• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El bir bakın kızlar.kız erkek karışık.içinde yeni de var.ÇOK UYGUN FİYATA

B canim. Mesaj kisminda atac isareti var. Yazdigimiz kismin uzarinde gulucuk işareti nin yanindai yer ordan yukluyoruz. Ama resimlerin boyutlarini kucultmemiz gerek önce.
Resimleri paintte acip resim boyutlarini, pixel ve boyut kisimlarini degistiriyoruz. 100 olani 70 1000 ve uzeri olani da 700 yap ve ondan sonra yukleyebilirsin. Aciklayici oldumu bilemiyorum. Insallah faydasi olmustur. Kolay gelsin. Biraz zorlu ve uzun suruyor malesef

Teşekkür ederim uğraşayım bakalım yapabilecek miyim.

Mrb. Ben sen son yine cocuk kiyafetleri eklemistim. Onlari nereye tasidiniz kafam karisti simdi

Ekledikleriniz burda duruyor demissiniz ama bunkar degilki. Sonradan ekledigim kiyafetler yok burda.hatta ben o yuzden guncel yazmistim. Onlar nereye gitti ya allah allah :) bulamadim bir yerde.kendimle çelisiyorum benmi yanlış hatırlıyorum diye ama o zaman onlar nerde ki...sizin ilgili alana tasidiginiz konu neydi acaba. Ben sonradan eklediklerimi burdan devam etmistim yeni konu acmadan

Ekledikleriniz burda duruyor demissiniz ama bunkar degilki. Sonradan ekledigim kiyafetler yok burda.hatta ben o yuzden guncel yazmistim. Onlar nereye gitti ya allah allah :) bulamadim bir yerde.kendimle çelisiyorum benmi yanlış hatırlıyorum diye ama o zaman onlar nerde ki...sizin ilgili alana tasidiginiz konu neydi acaba. Ben sonradan eklediklerimi burdan devam etmistim yeni konu acmadan

ben yardımcı olayım.sonradan eklediğiniz fotoğraflar diğer konunuzda.2 konu açmıştınız hatırlamıyor musunuz?

$31.jpg$30.jpg$28.jpg$21.jpg$20.jpg$19.jpg$18.jpg$13.jpg$12.jpg$10.jpg$9.jpg$4.jpg$6.jpg$7.jpg$9.jpg$12.jpg$1.jpg$2.jpg$20131205_235539_LLS.jpg

arkadaşlar elimden hayırlısıyla çıkarmak istiyorum ve parça başı herşey 5 tl. Diğer ürünlerde de pazarlık var

:72:alın gitsin arkadaşlar çıksın benden artık ihtiyacı olan alsın güle güle kullansın
tüm ürünlerime bakın. Pazarlık var. özelden mesaj atın. Fiyat verin bana. Anlaşalım

Son düzenleme:
Back