• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Bulimikten anılar...Yardım edin ne olur!

juddith

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2010
13
0
86
İstanbul
6-7 yıldır bulimia hastasıyım. Küçükten beri kiloluydum. O zamanlar kendi dünyamda mutluydum. Okul çağı geldiğinde özellikle lisede benim için problem oldu. Tüm aşklarım platonik olmak zorundaydı sanki... Yine de hiçbir zaman obez olmadım. Her zaman hareketliydim. Üniversite yıllarında biri ile tanıştım. Hayatımın 6 yılına mal olan bu şahıs yüzünden maddi manevi çok şeyler kaybettim. Nişanlanmıştık,herkes evlenmemizi beklerken 'Ben bu aralar evlenmeyi düşünmüyorum' demesi ve ortaya çıkan yüzlerce yalanı ile bitti herşey... Uzun süre hazmedemedim. Hayatım yalanmış,zaten şu da kötü gidiyordu,bu da istediğim gibi olmamıştı... Sonu yoktu. Yakın geçmişte işten de çıkarılmıştım 'KRİZ!' yüzünden. Şimdi KPSS'ye hazırlanıyorum. Ama bu hastalık herşeyimi engelliyor. Şükredecek o kadar şey varken mutsuz ve nankör yaşıyorum günlerimi...
Tüm ailem farkında,deli gibi çırpınıyorlar. Bense neyi niye yaptığımı düşünmeden sürükleniyorum adeta... Çoğu zaman derin uçurumlara yuvarlandığımı hissediyorum. Kurtulma inancım kalmadı, gözümde büyüyor herşey.
Paylaşmak istediğim çok şey var. Ne olur yardım edin bana...:çok üzgünüm::

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim sen herseyin farkina varmissin, bunun bir hastalik olugunun, ve ileride sende birakacagi kalici hasarlarin farkindasin. Bu cok buyuk bir arti, artik bundan sonrasi sana kalmis zaten. Eski hayatina bir sunger cek, dusunme kotu gunleri. Krizde de o kadar cok kisi issiz kaldi ki. Belki baska bir iste calisman daha hayirli olacak. Eski isin sana gore degildi belki de.O insandan da kurtulduguna sukret.
Simdi herseyin bilincinde biri olarak, tek yapman gereken bu adimi atmak. Bak etrafinda sana destek olacak bircok kisi varmis. Sen yeterki saglikli olacagina dair sozunu ver, usenmeden hayata gecir. Saglik kadar guzel hicbir sey yok.
Kilo almaktan korkuyorsan artik yaz geldi bak, denize havuza git, bir sporla ilgilen, spor salonuna git. Hergun evde Ebru Salliyla beraber jimnastik yap:))) Bunu yasam stili haline getir, biraz yemegi kacirsan dert etmeye gerek kalmayacak bana guven:)
Tek bir hayatin var, onu da guzel seylerle gecirmen senin elinde... Hayatta bir hedefin olsun, kotu seylerin pesinde suruklenip gitme. KPSS senin icin memurluga giden bir kapi. Guzelce calisarak iyi bir yere atanabilirsin, iste sana guzel bir gaye hayatinda:)
Haydi denemeye basla sonuclarini buradan yaz!!!!!! Birak kotu gunler geride kalsin. Buradan gelismeleri bizimle paylas, belki senin durumunda olup kimseye acamayan insanlara da umut isigi olursun..

bi lokma yediğim zaman bi suç işlemiş gibi hissetmekten bıktım usandım...

Back