• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir ayda 7.5 kilo verdim :) :)

canım bnde başlıcam perşembe senn listeye hatta yarın bşlarım :D bakalım ne kadr vericm sporda yapıorum zaten gitsn 56 olsm iyi olck 6 kilom war.. peki 1 ay hep böle mi beslendn?

canım bnde başlıcam perşembe senn listeye hatta yarın bşlarım :D bakalım ne kadr vericm sporda yapıorum zaten gitsn 56 olsm iyi olck 6 kilom war.. peki 1 ay hep böle mi beslendn?

canım sende yaz bakalım bu şekilde kaç kilo vereceksin...zemuszemus
genelde öglen yemeğin yanında salata yedim,akşamda salata veye meyve agırlıklı beslendim canım ve en önemlisi 8 den sonra yemedim zemuszemus
zaten düzenli beslenince vücut da alışıyor ve kiloloar korkup gidiyor sempatiksalakcinni
mesela akşam sadece salata az gelir dersen salatanın içine diyet bisküvi atabilirsin :)
yada az bir tabak yemek yiyebilirsin ve elmayı sakın unutma...yerimseniben

selam arkadaşlar :)

53.5 kiloyum benlkide 53 oldum mutluyum huzurluyum hedefim 50 kilo olmak
bakalım toplamda kaçkilo gitmiş :)

62-53.5 =8.5 kg gitmiş :)
süperim bennn:hooray:

haydi kızlar sizde yılmayın,kilolara ölüm...sositososito

tebrkler melankoliq 1 ayda 7.5 kilo çok güzel bi başarı senin için:)))bnde 58 kiloyum ama şöle bi 53e düşerim inş bende uygılıyım senn listeni bakalım nolcakyerimseniben

uygula canım sende inş. hemen kilo verirsin :)
elma bağırsakları çalıştırdığı için bol bol yiyin ben öyle yapıyorum sositososito

evet bende bir programda izledim, akşam 8'den sonra birşey yenilmemesi şart !
bende 62 kiloyum be 7 kilo fazlam varsenağlama

tebrik ederim canım iyi vermişsin
inşallah hedefine ulaşırsın zaten az kalmış...

saol canım evet az kaldı ve birşeyi fark ettim artık istesemde fazla yiyemiyorum kaydirigubbakcemile3

pide ekmek tarzı şeylerde yok, :)
diyete değil sağlıklı yaşama devam yerimseniben
ve tekrar spor yapmak lazım ki daha sağlıklı olsun kaydirigubbakcemile2

evet bende bir programda izledim, akşam 8'den sonra birşey yenilmemesi şart !
bende 62 kiloyum be 7 kilo fazlam varsenağlama

evet canım akşam yediklerimizi eritemediğimiz için kilo alıyoruz zaten boshayallersmile
bu yüzden 8 den sonra yememek en doğrusu :)
canım inş. sende biran önce verirsin 7 kilo fazlanı fisfisfis

teşekkür ederim canım önce beyinde ben yapıcam demek de çok önemli,sonrası zaten geliyor...

tebrik ederim canım süpersin..ayda 7.5 kilo çok iyi ama 62 kiloluk biri için hakikaten çoook fazla :)) keşke bende de bu kadar kararlılık olsa yaa.. abur cubura dönünce biraz bikaç ayda verdiğim 12 kiloyu geri aldım çok moralim bozuk :(( bir haftadır spor ve diyete başladım ama iki gün önce sadece 200 gr gitmişti :(( daha önceki denemelerimde diyete yeni başladığımda hep hızlı kilo verirdim şimdi ne oldu da gitmiyor anlayamadım ??

Back
X