bir bileziklerime göz dikilmemişti oda tam artık!

vermeyin bileziğinizi boşverin veripte kötü olmaktan iyidir.ben verdimde ne oldu hala verecekler

Ahh canim ahh ne diyimki 400 tl borcunu veremeyen insan yarin obur gun cikarirda bana 3 bilezik borcunu verir mi? Tabikide vermez nereye veriyor.. bide ben cok merak ediyorum. Bu erkek tarafi olsun kiz taeafi olsun kendi kizina falan bole bi durumla gelseler ortaligi duman ederler valla...

doğru karar vermişsin sakın kararından geri dönme.

kendinizi kullandırtmayın çıkarcı insanlara.

verme kesinlikle canım. daha ehliyetiniz bile yokmuş, çalışıp para biriktirin önce.

güven çok önemli aldığım parayı geri vereceğim denildimi verilmeli yoksa tekrar insanın para istemeye yüzü olmaz.ama benimkiler öyle yüzsüz ki borçlarını ödemedikleri halde tekrar para istiyorlar bizde vermeyince bizi suçluyorlar. nedense hep erkek anneleri öyle sanki oğlu mecbur vermeye gibi görüyorlar.sanki oğlu ev geçindirmiyor.benim kv paramızın üstüne yattı vermemek için direniiyor.bileziklerim gerdanlığım hepsini elimden aldılar.eşim isteyince onun çalıştığı paralanmı alındı diyor.eşim kendi maaşınla aldı hepsini kp maaşınlada hiçbiri alınmadı.eşim kendi çalışıp bana yaptığı takıları kaç kere istedi ama artık eşimde pes etti kv kendi hakkımış gibi sahiplendi vermiyor.tabi kızlarının başına gelse kıyameti koparıyorlar benim kv basıyor küfürü dünürüne neymiş kızına evlenirken hiçbirşey almamışlar sen ne yaptın sanki.oğlunun yaptıklarınıda aldın.

İşte bakalım eşim pek fazla konusmuyor hayır yarın öbur gun kaynım alt katımıza geçicek oturdugumuz ev kp evı zaten bızı 3 4 sene sonra cıkartırlar bu evden yahu be adam araba bızım neyımıze araba alacağımıza ev alalım daha ıyı dıyorum e bızım evımız var dıyor neyıne guvenıyor ben anlamıyorum bızı bu evden cıkartsalar kalırız ortada aldıgı aylık 1.200 onuda zar zor yaptılar elektrık su dogalgaz faturalar maturalar hepsının yuku bızde. ben calısmıyorum nlck böle bılmıyorumm

çözemedim ki bu insanları ben canım ya.. Biz bi borç aldıkmı yada taksıdımız oldugu zaman geciktirmemek için herşeyımden kısar verırım bı gun dahı bıkere gecıktırdım yemınım olsun suratım kızardı ama bu ınsanlarda gurur yok vallahıde bıllahı yok arkadaş ya.. utanmadan kendı emegıne de kendı yaptıklarımız seylere de göz dıkıyorlar en son gıdıp çatur çutur harcıcam yok bılezık dıcem zaten sonu bu olcak

evet canım insanın sabrı taşıyor ben yemedim al sen ye dememizi istiyorlar.paramızı biriktirip üzüme sap olamaya çalışıyoruz bırakmıyorlarki en iyisi millete yedirene kadar kendin ye iç daha iyi..

Son düzenleme:
evet canım insanın sabrı taşıyor ben yemedim al sen ye dememizi istiyorlar.paramızı biriktirip üzüme sap olamaya çalışıyoruz bırakmıyorlarki en iyisi millete yedirene kadar kendin ye iç daha iyi..

Aynen oyle ben kendim bozdurdum biraz inanki bozdurunca icim gitti inan ki amann dert dert valla..

Okurken sinirim bozuldu. Bu ne yaaa...

Canım o bilezikler senin. Eşin yada herhangi birisi bu konuyu açtıklarında diyeceğin tek şey "O bilezikler benim, ailem kolumda görmek istiyor." olsun. Çok konuşup karşındakine söylenme fırsatı verme. Haklısın...

vallahi geçenlerde okumuştum bu konuyu gece gece sinirlenmiştim
bileziklerini git banka kasasına koy
ben kasaya koydum nihayetinde zaten kullanamıyoruz hem hırsız korkusundan hem takamadığımız için
o yüzden koy bankaya kafan rahat etsin.

Alllahım Yarabbim ne yüzsüz terbiyesiz insanlar var ya, sen kaynının alacağı arabaya bileziklerini vermek zorundamısın, kocanda amma zeki imiş varya, birde gelip istiyor senden, canım ya sakın verme, benim kaynanamlardan daha beter insanlarda vrmış demek, Allah sana sabır versin, güç versin

yok canım vermıyorum konuyu kapattılar suan bıdaha ne zaman açarlar artık hıc bı fıkrım yok

canım taksıtlerımı zar zor verıyorum suan cok sıkışığım sen hngı bankaya verıyorsun ve nekdr verıosun

valla helal denir helal ne güzel karşı çıkmışsınız haksızlığa..4 aylık evli gelinin kolundan bilezik alınıp araba mı alınırmış..aynen arkadaşın da dediği gibi gidin verin bir bankaya yıllık 150 200 diye biliyorum ben

Bunlar her şeyi ortak alıyorlar heralde. Ne kadar çirkin şeyler kimsenin bir özel eşyası sahip olduğu bişeyi yok mu bu ailede?

Eğer adaletli olurlarsa güzel işleyen bi sistem ama malesef çooook zor..

Sen doğru olanı yapmışsın canım. Tebrik ederim herkes yapamaz. Koy bankaya o altınlarını. Kira vermek istemiyosan bozdur yatır. Gizliden gizliden eline 3 5 kuruş geçtikçe yatır o hesaba. İlerde kendi arabanı alırsın inşallah.

ben bu ortak yapilan işlerden gerçekten de nefret ediyorumn.herkes parasi kadar harcasin , parasi kadar alsin.sonuçta siz illa araba alacaksaniz 30000 tl lik bir araba olmasi şart mi?2. el 15000 e alirsin en azindan kafan rahat olur, senin olur öyle değil mi? mantiklisi budur..eşinin de ehliyetiniz olmadan bu israrini anlamadim.hem ehliyet yok hemde siz istediğinizde onlar müsaitse,keyifleri yerindeyse sizi istediğiniz yere götürecekler. ayol 2 gün sonra bunlarinda şöförü olduk derler..kesinlikle verme bileziklerini ,kendileri alsinlar,sonra bu işin sonu kan olur..bir de üstüne üstlük ben benzin koydum sen koymadin, yok ben vergisini ödedim sen ödemiyon vs sorunlari çikacak.

Son düzenleme:
Kayinbabam araba konusu simdilik kalsin dedi eltim ile konustuk haklisin diyor benim kocamda simdi araba konusunu acmiyor bakalim ne zaman acilcak bu konu ama herkes biliyor bileziklerimi vermiyecegimi.

Kayinbabam araba konusu simdilik kalsin dedi eltim ile konustuk haklisin diyor benim kocamda simdi araba konusunu acmiyor bakalim ne zaman acilcak bu konu ama herkes biliyor bileziklerimi vermiyecegimi.

şöyle de bir durum var.diyelim ki, siz aldiniz onlar almadi..bu seferde zirt pirt sizden araba isteyecekler, vermeyincede siz kötü olacaksiniz..çok ihtiyacviniz yoksa sizde araba falan almayin.valla bende eşimin ailesi ile annesi , kardeşleri ile dib dibe yaşiyorum ,bazen bazi şeyleri sirf onlarda isteyecek diye almiyorum çünkü sağ olsunlar ellerini hiç ceplerine atmazlar 10 -20 tl nin hesabinbi yaparlar..nasil olsa şunda bunda var derler, kendilerine almazlar.bende enayimiyim gitcem para harcayip alcam ama kullanmaya gelince ortak kullanacaz..oldu ?

Iste bende anlamiyorum boyle insanlari... ailenin maddi durumu iyi ama evladindan para koparmayi seven isteyen insanlardan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…