Nikah Bir bakar mısınız ?

Yepyenihayat

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2016
482
498
18
33
Yönetim lütfen konum taşınmasın fikirlere ihtycm var ?
Kızlar bu kıyafet sizce nikahımda olur mu? İlla beyaz mı giymek zorundayım? Ben bunu çok beğendim sizce Nasıl olur?

Eklentiler

• image.png
    235,4 KB · Görüntüleme: 220
Yani düğün yerine nikah mı olacak sadece? Ya da düğün yapılacak sonra ufak bir grup nikah mı kıyılacak? Eğer ikinciyse olur bence

Buna benzerin beyazını arkadaşım nikahında giymişti. O daha uyumlu olur sanki.

Cok begendiysen olur niye olmasin? Ama bence olmasin ya :)

Annen, ablan, gorumcen falan giymeli bence bunlari.

Beyaz ucus ucus bir seyler bak. En güzeli onlar.
Ucus ucus olmazsa da kafana minnacik bi duvak tak toka seklinde olanlardan.

Ya aklima geldi nikahima gittigim gun sok olmustum. Millet kotuyla, esofmaniyla nikah kiydirmaya gelmis. Tamam belli dugun de yapacaklar ama az ozenli olmaktan kim olmus? Seni konu disinda birakiyorum konu sahibi sen ozensiz degilsin taktigim ozensizlikti. Bizde herkes suslu pusluydu, benim tacim cicegim falan vardi, normal olan bizken elalemin pacozlari o kadar coktu ki biz anormal duruyorduk

Bulamıyorum arkadaşım
Umarım sen bulursun. Reklamlarda da çıkıyor sık sık, herkesin gardırobunda bulunması gereken bir elbise siye falan yazıyor ama bulamadım ı ıhh

Yani düğün yerine nikah mı olacak sadece? Ya da düğün yapılacak sonra ufak bir grup nikah mı kıyılacak? Eğer ikinciyse olur bence
Hayır canım eş durumundan gelebilsin diye önce nikah yapılacak aileler arkadaşlar olacak . Düğünümüz sonra olacak :) geldikten sonra olacak

Evet bende sizin gibi olmak istiyprum :) hazırlıklara başladım... Duvak gibi toka takcam çiçeğim olacak Allah izin verirse :) kıyafet konusunda çok kararsız kaldım. Haklısın galiba beyaz olmalı... Beyaz dantelli daha uygun gibi :) inşallah çok yorulmadan bulabilirim

Ca
Bulamıyorum arkadaşım
Umarım sen bulursun. Reklamlarda da çıkıyor sık sık, herkesin gardırobunda bulunması gereken bir elbise siye falan yazıyor ama bulamadım ı ıhh
canımm benim çok teşekkür ederim zahmet ettin :) ben bulmaya çalışırım gezip bakarım artık başka çare yok

illa beyaz olucak diye bi şart yok ben mavi giymiştim.bence içinden ne geliyosa onu yap sonra içinde kalmasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…