oo çok varmış senin cnm ee kış geliniysen bu modelle donarsın kız. üstüne bolero al beyaz tüylü. salona gidince çıkarırsın
valla canım donmak ne kelime evlenecem ayağına zatüre olup balayı yerine hastaneye giden tek gelin olarak tarihe geçerim delikafaduldendelikafadulden:roflol::roflol:amaben bu gelinliği aysiranın katoluğundan beğendim o sıradada 2009 yaz gelini olacaktım sevgilimin işi nedeniyle 2011 kaldı canım benim
ayy sevgilimi beklemekten artık herşeyi dalgaya vuruyorum canım benim tabi allah korusun geç olsun güçolmasın hayırlısıyla olsunayy allah korusun kız. getirme aklına öle şeyler. düğünde hayırlısyla sıkıntısız gzl bi şekilde olsun da ne zmn olursa olsun öyle düşünmeye çalış cnm. bu arada ezgide kayboldu nişanlısına modelleri göstermeye gitti herhalde :1rolleyes:
walla öyle oldu. mervecik arkadaş 2010 un tombiş gelinleri die topik açmış ordan yazalım bari ezgi kovcak yoksa bizi kaydirigubbakcemile3
kabarık elbiseyi sewmıorum ama etrafımdaki herkesde kabarık giydi bi ben bu tarz giycem herkes cok garip karsılıcak zaten
Valla canım bende aynı dertten muzdariipim bizde kabarık olmayana nişanlık demezler kii..İşin kötüsü de ne biliyon mu?
Bütün akarabalar çookk şık giyinir bizde bayramdan bayrama gördğüm kişi bile,abiye giyerde gelir herkesin ne giyeceğini de tahmin edemeyeceğimden,kabarık giycem mecburen tatlım bende..
Ama güzel bi seçiimmopuyorumnanaktan
ezgiii naptın cnm karar verebildinmi elbiseye
cnm boşver herkesi sen hangisini beğendiysen git onu yaptır sen giycen nslsa senin içine sinmesi lazım
tek kelimeyle 10 numara...:lepi:
cnm peki çıkıp hiç mağazalara fln baktınmı belki diktirme zahmetinden kurtulursun çok gzl bi model bulursun uygun fiyata
o zmn bi daha gezip hiç kafanı karıştırma cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?