• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir aylık evliliğim bitiyor mu?

zeholll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2015
1.741
2.853
133
31
Hanımlar arkadaşımın konuusu.Kendisi üye değil. Bu konuyu açmak size danışmak istedi.Şuan yorumlarınızı bekliyor. O size cevap verecek.

Hanımlar merhaba adım Tuğçe. 22 yaşındayım. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz toplamda. 1 aydır evliyiz. Galiba evliliğim bitiyor. Nasıl bu duruma geldiğimizi soracak olursanız bende bilmiyorum beynim durmuş durumda. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Eşimin annesine ait olan 3. evinde yaşıyoruz. Bu ev kayınvalidemin bir arka sokağında. Size düğün gecemden başlayarak olayları anlatmak istiyorum. İlk gecemizde bizimle birlikte evimize geldi. Bize yemek yapmış karnımızı doyuracak sözde. Gece saat 2 ye kadar bizimleydi. O eve gittikten sonra eşimle olan ilk birlikteliğimizde pek yol katedemedik. Korktum ve o gece bişey olmadı. Beraber sarılıp televizyon izledik 6 ya kadar. Sonra uyuduk. Sabahında 9 unda eşimi arayıp ne yaptığımızı sordu utanmadan. Ardından da ertesi gün balayına gideceğimizde kirli çamaşırlarımızı yıkamak bahanesiyle çarşaf kontrolü yaptı. Sonrasında balayı sürecine gelecek olursak bizi gün içerisinde rahat 4-5 defa aradı. Döndüğümüz gün evimizde bizi bekliyordu. Bu arada kendisinde evimizin 2. yedek anahtarı bulunuyor.

Balayı dönüşü hergün sabah-öğlen-akşam farketmeksizin evimize geldi. Eşimle geçirebildiğim tek bir özel anım olmadı sayesinde. İşin son noktasına varacak olursak eğer olayın olduğu gün eşimle 1. ayımızın dolduğu gündü ve onunla başbaşa yemeğe çıkıp bunu kutlamak istedim. Eşimle buluşmak için oturduğumuz semtin meydanına giderken kendi annem aradı. Benim evime geldiğini ve kayınvalideminde orada olduğunu söyledi. Bunu duyunca anneme neden haber vermeden geldiğini müsait olup olmadığımı ne için sormuyorsun diye çıkıştım. Telefonu kapattıktan sonra eşimde arayıp annem bizdeymiş haberin var mı deyince o sinirle birde ona patladım. Yanıma gelince de bu tartışma böyle sürdü. Annesi böyle yapmaya devam ederse sayesinde evliliğimizin uzun sürmeyeceğini belirttim. Haklı olduğumu ve bu durumdan kendisininde şikayetçi olduğu halde bana sen benim annemden ne istiyosun diye çıkışmaya başladı. Bende ona lanet olsun seninle evlendiğim güne diyerek bağırdım. Beni meydanda bırakıp eve gitti. Bende annemin evine gittim sakinleşmek için.
Daha sonra annemlerde 1-2 gün kalıp kafamı dinlemek için evimden birkaç kıyafet almaya gittim. Eşyalarımı almak için dolabımı açtığımdan altınlarımın dolabımdaki kıyafetlerin arasında olmadığını farkedip eşime nerede olduklarını sordum. Kayınvalidem altınlar hiç biyere gitmiyor gitmek isteyen gitsin dedi. Eşimde hiç bir şekilde tepki vermedi. Ertesi tüm eşyalarımı çeyizlerimi toplamak için evimize gittim. Eşim gayet rahat bi şekilde işe gitmişti. Kv ve kp ordalardı. Eşyalarımı toplayıp kapıya yöneldiğimde ona sen benim yuvamı yıktın Rabbimde senin yuvanda huzur bırakmasın dedim. Hiç tepki vermedi.

Ertesi gün kv savcılığa şikayette bulundum hırsızlık suçundan. Akşamı da eşimle konuşmak için evimize gittim annesi dışarı çıkmasına bile müsade etmedi. O kız bu kapıdan içeri girmeyecek yoksa onu bıçaklarım gibi tehditler ve hakaretler savurdu. Bunu eşimde gördü. Ona beni sevip sevmediğini sordum sevmiyorum diye cevap verdi. Bende soluğu köprüde aldım. İntiharın eşiğinden tanımadığım bi insan sayesinde döndüm. Beni hastaneye götürmüş. O sırada kp aramış. Bana sakinleştirici verildiği için kendimde değildim. Telefonu hemşireler açmış. Bütün gece sabaha kadar kp başımdaydı. Eşim ne halde olduğumu merak edip hastaneye bile gelmedi.

Benden beklentisi annesinden özür dilememdi. Ancak bu şekilde herşeyin yoluna gireceğini söyledi. Tüm yaşadıklarıma rağmen eşimden ve yuvamdan vazgeçmedim. Sabahın 6 sında annesinin evine gittim özür dilemek için. Bana ağza alınmayacak sözler sarfetti. Eşim yine bu olaya şahit olmuştu. Ve bana artık çabalama olmuyo dedi. Bana kafasının karışık olduğunu ve düşünmek istediğini söyledi. Şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Arkadaşım objektif yaklaşacağınızı söyledi.

Şimdiden hepinize çok teşekkür ederim. Biraz uzun oldu kusura bakmayın.

Boşansın.

O adamdan koca olmaz.
O karıdan da ana olmaz.

Uzun uzun yorum yapılacak çare aranacak ve çözüm bulunacak bir vaka değil.

Boşan demeyi hic sevmem. İnsanlar ne hayaller ne emekler verip evleniyor. Yuva kuruyor ama benim gördüklerim, okuduklarım ve tecrübelerim bu konuya sadece boşansın dedirtti.

**o adamdan koca olsaydı anasını çeker bir kenara konuşurdu. Anne biz yeni evliyiz ikide bir gelme, arama derdi. Terbiyesiz. Ne demek çarşaf kontrolü. Eşinin bir kere orada dur demesi gerekirdi. Dememiş.

:110:
Hanımlar arkadaşımın konuusu.Kendisi üye değil. Bu konuyu açmak size danışmak istedi.Şuan yorumlarınızı bekliyor. O size cevap verecek.

Hanımlar merhaba adım Tuğçe. 22 yaşındayım. Eşimle 2 yıldır tanışıyoruz toplamda. 1 aydır evliyiz. Galiba evliliğim bitiyor. Nasıl bu duruma geldiğimizi soracak olursanız bende bilmiyorum beynim durmuş durumda. Her kafadan bir ses çıkıyor. Ne düşüneceğimi bilemiyorum.

Eşimin annesine ait olan 3. evinde yaşıyoruz. Bu ev kayınvalidemin bir arka sokağında. Size düğün gecemden başlayarak olayları anlatmak istiyorum. İlk gecemizde bizimle birlikte evimize geldi. Bize yemek yapmış karnımızı doyuracak sözde. Gece saat 2 ye kadar bizimleydi. O eve gittikten sonra eşimle olan ilk birlikteliğimizde pek yol katedemedik. Korktum ve o gece bişey olmadı. Beraber sarılıp televizyon izledik 6 ya kadar. Sonra uyuduk. Sabahında 9 unda eşimi arayıp ne yaptığımızı sordu utanmadan. Ardından da ertesi gün balayına gideceğimizde kirli çamaşırlarımızı yıkamak bahanesiyle çarşaf kontrolü yaptı. Sonrasında balayı sürecine gelecek olursak bizi gün içerisinde rahat 4-5 defa aradı. Döndüğümüz gün evimizde bizi bekliyordu. Bu arada kendisinde evimizin 2. yedek anahtarı bulunuyor.

Balayı dönüşü hergün sabah-öğlen-akşam farketmeksizin evimize geldi. Eşimle geçirebildiğim tek bir özel anım olmadı sayesinde. İşin son noktasına varacak olursak eğer olayın olduğu gün eşimle 1. ayımızın dolduğu gündü ve onunla başbaşa yemeğe çıkıp bunu kutlamak istedim. Eşimle buluşmak için oturduğumuz semtin meydanına giderken kendi annem aradı. Benim evime geldiğini ve kayınvalideminde orada olduğunu söyledi. Bunu duyunca anneme neden haber vermeden geldiğini müsait olup olmadığımı ne için sormuyorsun diye çıkıştım. Telefonu kapattıktan sonra eşimde arayıp annem bizdeymiş haberin var mı deyince o sinirle birde ona patladım. Yanıma gelince de bu tartışma böyle sürdü. Annesi böyle yapmaya devam ederse sayesinde evliliğimizin uzun sürmeyeceğini belirttim. Haklı olduğumu ve bu durumdan kendisininde şikayetçi olduğu halde bana sen benim annemden ne istiyosun diye çıkışmaya başladı. Bende ona lanet olsun seninle evlendiğim güne diyerek bağırdım. Beni meydanda bırakıp eve gitti. Bende annemin evine gittim sakinleşmek için.
Daha sonra annemlerde 1-2 gün kalıp kafamı dinlemek için evimden birkaç kıyafet almaya gittim. Eşyalarımı almak için dolabımı açtığımdan altınlarımın dolabımdaki kıyafetlerin arasında olmadığını farkedip eşime nerede olduklarını sordum. Kayınvalidem altınlar hiç biyere gitmiyor gitmek isteyen gitsin dedi. Eşimde hiç bir şekilde tepki vermedi. Ertesi tüm eşyalarımı çeyizlerimi toplamak için evimize gittim. Eşim gayet rahat bi şekilde işe gitmişti. Kv ve kp ordalardı. Eşyalarımı toplayıp kapıya yöneldiğimde ona sen benim yuvamı yıktın Rabbimde senin yuvanda huzur bırakmasın dedim. Hiç tepki vermedi.

Ertesi gün kv savcılığa şikayette bulundum hırsızlık suçundan. Akşamı da eşimle konuşmak için evimize gittim annesi dışarı çıkmasına bile müsade etmedi. O kız bu kapıdan içeri girmeyecek yoksa onu bıçaklarım gibi tehditler ve hakaretler savurdu. Bunu eşimde gördü. Ona beni sevip sevmediğini sordum sevmiyorum diye cevap verdi. Bende soluğu köprüde aldım. İntiharın eşiğinden tanımadığım bi insan sayesinde döndüm. Beni hastaneye götürmüş. O sırada kp aramış. Bana sakinleştirici verildiği için kendimde değildim. Telefonu hemşireler açmış. Bütün gece sabaha kadar kp başımdaydı. Eşim ne halde olduğumu merak edip hastaneye bile gelmedi.

Benden beklentisi annesinden özür dilememdi. Ancak bu şekilde herşeyin yoluna gireceğini söyledi. Tüm yaşadıklarıma rağmen eşimden ve yuvamdan vazgeçmedim. Sabahın 6 sında annesinin evine gittim özür dilemek için. Bana ağza alınmayacak sözler sarfetti. Eşim yine bu olaya şahit olmuştu. Ve bana artık çabalama olmuyo dedi. Bana kafasının karışık olduğunu ve düşünmek istediğini söyledi. Şuanda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Arkadaşım objektif yaklaşacağınızı söyledi.

Yuhhh diyorum ne çirkef bi kv ne dengesiz bi koca... yol yakınken dön cnim mesleğin varsa davanı aç kv.yede hakaret, hırsızlık tazminat ne varsa aç muhattap bile olma daha fazla.

Mesleğim var maddi sıkıntım yok ailem her zaman arkamda. Bu yaşa kadar babasız kendi ayaklarımın üzerinde durdum bu saatten sonra da durabilirim. Çok teşekkür ediyorum yorumuz için

Boşan!

1 ayda 1 yıllık aksiyon yaşamışsın
Bunların yüzünü 1 aylıkken gördüğüne şükret

Çok fevri davranmışsın ve benim şahsi fikrim bu evliliği aile terapisti bile çok zor kurtarır
Kol kırılır yen içinde kalır mantığında bir kocan var :ukala:
Sen kv savcılığa şikayet ediyorsun :KK9: büyük cesaret
Sonrasında dönüp bu kadına bela okuyup odan özür dilemense :skandal:
Seni sevmeyen adam için intihar etmense çok trajı komik bir durum
babasının başında beklemesini saymadım bile ...

Brezilya dizisi olur :KK70:

Ay sinirlerim bozuldu :olamaz:

Psikolojik destek al !

Son düzenleme:
Yedek anahtardan sonrasini okumadim.Ne demek yedek anahtar bulunmasi ya.Ne hakla?Bu kadar yasaminizin icinde yer alma curetini kim veriyor bu kadina?

Mesleğim var maddi sıkıntım yok ailem her zaman arkamda. Bu yaşa kadar babasız kendi ayaklarımın üzerinde durdum bu saatten sonra da durabilirim. Çok teşekkür ediyorum yorumuz için

O zaman daha fazla yıpranmayın sakın değmez ;)

Tugce hanim en iyisini bilir tabi ama daha en basindan boyle olaylar olmasi hic normal degil cok uzuldum ama boyle devam ederse hanim efendi cldaha cok uzulur bence uzatmadan bosan bu adamdan sorun sadece kv de olsa hadi neyse diycemde adam da adam demeye bin şahit ister :)

Evlerden ırak tövbe ya...
Kaç bacım kaç, 1 aylık 10 yıllık dinleme.
O kayınvalide ve senin kocan olacak dalkavuk ana ağızlı olduğu sürece bir halt olmaz o evlilikten.
Geçmiş olur inşallah da tez vakitte kurtulursunuz.
Bu arada dava sürecinde düğün videosuyla takıları ispat edip talep edin, donlarına kadar alın.

Çok Çok üzülerek söylüyorum ancak arkadaşın mutlaka ayrılmalı . Aynı şeyleri yaşattılar bana da...
eğer bir evlilik en başından sorunlu başladıysa ve erkek annesinin ağzına bakarak hareket ediyorsa bu alışkanlığını değil bir ay, değil bir sene, bir ömür de geçse değiştiremiyor.
Bu kadar çirkinlikten sonra arkadaşınızın yapacağı en iyi şey, yol yakınken kendini bu çirkef aileden bu sorunlu evlilikten bir an önce kurtarmaktır.
Gerçekten hiç üzülmesin ben de evlendim ayrıldım bir daha yeniden yuva kuramam diye endişelenmesin . Kendisine güzel bir avukat bulup, altınlarından paralarından alabildiği maksimum bir şeyi alıp bir an önce bu çirkef aileyi kendinden uzaklaştırsan.
Dediğim gibi bir evlilik nasıl başlıyorsa öyle devam ediyor benim de eski eşim evlendiğimiz ilk günden beri ailesinin annesinin ağzına baktı gereksiz yerlerde beni hep ezdirdi Sonuç yine ailesinin yüzünden beni boşadı.
Arkadaşınız hiç merak etmesin ahları zamanı geldiğinde yerini buluyor

Zaten düğün gecesi evinize kadar gelmesi cehaletini gösteriyor.
Hayır sanane yani belki dışardan yiyeceksiniz belki yemeyeceksiniz.
Keşke hiç lafınızı çekmeseydiniz.
Ertesi gün çamaşır kontrolüne geldiğinde lütfen dokunmayın çamaşır yıkamasını biliyorum demeliydiniz.
Balayında telefonları kapatmalıydınız.
Evimin anahtarı yalnızca bizde olacak aksi halde başka yere taşınmayı düşünelim demeliydiniz.
Fazla suskun davranmışsınız tepenize çıkmış kokuşmuş kv.
Eşiniz de adam değilmiş kusura bakmayın ama sevmiyorum diyebildiyse 1 aylık yuvasını gözü kapalı yıkabildiyse sinir hastası olmadan kurtulduğunuza şükredin.

çok üzüldüm. boşan mutlaka böyle karaktersiz bir adamdan asla koca olmaz sana. kendi saglıgını tehlikeye atma :( hırsızlık icin savcılıga sıkayette bulunman cok akıllıca olmus. helal olsun benim aklıma gelmezdi.

Bu ciğeri beş para etmez insanlar için canına kıymaya değer mi ya?

Sizin hatanız sürekli verdikçe vermişsiniz. Bu fedakarlık değil, sömürülmek.

Eşiniz zaten rezil bir insan. Koca diyemem ben böyle birine. Gelişimini tamamlayamamış erkek çocuğu, ergenus.

Back