- 10 Mart 2016
- 482
- 498
- 18
- 33
- Konu Sahibi Yepyenihayat
-
Ciddi mi :) bunun aynısının beyazı olsa kesin alırım da bunu çok beğendim. Alt üst ayrı bunun mango da öyle miAbes kaçar sanki,
Sanırım mangoda bunun beyazı vardı 70 tlye :)
Ciddi mi :) bunun aynısının beyazı olsa kesin alırım da bunu çok beğendim. Alt üst ayrı bunun mango da öyle mi
Hayır canım eş durumundan gelebilsin diye önce nikah yapılacak aileler arkadaşlar olacak . Düğünümüz sonra olacak :) geldikten sonra olacakYani düğün yerine nikah mı olacak sadece? Ya da düğün yapılacak sonra ufak bir grup nikah mı kıyılacak? Eğer ikinciyse olur bence
Evet bende sizin gibi olmak istiyprum :) hazırlıklara başladım... Duvak gibi toka takcam çiçeğim olacak Allah izin verirse :) kıyafet konusunda çok kararsız kaldım. Haklısın galiba beyaz olmalı... Beyaz dantelli daha uygun gibi :) inşallah çok yorulmadan bulabilirimCok begendiysen olur niye olmasin? Ama bence olmasin ya :)
Annen, ablan, gorumcen falan giymeli bence bunlari.
Beyaz ucus ucus bir seyler bak. En güzeli onlar.
Ucus ucus olmazsa da kafana minnacik bi duvak tak toka seklinde olanlardan.
Ya aklima geldi nikahima gittigim gun sok olmustum. Millet kotuyla, esofmaniyla nikah kiydirmaya gelmis. Tamam belli dugun de yapacaklar ama az ozenli olmaktan kim olmus? Seni konu disinda birakiyorum konu sahibi sen ozensiz degilsin taktigim ozensizlikti. Bizde herkes suslu pusluydu, benim tacim cicegim falan vardi, normal olan bizken elalemin pacozlari o kadar coktu ki biz anormal duruyorduk
Ahhh keşke kumsalda olsa ama öyle bir imkan yok elimizde maalesef :)Nikah kumsalda olursa olabilir bence. Renk açısından..
Bencede beyaz daha uyumlu olur sanki :) ama bu renge de bayıldımBuna benzerin beyazını arkadaşım nikahında giymişti. O daha uyumlu olur sanki.
canımm benim çok teşekkür ederim zahmet ettin :) ben bulmaya çalışırım gezip bakarım artık başka çare yokBulamıyorum arkadaşım
Umarım sen bulursun. Reklamlarda da çıkıyor sık sık, herkesin gardırobunda bulunması gereken bir elbise siye falan yazıyor ama bulamadım ı ıhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?