Senın yaptığın tribimerhaba kızlar 4 ay olacak güzel giden bir ilişkim var.. ben hafta sonu yaşananları anlatayım siz bana objektif bir gözle hatamı söyleyin olur mu? çünkü ben bu aşk işlerinin çok acemisiyim.
herşey hoş güzel gidiyordu cuma öğleden sonraya kadar tatlı tatlı haberleştik yazıştık. akşam belki görüşürüz bi bakalım hele bi akşam olsun dedik çünkü kardeşi gelecekti ve onu karşılamaya gidecekti akşam. hak verdim müsait olmaması çok normal güzelce iyi geceler mesajları ile geceyi de kapattık buraya kadar hiç bir sorun yok.
cumartesi sabah günaydınlaştık fakat öğlen olacak ses soluk yok ben de mesaj attım 'bi nasılsın diyeydin iyidi' diye, nasılsın yazmış ama cevabımı merak etmemişki 3 saat sonra baktı ben de sitem ettim kötüyüm yazsam ne değişecekti ki 3 saat sonra gördün zaten diye cevap gelmedi neyse akşamüstü oldu ses yok şebeklik yaptım snaptan bi video cektim komik aa yoksa tüm gün mü aramamış diye..
baktım cevap yok aradım bikaç kere açmadı.. çevrimiçi oldu ama bakmadı yazdıklarıma..
gece ise değersiz hissettirdin benim bu hisse tahammülüm yok yazdım yine cevap yok.
pazar sabah aradım açmadı ben de ben senin oyuncağın değilim yolun açık olsun yazdım yolladım (tabiki pişmanım sinirle yazdım)
aradan yarım saat geçti yazdı.. sen ciddi misin umarım pişman olmazsın diye..
bir de benim açımdan baksan çok merak ettim kötü hissettim falan yazdım ama nafile..
bir açıklama yapma gereği bile hissetmedi dayanamadım pazar gece neden diye sordum sen zaten konuşmadan biletimi kestin sıralamada bir hata yok mu diye yazmış ..
böyle saçma bir sebepten bitsin istemiyorum ben bunaltıyor muyum anlamadım bu arada sevgilim yakın zamanda ufak bi ameliyat geçirecek ve işinden ayrıldı 1,5 aydır evde yaşlar da ben 33 o 34 durum bu kızlar..
bitti mi yani biz ayrıldık mı? noldu ben anlamadım. ben şimdi ne yapayım gelirse benimdir gelmezse hiç benim olmamıştır diye ölü taklidi mi yapsam
KatiliyorumYanında kardeşi olsa bile mesaja cevap veremeyecek kadar meşgul olamaz diye düşünürüm..
Çok büyük kabalık bu benim gözümde. Bir insan ancak değer vermediğine böyle hanzo gibi davranır.
Sizi umursamıyor. Net..
Değeriniz onun mesajıyla mı değişiyor hanımefendi? Kendinize bunu hakir görmeyino değersizlik hissine hiç tahammül edemiyorum.. tepkilerime hakim olamadım
Değeriniz onun mesajıyla mı değişiyor hanımefendi? Kendinize bunu hakir görmeyin
siizn konularınız takip ediyorum aşık olmanıza yeni bi yaşam kurmanıza çok sevindim aşık olduğunuz kişi daha önceki konunuzdaki beyfendimi aynı fakülteden mezun olduğunuz
evet. o dönem tepkiliydim sonrasında bana ulaştı farklı bir numaradan kendini anlattı derken başladık
Valla ben karşı tarafa hiç bir zaman bu kadar arayıp mesaj atmadım ki 3 sene sevgililik donemimiz oldu eşim ile kiz tarafı az ağır olmalı düşüncesindeyim. Sen iki günde kendi kendine trip atmışın yem bırakmışsın adam da olur demiş veremeyecegin sözün altına girme yolun açık olsun demişsin simdi sessiz dur durabilirsen tepkisini gor dönmezse demek ki ayrılmak istiyormuş da soyleyemiyormus demekmerhaba kızlar 4 ay olacak güzel giden bir ilişkim var.. ben hafta sonu yaşananları anlatayım siz bana objektif bir gözle hatamı söyleyin olur mu? çünkü ben bu aşk işlerinin çok acemisiyim.
herşey hoş güzel gidiyordu cuma öğleden sonraya kadar tatlı tatlı haberleştik yazıştık. akşam belki görüşürüz bi bakalım hele bi akşam olsun dedik çünkü kardeşi gelecekti ve onu karşılamaya gidecekti akşam. hak verdim müsait olmaması çok normal güzelce iyi geceler mesajları ile geceyi de kapattık buraya kadar hiç bir sorun yok.
cumartesi sabah günaydınlaştık fakat öğlen olacak ses soluk yok ben de mesaj attım 'bi nasılsın diyeydin iyidi' diye, nasılsın yazmış ama cevabımı merak etmemişki 3 saat sonra baktı ben de sitem ettim kötüyüm yazsam ne değişecekti ki 3 saat sonra gördün zaten diye cevap gelmedi neyse akşamüstü oldu ses yok şebeklik yaptım snaptan bi video cektim komik aa yoksa tüm gün mü aramamış diye..
baktım cevap yok aradım bikaç kere açmadı.. çevrimiçi oldu ama bakmadı yazdıklarıma..
gece ise değersiz hissettirdin benim bu hisse tahammülüm yok yazdım yine cevap yok.
pazar sabah aradım açmadı ben de ben senin oyuncağın değilim yolun açık olsun yazdım yolladım (tabiki pişmanım sinirle yazdım)
aradan yarım saat geçti yazdı.. sen ciddi misin umarım pişman olmazsın diye..
bir de benim açımdan baksan çok merak ettim kötü hissettim falan yazdım ama nafile..
bir açıklama yapma gereği bile hissetmedi dayanamadım pazar gece neden diye sordum sen zaten konuşmadan biletimi kestin sıralamada bir hata yok mu diye yazmış ..
böyle saçma bir sebepten bitsin istemiyorum ben bunaltıyor muyum anlamadım bu arada sevgilim yakın zamanda ufak bi ameliyat geçirecek ve işinden ayrıldı 1,5 aydır evde yaşlar da ben 33 o 34 durum bu kızlar..
bitti mi yani biz ayrıldık mı? noldu ben anlamadım. ben şimdi ne yapayım gelirse benimdir gelmezse hiç benim olmamıştır diye ölü taklidi mi yapsam
Sizi üzmek istemiyorum ancak hatalısınız. Herkesin istediği ilişki başkadır, ben de saatlerce cevap yazmamasını kabullenmem. Ancak burada durus çok önemli. Ben hemen trip atmazdım önce bana yazmasını aramasını bekler öyle trip atardım. Siz bir kere bahane edebilecegi şeyler varken benim mesajımı gec okudun diye trip atarak ona koz verdiniz. Daha sonra neden arayı düzeltmeye, komiklik yapmaya calıştınız? Sizin hiç mi değeriniz yok? O arayı düzeltmeye calışacaktı ya da ayrılcaktınız. İkinci hatanız cok büyük adam be yapsam benden ayrı kalamıyor diye düşünmüş. Sonra yine o hiç aramadan ayrılmışsınız ve adamın cevabı umarım pişman olmazsın. Siz ne işsizliğinden ne ameliyatından bahsediyorsunuz? Ona ulaşmak için bahane aramayın daha da küçülürsünüz. Barışma şansınız çok düşük çünkü bence adam sizi sevmiyor yeterince ama o şans varsa da bir daha yazarsanız kaybolur. Adam zaten yalvarmanızı bekliyor o zaman da sizi red edecek. Ancak siz onu umursamazsanız belki merak eder yazar. O zaman da siz atlamayacaksınız, ağırdan alacaksınız. Öyle barışırsanız barışacaksınız. Siz yardım istemişsiniz bakın sizin için uzun uzun telefondan yazdım, bana inanın bu işler böyle yürüyor.
aa kadere bak sen ben sevindim siizin adınıza hayat çok kısa çokta mantıklı davranıp kaçırmayın bu heycanlarıı bende 28 yaşında millet 2 çocuk büyütürken ben eşime aşık olmuş durduk yere çocuk gibi ağlama krizlerine giriyordum ya ayrılırsak diye ... şimdi gülüyorum o hallerime
size nacizane tavsiyem kendiniz kontrol etmeyi öğrenin malesefki şu doğru çok üstüne düşmeyin devamlı telefonlar mesajlaşmalarla çabuk tüketmeyin sevginizi kaçn taraf az arayan taraf az ilgilene taraf hep siz olun hem bu şekilde karşılığını görmediğinizde üzülmemeiş beklentiye girmemiş olursunuz bu arad kesinlikle bekar diymi beyfendi hani evli olmadığına eminsiniz
O kadar mesajınızı görüp cevap vermiyor
Ama konu ayrılık mesajına gelince hic itirazsız gayet sakin cevap atmış
Bana çok tuhaf geldi sanki bunu yapmanızı istemiş gibi