Merhaba kızlar..... aranıza yeni katıldım ve bütün gün üyeliğimin aktifleşmesini bekledim konu açabilmek için... ben yeni evliyim.. ama onca borc harc.. bebeğim olmasını cok istiyorum ama biraz zzamana ihtiyacımız var. ama bi sorunumuz var...!! en başta söyliyim varsa kesinlikle doğrucam.... ben 25/09/2012 de adet oldum yaklasık 4gün surdu. 29 unda bittim ama 30 unda sabah sadece kahverengi minik bi leke geldi. 30 u gecesi eşimle ilişkiye girdik ve içime boşaldı henüz adetim tam bitmemiş diye bende bişi demedim sabah leke gelmişti cünkü... ama ne ilikide nede sonrasında tek bi damla leke bile olmadı.. ben 1hafta sonra rahatsızlandım doktora gittim mantar olmus dedi fitil ve krem verdi sadece 2 gün kullandım iyileştim. ama daha adetime zaman olmasına ragmen yaklasık bi bucuk haftadır sol kasıgımda inanılmaz agrı ve batmalar var... sık sık idrara cıkmalar acıkmalar... bas agrıları yorgunluk ve uykusuzluk... kızlarr bi bileniniz vardır. sizce hamilemiyim. ben normalde 4 gün önce oluyorum herzaman daha adetime var ama bel agrısı kasık agrısı gitmiyor hiç...??? ewet kızlar yorumlarınıza ihtiyacım var..