• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir bakarsanız

Bu arada herkes kediler ciğer sever der ama bizim kız sevmedi

Kurbanda kokmuştur deyip verdim ciğeri ağzına sürmedi o kavurma seviyormuş

İki küçük lokma verdim diye bizimkiler başımın etini yediler karnı ağrıyacak diye

Ama mesela balık yerdiririz haşlanmış yumurta da ama azıcık

Yaşlı

yaşlı amca Ne ki
Ayy ben de uzun Zaman girmemiştim siteye neler kaçırmışım böyle
Biraz göz gezdirdim konularına nice’ın böyle bakıyorum şimdi:confused:
Bu arada site çok yavaşladı
Zorla kurabiye oylaması yaptırdı ya :sinirli:
Yaşlı amca konusunu bende merak ettim baktım ama içerik yoktu

Mama alıp hayvansever olduğunuzu zannediyorsunuz öyle mi? O yapay mamalar yüzünden genetiği bozulan, kanser olan hayvanların hesabını nasıl vereceksiniz? Ha sizin için hayvanseverlik yapay hayvanları üretip yapay mamalar almaktan ibaret değil mi? Doğaya düşman olmaya devam edin bakalım!

Ya kızım!! Evladım!! 16 sayfa okudum konuyu, msjlarin %99.9 u senin yaptığınin yanlış olduğu neden anlamak istemiyorsun... nedir bu takıntı kabul etmeme ne zaman pes edeceksin?

Bence sen insanları bezdirmek ve banlatmak üzere burdasin bu kadar msj üzerine hâlâ yapay mama hâlâ doğa düşmanı bla bla askakrjkk

Sen okumuyor musun yorumları Allah aşkına? Bilgi makale vs istiyorsun bilimsel yazi vs paylasiliyor hala yok doğa düşmanı zar zurt .

Kadın veteriner bölümünde okuyor dahasi var mı? o da yazmış oku ve kabul et tabi anlarsan.

Eğer trolsen allah akıl versin yok değilsin yine yine akıl fikir versin... eğer Troll değilsen ne olur annene yalvar seni psikolaga götürsün .

Bu arada herkes kediler ciğer sever der ama bizim kız sevmedi

Kurbanda kokmuştur deyip verdim ciğeri ağzına sürmedi o kavurma seviyormuş

İki küçük lokma verdim diye bizimkiler başımın etini yediler karnı ağrıyacak diye

Ama mesela balık yerdiririz haşlanmış yumurta da ama azıcık
Balık kılçığı alındıktan sonra çok iyi olur tavuk da kemiksiz. Küçük kemikler ve kılçıklar çok zararlı bağırsaklarına takılıp ölümle sonuçlanabiliyor. Veteriner bize de haşlanmış yumurta yedirebilirsiniz demişti.

Doğru söylediğimi biliyorsunuz, ama kabul etmek istemiyorsunuz.

Balık kılçığı alındıktan sonra çok iyi olur tavuk da kemiksiz. Küçük kemikler ve kılçıklar çok zararlı bağırsaklarına takılıp ölümle sonuçlanabiliyor. Veteriner bize de haşlanmış yumurta yedirebilirsiniz demişti.

Zaten kemiği vs geçtim ben her parçayı minicik minicik didikliyorum

Prenses yoğurdu bile kendi yemiyor önce elimi batırıyorum elimden 2-3 yalıyor sonra yiyor

Ama yazın tatilde kediler vardı eşim mamayı bulamamış bir deve kıymalı patates yemeği vermiş sabah tabak ekmekle sıyırılmış gibiydi

Mecbur kalınca her şey yiyorlar da ömürleri azalıyor

Zaten kemiği vs geçtim ben her parçayı minicik minicik didikliyorum

Prenses yoğurdu bile kendi yemiyor önce elimi batırıyorum elimden 2-3 yalıyor sonra yiyor

Ama yazın tatilde kediler vardı eşim mamayı bulamamış bir deve kıymalı patates yemeği vermiş sabah tabak ekmekle sıyırılmış gibiydi

Mecbur kalınca her şey yiyorlar da ömürleri azalıyor
Evet öyle mecbur kalınca seçemiyorlar.
Sizlerin sayısı çoğalır umarım.

Allaahhh cahil ozguveni, en sevdigim
Senin gercek bir kisi olduguna inanmamayi tercih ediyorum artik, cunku bu kadari bana bile fazla geldi. Ellerimi actim Allahim ne olur bu bir şaka olsun diye dua ediyorum
Neyse ben gidiyim cok isim var, yarin icin köpüşlerime musakka, kedime de soğan yahnisi yapicam

Hadi biz banlanıp kurtuluyoruz, göz ardı etme seçeneğimiz var ama Allah seninle yaşamak zorunda kalanlara sabır versin zaten her konunda insanlara nasıl bir imtihan olduğunu belli ediyorsun.
Bende bunu düşündüm Ne ömür törpüsü birşey çıktı
İnatla kabul etmiyor hiçbirşeyi
Milleti bezdirmiş

Back
X