- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 18
- 26
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Annemin akıllı kizi oldum hep okuluma baktim derslerime baktim ogretmen oldum. Sadece birini sevdim hayal kırıklığım büyük onu paylasmak istedimYanacak bir sey yok yas 23 hayat yeni basliyor. Vay benim cileli basim modunu birakirsaniz mutlu olmak icin aska meske erkege ihtiyac duymayacaginizi goreceksiniz zaten
Kalbini 4 sene boyunca onla doldurmuşsun. Şerefsizin birini sokmamışsın hayatına. O da bi pislik yapmamış. Ya ben kendmden örnek vereyim, Kötüsünü yaşadım. Keşke o yaşta alt tarafı bu kadar basit biey yaşasaydım.. Bi nevi seni korumuş
Kalbini 4 sene boyunca onla doldurmuşsun. Şerefsizin birini sokmamışsın hayatına. O da bi pislik yapmamış. Ya ben kendmden örnek vereyim, Kötüsünü yaşadım. Keşke o yaşta alt tarafı bu kadar basit biey yaşasaydım.. Bi nevi seni korumuş
Ne guzel yazmissiniz siz oyle :) insallah dediginiz gibi olurOnunde cok uzun bir hayat var meslektasim:) Kiymetini bilen insanlar cikacak karsina. Artik takilip kalma. Zaten sen ona asik degilsin. Takinti olmus. Simdi tatil ya bos zamanin cok oldugu icin dusunuyorsun. Okullar acilinca bu kadar aklina gelmeyecek. Nerden mi biliyorum? Aynilarini yasadim
Canım deneyim bunlar gençlikte gelmiş ya sevin artık sana değer verenlere yer verirsin hayatında seçimlerini iyi yaparsınBen 23 yasindayim. 2012de 18 yasindaydım birine aşık oldum cok sevdim ilk aşkımdı. Sevgili olmadık ama onun benim hislerimden haberi vardı. Arkadasımdı. Tavır ve davranışlarindan anladigim kadariyla ara ara da bana ümit verdi. Uzaktan seviyodum saf temiz. Onun hayatimda olmasi bile beni mutlu ediyodu. Her gün mesajlasiyorduk. Ama arkadaş olarak (her ne kadar inkar etse de ara ara bana umit veriyordu) Neyse bu bir yıl önce biriyle nisanlandi. Ben tabi duyunca cok üzüldüm agladim. Ben kendi kendime nişanlı birini sevemem diyerek onunla hic konuşmadım bile. Sonra bu nisanlisindan ayrildi bana geri döndü. Iste dedi sen benim icin cok degerlisin ben seni tanimak istiyorum vs. Seyler. Tabi ben çok sevindim yillardir hayalini kurduğum saf temiz aşkımı yasayacaktim. Bana dedi kafami toplamak icin bana zaman ver çok kötü seyler yasadım biraz kafami toplayayım bekle beni dedi. Tamam dedim. Bu sure icinde konuşmaya devam ettik tabi. Sonra zamanla bunun fikirleri degisti bana umut baglama yanımda birini gorursen üzülme falan dedi. Sonra ogrendimki baskalariyla gorusuyormus o ara. Sonra da nisanlandi baskasiyla yeniden. Simdi ben ne yapiyim. 5 yilima mi yanayim. O beni sevecek diye 5 yildir bir tek onu sevdim hic sevgilim olmadi hep onun beni sevmesini bekledim. ne yapayim cok kotuyum akil verin ne olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?