- Konu Sahibi elifinannesi
-
benim oğlum ayda 1250 gr alıyordu.bu ay 800 gr almış benim de canım sıkıldı biraz.az diye ama dr normal dedi.şuan 6600 gr oğlum.ve 3. aydan sonra hareketleri arttığı için kilo alımı azalırmış.
arkadaşlar merhaba,
bugün kızımın kontrolü vardı her kontrolde alışmışız 700 800 gr lara bugün 300 gr aldığını öğrenince şaşırdım doktor artık kilo alım hızının azalacağını söyledi ama üzüldüm yinede doğrusu. kızım yaklaşık 4,5 aylık ve 7,5 kilo.merak ediyorum sizlerin bebişlerinde kilo alım hızı yavaşladı mı?
arzucum oğlum öyle çok kilolu bi bebek değil. 3360 gr 53 cm doğdu. ilk iki ay 1250 gr aldı.bu ay ise 800 gr aldı. boyu da 62 cm olmuş.anneyiz işte bazı bebeklere bakınca oğlum sanki zayıfmış,kısaymış gibi geliyor .insan hep çocuğunun gelişiminin çok çok iyi olmasını istiyor oyüzden de kıyaslama yapıyoruz işte.kesinlikle şaka olsun veya nispet olsun diye sormadım kilosunu.zaten nispet yapacak kadar iri değil.ne tombiş bebekler var.insan özeniyor işte.kusura bakmayın oldu mu arkadaşlar.amacım sadece içimi rahatlatmaktı.
bugün kontrolümüz vardı gittim dahada bi yıkıldım senağlama senağlama senağlama
kuzucum 10 günde sadece 30 gr almış arkadaşım.senağlama
doktor bissürü ilaç vitamin tıbbi mama falan verdi kof kof şişirecek kızımı
benim sitemim makuz talihime. allah başka dert,hastalık vermesin napalım..
nisan annesi kızın benim kızıma çok benziyor :)
doğru aşırı hareketlilikten kilo almaya bilir bebekler benim kızda çok hareketli ALLAH korusun popoyu kaldıra kaldıra ana kucağından düşecek yakında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?