Cips de insanlar için üretiliyor, niye zararli ki acaba?hayvanlar için özel üretilmiş mamaya sağlıksız diyorsunuz pes yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cips de insanlar için üretiliyor, niye zararli ki acaba?hayvanlar için özel üretilmiş mamaya sağlıksız diyorsunuz pes yani
Cips de insanlar için üretiliyor, niye zararli ki acaba?
Yaşlı amca konusunu bende merak ettim baktım ama içerik yoktuYaşlı
yaşlı amca Ne ki
Ayy ben de uzun Zaman girmemiştim siteye neler kaçırmışım böyle
Biraz göz gezdirdim konularına nice’ın böyle bakıyorum şimdi
Bu arada site çok yavaşladı
Zorla kurabiye oylaması yaptırdı ya![]()
Mama alıp hayvansever olduğunuzu zannediyorsunuz öyle mi? O yapay mamalar yüzünden genetiği bozulan, kanser olan hayvanların hesabını nasıl vereceksiniz? Ha sizin için hayvanseverlik yapay hayvanları üretip yapay mamalar almaktan ibaret değil mi? Doğaya düşman olmaya devam edin bakalım!
Balık kılçığı alındıktan sonra çok iyi olur tavuk da kemiksiz. Küçük kemikler ve kılçıklar çok zararlı bağırsaklarına takılıp ölümle sonuçlanabiliyor. Veteriner bize de haşlanmış yumurta yedirebilirsiniz demişti.Bu arada herkes kediler ciğer sever der ama bizim kız sevmedi
Kurbanda kokmuştur deyip verdim ciğeri ağzına sürmedi o kavurma seviyormuş
İki küçük lokma verdim diye bizimkiler başımın etini yediler karnı ağrıyacak diye
Ama mesela balık yerdiririz haşlanmış yumurta da ama azıcık
Bence sen anlamak istemiyorsun.Doğru söylediğimi biliyorsunuz, ama kabul etmek istemiyorsunuz.
Bence sen anlamak istemiyorsun.Doğru söylediğimi biliyorsunuz, ama kabul etmek istemiyorsunuz.
lafı at sonra muneee konum kapansın. Desen mesela evet ablalarim haklısın bilgi edindim yanlış biliyormusum ...yok en dogru senin dediklerin haklısın ama kendince.Doğru söylediğimi biliyorsunuz, ama kabul etmek istemiyorsunuz.
Balık kılçığı alındıktan sonra çok iyi olur tavuk da kemiksiz. Küçük kemikler ve kılçıklar çok zararlı bağırsaklarına takılıp ölümle sonuçlanabiliyor. Veteriner bize de haşlanmış yumurta yedirebilirsiniz demişti.
çevir kazı yanmasınOnları vermediğimi defalarca yazdım. Mesela diyelim ki bu akşam tavuk yiyeceğiz, ayırırız bir kenara onlara vereceğimiz tavuğu yağsız sade pişiririz.
Evet öyle mecbur kalınca seçemiyorlar.Zaten kemiği vs geçtim ben her parçayı minicik minicik didikliyorum
Prenses yoğurdu bile kendi yemiyor önce elimi batırıyorum elimden 2-3 yalıyor sonra yiyor
Ama yazın tatilde kediler vardı eşim mamayı bulamamış bir deve kıymalı patates yemeği vermiş sabah tabak ekmekle sıyırılmış gibiydi
Mecbur kalınca her şey yiyorlar da ömürleri azalıyor
Bende bunu düşündüm Ne ömür törpüsü birşey çıktıHadi biz banlanıp kurtuluyoruz, göz ardı etme seçeneğimiz var ama Allah seninle yaşamak zorunda kalanlara sabır versin zaten her konunda insanlara nasıl bir imtihan olduğunu belli ediyorsun.