Bir Aşk Meselesi

tribin bana agir geldi acikcasi, hata senin diye dusunuyorum.

su an en guzeli, yazmamak, o seni arayinca da biraz sakin olmaya calismak.

Adam elde telefon gezemez dakikasında cevap yazmak zorunda değil liseli ergenler gibi yapmışsınız böyle adam sıkılır tabi

Senın yaptığın tribi
5 senelik kocama yapamam usanır diye

Bi nasılsın diyeydin iyiydi, diyerek kendinizi gözünde küçültmüşsünüz. Niye üstüne düşüyorsunuz ki?
İlişkinin başında benle ilgilenmiyorsun tribi yapılmaz. Ters teper. Şimdiden sonra aramayın bari.

Selamlar,
Evet basit bir sebepten ayrıldınız gibi görünüyor. Size döneceğini düşünmüyorum sizden sıkılmış gibi duruyor. Ama herşey olabilir,ben iç yüzünüzü sizin anlattığınız kadar bilebilirim. 30 lu yaşların flörtü nasıl olur diye sordunuz yanlış okumadıysam. Akıl yaşta değil baştadır. Her yaş grubuna ait bir flört sınıfı yoktur. İlişki ilkokul falan değildir. İlişkiyi anca olgun,akıllı ve frekansın uyuştuğu kişiyi bulan sürdürür.(mazoşistliğinden sürdürenleri konu dışında tutuyorum çünkü akıllı iş bu değildir). Sizin burada alacağınız ders: kimseyi böylesine sıkboğaz etmeyin,bu karşıdaki kişiye sizi muhtaç gösterir. Kimse de muhtaçla olmak istemez. Kimse mesaj yazmaktan başka işi olmayanı sevmez.

Sizi üzmek istemiyorum ancak hatalısınız. Herkesin istediği ilişki başkadır, ben de saatlerce cevap yazmamasını kabullenmem. Ancak burada durus çok önemli. Ben hemen trip atmazdım önce bana yazmasını aramasını bekler öyle trip atardım. Siz bir kere bahane edebilecegi şeyler varken benim mesajımı gec okudun diye trip atarak ona koz verdiniz. Daha sonra neden arayı düzeltmeye, komiklik yapmaya calıştınız? Sizin hiç mi değeriniz yok? O arayı düzeltmeye calışacaktı ya da ayrılcaktınız. İkinci hatanız cok büyük adam be yapsam benden ayrı kalamıyor diye düşünmüş. Sonra yine o hiç aramadan ayrılmışsınız ve adamın cevabı umarım pişman olmazsın. Siz ne işsizliğinden ne ameliyatından bahsediyorsunuz? Ona ulaşmak için bahane aramayın daha da küçülürsünüz. Barışma şansınız çok düşük çünkü bence adam sizi sevmiyor yeterince ama o şans varsa da bir daha yazarsanız kaybolur. Adam zaten yalvarmanızı bekliyor o zaman da sizi red edecek. Ancak siz onu umursamazsanız belki merak eder yazar. O zaman da siz atlamayacaksınız, ağırdan alacaksınız. Öyle barışırsanız barışacaksınız. Siz yardım istemişsiniz bakın sizin için uzun uzun telefondan yazdım, bana inanın bu işler böyle yürüyor.

siizn konularınız takip ediyorum aşık olmanıza yeni bi yaşam kurmanıza çok sevindim aşık olduğunuz kişi daha önceki konunuzdaki beyfendimi aynı fakülteden mezun olduğunuz

evet. o dönem tepkiliydim sonrasında bana ulaştı farklı bir numaradan kendini anlattı derken başladık

evet. o dönem tepkiliydim sonrasında bana ulaştı farklı bir numaradan kendini anlattı derken başladık

aa kadere bak sen ben sevindim siizin adınıza hayat çok kısa çokta mantıklı davranıp kaçırmayın bu heycanlarıı bende 28 yaşında millet 2 çocuk büyütürken ben eşime aşık olmuş durduk yere çocuk gibi ağlama krizlerine giriyordum ya ayrılırsak diye ... şimdi gülüyorum o hallerime
size nacizane tavsiyem kendiniz kontrol etmeyi öğrenin malesefki şu doğru çok üstüne düşmeyin devamlı telefonlar mesajlaşmalarla çabuk tüketmeyin sevginizi kaçn taraf az arayan taraf az ilgilene taraf hep siz olun hem bu şekilde karşılığını görmediğinizde üzülmemeiş beklentiye girmemiş olursunuz bu arad kesinlikle bekar diymi beyfendi hani evli olmadığına eminsiniz diymi

şuan ayrılık talebiniz ilgisizlikten olmuşş kesinlikle geri adım atmayın hatalı dahi olsanız sebebi ilgi alak istemenizden , eğer beyfendi siiznle ciddi sizden eminse sizi bu sebepten ayrılmanızı kabul etmez naz yaptığınız bariz bellii beyfendiye düşen sizi ikna edip .... açıklama yapıp siz rahatlatması sakın geri adım atmayın bu iyibi sınav o kişi için bakalım mücadele edecekmi sizi kazanmak için

Valla ben karşı tarafa hiç bir zaman bu kadar arayıp mesaj atmadım ki 3 sene sevgililik donemimiz oldu eşim ile kiz tarafı az ağır olmalı düşüncesindeyim. Sen iki günde kendi kendine trip atmışın yem bırakmışsın adam da olur demiş veremeyecegin sözün altına girme yolun açık olsun demişsin simdi sessiz dur durabilirsen tepkisini gor dönmezse demek ki ayrılmak istiyormuş da soyleyemiyormus demek

çok teşekkür ederim.. duygu karışıklığı yaşayıp çocuk gibi davrandığımı yeni farkediyorum..
durumu ancak susarak toparlayabilirim anladığım kadarıyla.. oy oyyy

yok eminim evli değil :)) çok üstüne düştüm galiba çantada keklik oldum şimdi kendime çok kızıyorum

O kadar mesajınızı görüp cevap vermiyor
Ama konu ayrılık mesajına gelince hic itirazsız gayet sakin cevap atmış
Bana çok tuhaf geldi sanki bunu yapmanızı istemiş gibi

işte bunu düşündükçe ne kadar aptalım diyip kendime çok kızyorum ama düne kadar herşey yolundayken ayrılık ekmeğine yağ mı sürdü yani offf bu kadar saf olmak zorunda mıyım acaba..

evet tam da öyle oldu ayrılık mesajına hoopp hemen cevap yazdı.. ne diyorsun sen saçmalama bile demedi

Bu mesajlasma bir gunde olacak sey degil.
Muhtemelen simdiye kadar bunaltmissin adam da sıkılmış kavga cikarip bitirmek icin cevap yazmamis olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…