaten şu da kötü gidiyordu,bu da istediğim gibi olmamıştı... Sonu yoktu. Yakın geçmişte işten de çıkarılmıştım 'KRİZ!' yüzünden. Şimdi KPSS'ye hazırlanıyorum. Ama bu hastalık herşeyimi engelliyor. Şükredecek o kadar şey varken mutsuz ve nankör yaşıyorum günlerimi...
Tüm ailem farkında,deli gibi çırpınıyorlar. Bense neyi niye yaptığımı düşünmeden sürükleniyorum adeta... Çoğu zaman derin uçurumlara yuvarlandığımı hissediyorum. Kurtulma inancım kalmadı, gözümde büyüyor herşey.
Paylaşmak istediğim çok şey var. Ne olur yardım edin bana...:çok üzgünüm::
Tüm ailem farkında,deli gibi çırpınıyorlar. Bense neyi niye yaptığımı düşünmeden sürükleniyorum adeta... Çoğu zaman derin uçurumlara yuvarlandığımı hissediyorum. Kurtulma inancım kalmadı, gözümde büyüyor herşey.
Paylaşmak istediğim çok şey var. Ne olur yardım edin bana...:çok üzgünüm::
Son düzenleyen: Moderatör: