- 18 Ağustos 2013
- 487
- 115
- 123
- 34
- Konu Sahibi diclem3555
-
Ortak arabamı ?
Sakın öyle bişey yapmayın..
İlerde sorun yaşıycağnız süphesiz..Olan giden bileziklerinize olur..Kaynın eşini fena kafaya almış tutturmus ama diret ve sakın verme bilezik falan..Çok istiyosa gitsin kredi çeksin Allahm ya..
Eşim şuan durgunlaştı işte. Bende ortak iş sevmıyorum yarın öbur gun sorun cıkar kavga cıkar bılıyorum ben dengesızım yanı agzımdan cıktımı lak dıye söylerım oda kaynımda oyle bu sefer kavga olur dün eltımle konustuk ıste arabaya ortak olarak degılde orhan abı kardesıne yardım etcek dıye duydum ben esım bana oyle soyledı dedı... İçimde ya sabır dedım!!! Eşımın kardeşı cıkardı 100 tl takı taktı kardeş ya kardeş deger bu mu! Sakın ola kı aç gözlu bu bılezıkte bılezıkte demeyın lutfen.. Annem ne zorluklarla cıkardı taktı... Nısanımda erkek tarafı 2 bılezık taktı annem cıkardı 1 tane taktı dugunumde kac tane takı taktı sadce benım kendı annem. Bunlar ıse o kadar cokluk ıcınde bı okadar da yokluk..Versem gene benım ıcım rahat olmucak huzursuz olcam barı vermıyım gene huzursuz olayım...
insanları anlamak cidden de zor.. hayır herseye bı burun sokmalar falan bu nedır ben anlamadım. Nısanlıyken falan esım kardesının kırasını verdıgı bıle oluyordu. Benım saf esım gıttık bırgun dısarıya eltım ben esım kaynım alısverıse gıttı kaynım kendı kaynanasına carsaf takımı fln aldı parasını benım esım verdı sınır kupune dönmustum resmen
Vermezsen 1 gün kötü olursun, verirsen hergün. Cok akillisin, sakin verme, böyle devam et.Esin bir hafta surat yapar,kavga eder, biter
gider. Kendimi senin yerine koydum da bir an, eltime araba alacagim ,kendi bileziklerimle! Valla isteyen isterse birdaha hic konusmasin
,hayatta vermem.Sende verme,zaten kesin olarak vermeyecegini anlarlarsa kapanir olay.Hic sinir olma degmez, zorla alamayacaklarina
göre, sakin ama sakin verme, bu resmen enayilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?