Bu yüksek ihtimali neye göre söylediğinizi sorabilir miyim? Istatistik mi tuttunuz? Diğer tüm tavsiyelerinize katılıyorum. Ama kimyasal gebelik geçirip hemen 2 3 ay içinde gebe kalan çok insan tanıyorum.Yumurta gelistirici igneler var doktorunu degistirmelisin
Bence tup bebek son care
Genetik testlerinizi yaptirin pihtilasma testlerinizi yaptirin
Esine yapilmadiysa sperm tahlili
Soyle de bisey var bi kimyasal gebelik gecirdiysen bi daha ki hamileliginde de kimyasal olmasi yuksek ihtimal.
Tavsiyem once gerekli tum tahlilleri yaptirmaniz.
Yoo ıstatistik tabiki tutmadım. Ama kadın doğum doktorlarıyla çalışıyorum. Onlar bu sekilde bilgi veriyor hastalara. Olma ihtimali var ama kesin % 100 diye bisey söylemedim.Bu yüksek ihtimali neye göre söylediğinizi sorabilir miyim? Istatistik mi tuttunuz? Diğer tüm tavsiyelerinize katılıyorum. Ama kimyasal gebelik geçirip hemen 2 3 ay içinde gebe kalan çok insan tanıyorum.
Ya canım ben bi yerlerde okudum da, bağışıklıkla alakalı bir problem olabilirmiş diye, sen onu araştırdın ya da doktora danıştın mı?ANA testi mi neymiş, bi onu araştırsan.kortizonla destekleniyormuş bebeğin tutunma süreci sanırsam.Herkese merhaba bu başlığı 2017 de açmışım aynı durum bende devam ediyor .İlki boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım sonra tüp bebeğe geçtim tüp bebekte de ilki A kalita bir embriyo tutunmadı.Bu ay tekrar denedik 2 A kalite embriyo transfer edildi ve transferin 5.günü 12 çıktı betahcg 8. günü ise 15 yani yine beta hcg düzenli artmıyordu.Normal yolla olan durumun aynısı oldu.Ne yapmam gerekiyor artık hiç bilmiyorum.Benim gibi hamile kalıp beta hcg değerleri artmayan biri var mı ve sebebini bulabildiler mi.
eğer okuduysan konu sahibi de 4 kimyasal gebelik geçirmiş.Bu yüksek ihtimali neye göre söylediğinizi sorabilir miyim? Istatistik mi tuttunuz? Diğer tüm tavsiyelerinize katılıyorum. Ama kimyasal gebelik geçirip hemen 2 3 ay içinde gebe kalan çok insan tanıyorum.
Evet maalesef bu bayan için dediğiniz gibi yaşanmış. Ama benim demek istediğim bu değildi. Kimyasal gebelikten sonra sağlıklı gebelik elde edenler de oluyor genellemek yanlış demek istemistim. Hala ayni fikirdeyim.eğer okuduysan konu sahibi de 4 kimyasal gebelik geçirmiş.
Bu bayan da yüksek ihtimal oluyor bu durumda.
Istanbuldaki doktorun ismini yazabilirmsijn cnmBir kere boş gebelik yaşadın diye ikinci side öyle olucak diye bişey yok alttan ultrason a girdiniz mi yolk bazen goremeyebiliyor drlar başka bir uzman Dr görünmen gerekiyor bir hafta bekle öyle git Dr a alttan baktir istanbul da olsaydın bir dr onerebilirdim sana alanında eğer boş gebelik se umarım değildir alanın da uzman dr senden bi kaç test isteyebilir yumurta destekleyici iğne vs ilaç önerisi yaparlar inşallah bebiş seninledir canım.
dr mustafa acetIstanbuldaki doktorun ismini yazabilirmsijn cnm
Hic tahlil istemeyen bir embesil doktor daha banada cok denk geldi boyle en son b doktor sorunumu buldu uc kez kmysall yasadım meger pıhtı bozuklugum varmıs sende ısrarla iste bu testiHerkese merhaba geçen yıl eylül ayında boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum. Bu ay tekrar hamile kalabildim fakat beta hcg düzenli artmadı kese zar zor 7. Haftada göründü kanamda yok. Doktor kimyasal gebelik olabilir kendi kendine düşmesini bekleyelim dedi. İki gebelikte düşük olduğundan sende yumurta kalitesizliği var diyip tüp bebeğe yönlendirdi. Hiç bir tahlil vs istemedi. Bu gibi durum yaşamış olan var mı? İki düşük direk yumurta kalitesizliği demek midir tecrübeleriyle yardımcı olabilen varsa çok sevinirim kafam çok karışık çok üzgünüm kimsenin yaşamamasını isteyeceğim bir durum
Sizin klasik tüp bebek değil pgt +ngs yöntemleriyle tüp bebek yaptırmanız gerekiyor çünkü devamlı düşük yaşıyorsunuz problem gebe kalma değil kromozom ve genetik inceleme muhakkak yapılmadıHerkese merhaba bu başlığı 2017 de açmışım aynı durum bende devam ediyor .İlki boş gebelik 4 kimyasal gebelik yaşadım sonra tüp bebeğe geçtim tüp bebekte de ilki A kalita bir embriyo tutunmadı.Bu ay tekrar denedik 2 A kalite embriyo transfer edildi ve transferin 5.günü 12 çıktı betahcg 8. günü ise 15 yani yine beta hcg düzenli artmıyordu.Normal yolla olan durumun aynısı oldu.Ne yapmam gerekiyor artık hiç bilmiyorum.Benim gibi hamile kalıp beta hcg değerleri artmayan biri var mı ve sebebini bulabildiler mi.