• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir ayda 300 gr almışız

benim oğlum ayda 1250 gr alıyordu.bu ay 800 gr almış benim de canım sıkıldı biraz.az diye ama dr normal dedi.şuan 6600 gr oğlum.ve 3. aydan sonra hareketleri arttığı için kilo alımı azalırmış.

gerçektende çok hareket etmeye başladı birde yazdan sıcaktan gündüz uykuları azaldı bununlada ilgisi var kış gelse rahatlasak ne iyi olucak bu arada 1250 çok iyi yav şaşırdım sütün yarıyor ne güzel hele 600 gr için hiç üzülme bence.

benim bebeğim 2700 doğdu şu an tam 4 aylık 6300.evet benimkide bu ay 300 gr almış.herkesin öylemi bilmiyorum ama günde 6-7 defa kakasını yapıyodu 3 defa dr agötürdüm en sonunda ishal dedi.tabi ek olarak kakasını gazlı ve kötü kokulu yapıyodu.ilaç başladık şu an sayı olarak azaldı ama halen daha kokulu ve gazlı.sizin bebekleriniz günde kaç defa yapıyo.

arzucum oğlum öyle çok kilolu bi bebek değil. 3360 gr 53 cm doğdu. ilk iki ay 1250 gr aldı.bu ay ise 800 gr aldı. boyu da 62 cm olmuş.anneyiz işte bazı bebeklere bakınca oğlum sanki zayıfmış,kısaymış gibi geliyor .insan hep çocuğunun gelişiminin çok çok iyi olmasını istiyor oyüzden de kıyaslama yapıyoruz işte.kesinlikle şaka olsun veya nispet olsun diye sormadım kilosunu.zaten nispet yapacak kadar iri değil.ne tombiş bebekler var.insan özeniyor işte.kusura bakmayın oldu mu arkadaşlar.amacım sadece içimi rahatlatmaktı.

arkadaşlar merhaba,
bugün kızımın kontrolü vardı her kontrolde alışmışız 700 800 gr lara bugün 300 gr aldığını öğrenince şaşırdım doktor artık kilo alım hızının azalacağını söyledi ama üzüldüm yinede doğrusu. kızım yaklaşık 4,5 aylık ve 7,5 kilo.merak ediyorum sizlerin bebişlerinde kilo alım hızı yavaşladı mı?

Benim oğlum 5.5 aylık. Kilo alım hızı yavaşladı. Doktorumuza göre bu aylarda artık 450 gr alırlarmış en fazla. Maşallah senin kızın çok iyi almış. Sevgiler..

arzucum oğlum öyle çok kilolu bi bebek değil. 3360 gr 53 cm doğdu. ilk iki ay 1250 gr aldı.bu ay ise 800 gr aldı. boyu da 62 cm olmuş.anneyiz işte bazı bebeklere bakınca oğlum sanki zayıfmış,kısaymış gibi geliyor .insan hep çocuğunun gelişiminin çok çok iyi olmasını istiyor oyüzden de kıyaslama yapıyoruz işte.kesinlikle şaka olsun veya nispet olsun diye sormadım kilosunu.zaten nispet yapacak kadar iri değil.ne tombiş bebekler var.insan özeniyor işte.kusura bakmayın oldu mu arkadaşlar.amacım sadece içimi rahatlatmaktı.

bugün kontrolümüz vardı gittim dahada bi yıkıldım senağlama senağlama senağlama
kuzucum 10 günde sadece 30 gr almış arkadaşım.senağlama
doktor bissürü ilaç vitamin tıbbi mama falan verdi kof kof şişirecek kızımı
benim sitemim makuz talihime. allah başka dert,hastalık vermesin napalım..

çok şişman olmasın zaten sağlıklı olsun yeterki.arkadaşımın oğlu 1 yaşında 7,5 kilo ama doktor gelişimi gayet iyi zayıf olması hiç önemli değil demiş.ek gıdaya geçtin mi?

arzucum internetteki grafiklere bakarsan kızının kilosunun normal olduğunu görürsün.6 aylık:en az 5400 gr.enfazla 9250 gr.

bugün kontrolümüz vardı gittim dahada bi yıkıldım senağlama senağlama senağlama
kuzucum 10 günde sadece 30 gr almış arkadaşım.senağlama
doktor bissürü ilaç vitamin tıbbi mama falan verdi kof kof şişirecek kızımı
benim sitemim makuz talihime. allah başka dert,hastalık vermesin napalım..

Canım benim üzülmee.. Her zaman 750 gr alamazlar ki.. Düşünsene 10 yaşlarına geldiklerinde kaç kilo olacaklarını ? Orada bebeğinin cinsiyetini, doğum tarihini, boy-kilo-bpd sini yazıyorsun persantil eğrilerini veriyor. Bebişinin anormal bir durumu yok. Boşuna harap etme kendini. Muhtemelen doktorun rutin başlanması gereken vitaminleri vermiştir. Yavaş yavaşta ek gıdaya geçiyorlardır. Sen az kilo aldığını düşünüp başladığını sanmış olabilirsin..

Son düzenleyen: Moderatör:
dün kontrole gittik 1 haftada kilo almamış bile kafamçokkarıştıkızım 6800 idi dün doktor 6740 dedi ama benim kız durmuyoki bangır bangır bağırıyor tartıya konulunca o yüzden net ölçemiyoruz her defasında bu seferde üstlü=6600 falan gelirken üstsüz=6740 geldi ama üzüldüm yinede.doktor normal desede üzüldüm biraz.g kilo verdimi yoksa geçen tarttığımızdada mı yanlış tarttı bilemiyorum , kilo alır falan derken bu durumda vermiş bilee ,haa annesi verseye şu kilolarıısenağlama

canım bebeğin çok hareketliyse metabolizması hızlıdır.
çok zayıf olsa zaten doktorlar gerekeni yaparlar.
benim kızda öyle çok hareketli ama zayıf. kendisinden 1 ay büyük ama kilolu arkadaşı henüz dönemiyor ama bizim kız sürünüyor. elini kolunu bağlasammı ne yapsam diyorum arada

doğru aşırı hareketlilikten kilo almaya bilir bebekler benim kızda çok hareketli ALLAH korusun popoyu kaldıra kaldıra ana kucağından düşecek yakında

ne güzel aslında böyle hareketli olmaları.kilo açısından bbiraz kötü görünsede hareketli olmaları etraflarıyla böyle ilgili olmaları öğrenmeye açık ve algılarının kuvvetli olduğunu gösteriyor.kontrolde doktorun dikkatini çekmişti bu.
birde tartılırken bebiş çok hareketliyse hatalar oluyor bir yanlışlık vardır üzülme.

çok iyi almış benim kızm ilk ay 1 kilo aldı sonra hep az aldı şimdide 15 günde 80gr almış çok az alıyor benide emmiyor ... sütümü sağıpta veriyorum ben ne yapayım benim ginbi olan var mı ...

Back