Bir anne'nin en büyük acısı EVLADINI KAYBETMESİ

böyle bir acıyı unutmak mümkün değil ama.tüm iyi dileklerim senin güzel kuzun için. onunla mutlu sağlıklı uzun uzun ömür geçirirsin inşallah.ve bütün çocuk sahibi olan anneler.hepimizin çocuklarını bizlere bağışlasın ALLAHIM.

ay valla gözlyaşlarıyla okudum yazdıklarını
oğlun artık bir melek...
Rabbimde gönlüne göre vermiş..

"hayatta en şanslı insanlar evlat acısı yaşamamış olanlardır". diye söylemişti evladını kaybeden birisi. mutsuz olduğum zaman hatırlarım hep bu sözü. Allah sabırlar versin.
ailenizle de sağlıklı mutlu upuzun bir yaşam dilerim.

Evet, bir bayanın en büyük acısı(eğerki anneyse) annesini, babasını, kardeşini, kocasını değil, evladını kaybetmesidir. En büyük yıkım budur bir anne için.Rabbim sabırların en büyüğünü versin evladını kaybedenlere ,böylesine bir acıya dayanmak, ayakta kalmak, tekrar hayata dönmek için.

Allahım sen yavrularımızı koru, onları bütün kötülüklerden, kazalardan belalardan, dermansız hastalıktan, yalanlardan, riyalardan koru. Bizden önce onları alma yanına.Acılarını gösterme bize yarabbim.

Çok büyük bir sınavdan geçmişsiniz..
Allah bundan sonra aileniz ve size çok güzel günler gösterir inşallah...

allah size sabırlar versin.
allah bir daha hiç ama hiç kimseye evlat acısını göstermesin
başınız sağ olsunsenağlama

Allahım çocuklarımızı bize bağışla..onları bizden ayırma..
Canım çok üzüldüm.toparlanmanada sevindim..belirtii neydi ki.ateşimi vardı..
Neden hastaneye yatırdınız...
akadaşım bir ay gibi kısa sürede oldu herşey başının üst kısmında bir beze vardı ben onun araştırmasını yaparken doktorlarda anlamadı galiba o beze löseminin belirtisiymiş biliyomusun,ve bir akşam ateşle birlikte dudakları kanamaya başladı sonrasını biliyosun işte allahım yaşatmasın artık bana böyle bir acı daha hiç kimseyede rabbim.sizlerde ufak tefek diye çocuklarınızı dr.götürmemezlik yapmayın şimdiki kızım'mı nasıl bu yaşına kadar getirdim inanamıyorum allah sabır veriyo arkadaşım

Rabbim kızına sağlıklı ve hayırlı ömürler nasip etsin. mutlu yuvanı bir ömür daim etsin canım. Rabbim çektiğin acıların tekrarını yaşatmasın sana . hiç bi anneye ..hiç kimseye yaşatmasın. başın saolsun ayrıca

Nasıl bir acıdır bu yürek dayanmaz... ama allah bizlere vermiş o kuvveti,
Çok üzüldüm içim acıdı yandı, bunu tarif edemem
Sen çok güçlü bir kadınsın
Şimdi mutlu olmana sevindim eşinde iyi çıkmış
Unutulmuyor ama, acıyla yaşama alışıyor insan...

çok buyuk acilar yasamissiniz...basiniz sagolsun
oglunuz cennete simdi, rabbim daha buyuk aci vermesin
yeni evliliginizde ve yavrunuzla tum guzellikleri size nasip etsin, omrunuz boyunca mutluluklar dilerim insallah

canım benım oncelıkle basın sagolsun.cok uzuldum rabbım sabır versın yasadıkların cok agır rabbım yardımcın olsun canım allah bu evladını sana bagıslasın.evının huzurunu bozmasın.cekılecek cılemız varmıs cekmısız allah hayırlı yazılar yazsın.

Başınız sağolsun....İnanın çok üzüldüm....
Rabbim bir kapıyı kapatıyorsa diğerini açıyor emin olun....Çektiğiniz acıların mükafatını şu an alıyorsunuz eminim ki....Rabbim bir daha böyle acılar yaşatmaz inşallah :Saruboceq:

canım ya çok zor şeyler yaşamışsın ,, Allah sabırlar versin... bazı insanlar zannediyor ki bebk küçükk acısıda küçükk yanılıyolar acısı dünyalar kadar senağlama,, bende acılı bir anne olarak okurken içim yandısenağlama , şu an da mutluymuşsun ,,Allah mutluluğunuzu daim etsin inş..

allah mutluluğunu daiam etsin.
eşinle ve kızınla uzun hayırlı sağlıklı ömür versin ve
unutma ki
cennetin kapısında seni bekleyen bir meleğin var.

kilitlendim resmen..kelimelerin bittiği noktadayım.
Allahım rahmet eylesin,nur içinde yatsın evladınız..
Allahım kızınıza uzun ömürler nasip etsin inşallah:Saruboceq:

boğazım düğümlendi resmen.canım benim Allah sabır versin.o evladın ahirette annesini cennet kapısında beklicek ve şefaatçin olacak inş. evlat acısı eminim hiçbirşeye benzemiyordur.rabbim kimseye yaşatmasın sana sonsuz mutluluklar versin.eski eşin olacak insanda evlat acısıyla nasıl uçkur peşinde dolanmış anlamayorum bu erkekleri acı bile zaptetmiyor Allahından bulsun.sen şimdi çok şükürki mutlusun Allah daim etsin güzelim

çok üzüldüm ağladım okuyunca
ama rabbım sıze qüzel bı kapı açmış
dılerım bı daa böle kötü bı olayla karşılaşmazsınız

basınız sagolsun bende bır evladımı oğlumu kaybettım gercekten cok zor ama ınsan zamanla herseye alısıyo mutluluklar dılerım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…