Bir aylık evliliğim bitiyor mu?

Onlar altinlarin pesine dusmus yalniz anlamadigim nokta o altinlarin icinde senin ailenin taktigi altinlarda var ne cesaret hepsini sahiplenip aliyorlar ?

Zaten ilk tartismada boyle altinin derdine dusmuslerse onlardan ne koy olur nede kasaba..

Bosan canim ne kocandan nede kv den hayir yok...

Ayrıl gitsin öyle bi insan ve annesi için hayatından vazgeçmeye değer mi ayrıl hiçte kafana takma eşin seni kaybettiği için derdine yansın

Hic cabalama hemen bosan.herseyini geri al altin taki ceyiz bu asagilik insanlardan kurtar kendini.seninki yuva falan deyil akil hastasi bir kv den var ve deliyi sen iyilestiremezsin kocan adam bile deyil.ben okurken hirslandim kurtul o manyaklardan.intiharmi bu gencecik yasta bes para etmez o adam icinmi unutursun neler neler unutuluyor siliniyor hic yokmus gibi olmamis gibi gecer gider....

Tugce sana bir abla tavsiyesi henuz cok gencsin evliliginde cok yeni yol yakinken sen sen ol arkana bakmadan kac ablacim...inan bu insanlar hayatini,gencligini tuketirler,esininde seni sevdigi falan yok biraz sevse sana sahip cikardi,ezdirmezdi seni...hayatini gencligini karartma.suan bir ay iki ay uzulursun kurtulursun,obur turlu nefes aldigin her gun bu insanlar seni oldurur secim senin....

Kendi eşim dahil böyle adamları anlamıyorum hele ki bu her haltı yapan anne dedikleri kadına bu kadar bağımlı olmalarını gene hiç amacı anlamıyorum. Canına kıymak istemişsin ben de farklı şekilde canıma kıymak istemiştim aptalca kendimi hastanede buldum sonrası zaten hep acıyan gözler vardı çevrede eşim dahil ama şimdi sorsan ben sana destek oldum der Hayır o bana sadece acıdı. O yüzden bi daha deneme olur mu kimse için degmiyo benim evliliğim 3 yıl olcak nerdeyse nisanlandığımdan beri eşimin ailesiyle problemim hep sürdü sürüyo da ama benim eşimin yaptığı her şekilde sessiz kalıp bana patlamak oldu kaynanaya gelince nedense kaç yaşında kadın o diyip Bahane uydurdu. Ben allah büyük deyip susuyorum. Sabret sen de allahın sopasıni elbet görürler bi gün

Esin istememekle sana iyilik yapmis aslinda. 1 ayda bunlari yasadiysan ilerisini dusunemedim. Ama ileride cok pisman olacak. Nefret ediyorum bu zihtiyetteki kaynanalardan

Keşke kayınvalidenden özür dilemeseydin.
Olan olmuş,arkana bakmadan kaç. 1 aylık evlilikte ,ömrünün geri kalanının fragmanı verilmiş. Hala neyin çabası bu?

allah o kv belasını versin lanet kadın eşinin kafasını kurcalamış eşini al ve dışarı çık sakin bie şekilde konuş. Ondan kendisini senin yerine koymasını onu sevdiğini yuvamı yıkmak istemediğini söyle.Baktın mırın kırın ediyor kendisi bilir.

Kızacaksınız ama..
Metod biraz yanlış olmuş...
Eşiniz pasif bir karakterde imiş, bu çok belli.. Siz de agresif ve dominant görünüyorsunuz. Çok hızla ve fevri hareket etmişsiniz. Bunların hepsi halledilebilirdi, eşinizi gerçekten çok seviyorsanız elbette. Kadının ne kadar çirkef olduğu başlarda evliliği biraz etkilese de, zira eşiniz pasif, zamanla inanın hepsi halledilebilirdi... İntihar girişimi de doğru olmamış..
Bakın.. evliliğin ilk yıllarında erkek hala biraz anneye aittir (kopuk yetişmediyse..) Doğru olan bu demiyorum.. Ama duygusal yönden böyle yaratılmışlar..Pasif karakterli biri ile evlenildi ise, işler biraz daha farklı ilerlemeli ilk yıllar.. Sabırla.. O kadar fevri hareket etmişsiniz ki, o terbiye ve görgüden yoksun hanıma karşı kullanacağımız koz kalmamış..
Haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz.
Umarım mahkeme sürecinde en azından sizden (ç)alınmış olan altınları hakkıyla geri alabilirsiniz. Bence saygıyla bitirmekte fayda var. Herkes için acı olmuş (o edepsiz bayan hariç) fakat hayat için olumlu bir tecrübe olmasını dilerim.
Fevri davranmayın inşaallah bundan sonra...
Rabbim size mutlu ve hayırlı kapılar açar inşaallah.

Şanslısın ki çoluk çocuğa karışınca göstermedi yüzünü. Bu kadın seni çiğ çiğ yer kardeşim. arkana bile bakmadan kaç. sadaka ver bi kaç yetim doyur ne bileyim bi iyilik yap işte.

Konunun sahibi olan arkadaşım hala beklemede. Eşine boşanma davası açmasını söylemiş. Eşinden de pek bi ses çıkmıyor. Öyle iki arada bi derede hanımlar. Ne olacak kestirmesi zor.

Son düzenleme:
Konunum sahibi olan arkadaşım hala beklemede. Eşine boşanma davası açmasını söylemiş. Eşinden de pek bi ses çıkmıyor. Öyle bir iki arada bi derede hanımlar. Ne olacak kestirmesi zor.

boyle evlilik olmaz.
bosansin ve davayi kendi acsin.

Konunum sahibi olan arkadaşım hala beklemede. Eşine boşanma davası açmasını söylemiş. Eşinden de pek bi ses çıkmıyor. Öyle bir iki arada bi derede hanımlar. Ne olacak kestirmesi zor.
Neden eşinin dava açmasını bekliyor ki? Arkadaşın açsın davayı, maddi manevi tazminat ve nafaka da talep etsin.Yaşı da genç çocuk da yok.Boşanmak için sebep çok ama arkadaşında niyet yok. Arkadaşın istiyor ki eşi gelsin yalvarsın yakarsın.Eşi özür dilese bile, o adamda ana kuzuluğu ve şirret anası varken eninde sonunda boşanır, üstüne bir de çocukla ortada kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…