• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anne'nin en büyük acısı EVLADINI KAYBETMESİ

melek olan çocuklar annelerinin günahlarının affı için dua ederlermiş cennette..

Allah kızınıza sağlıklı uzun ömürler versin..

yaşadığın şeyler çok üzücü evet ama sen allahın sana verdiği bi şansla o kadar iyi toparlanmışsınki...
tutun eşine de çocuğuna da umarım sağlıklı bi ömür geçirirsiniz hep beraber..

canim basin sag olsun. cok üzüldüm Allah kimseye evlat acisi vermesin insanin basina gelebilcek en kötü en dayanilmaz sey. simdiki evliliginde mutlu olmana sevindim. Allah kizini sana bagislasin. eski esinde nasil bir adammiski seni o halde birakip yurtdisina gidiyor ve üstelik seni aldatiyor insan böyle durumda nasil düsünür böyle seyleri. neyse adam degilmis demmekki. Allah sabir versin. Allah cocuklarimizi korusun.

akadaşım bir ay gibi kısa sürede oldu herşey başının üst kısmında bir beze vardı ben onun araştırmasını yaparken doktorlarda anlamadı galiba o beze löseminin belirtisiymiş biliyomusun,ve bir akşam ateşle birlikte dudakları kanamaya başladı sonrasını biliyosun işte allahım yaşatmasın artık bana böyle bir acı daha hiç kimseyede rabbim.sizlerde ufak tefek diye çocuklarınızı dr.götürmemezlik yapmayın şimdiki kızım'mı nasıl bu yaşına kadar getirdim inanamıyorum allah sabır veriyo arkadaşım

ayy canım benimm yaaa.bende bügün dr kan verdim oğlumun...değerlerine bakılacak..ben yılda bir yaptırıyorum..biliyorsun çok sinsi bir hastalık..özellikle 1,5 ve 7 yaş arası çook riskli...

ıçim Bi Tuhaf Oldu Yazdıklarını Okuduğumda..
Allah Kimseye Yaşatmasın.Gerçekten Çok Zor Bir Durum..
Allah Şimdiki Mutluluğunuzu Bozmasın.. :nazar:

Allahım size sabır versin. Ne kötü bir acı, ne zor birşeydir evladını kaybetmek...
Dilerim yavrunuzla ve eşinizle huzurlu bir ömür sürersiniz.

çok üzüldüm çok ağladım. Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.
offfffffffff bu gece uyuyamam ben şimdi

öncelikle başınız sağolsun...
yazdıklarınızı okuyunca çok üzüldüm...
"Allah herkesin gönlüne göre versin"ben buna çok inanırım,sizin de gönlünüze göre vermiş çektiğiniz acıları görmüş...
bundan sonrasında herşey gönlünüzce olsun,kızınız ve eşinizle mutlu,huzurlu bir hayat dilerim...

canım yaşadıkların inanılmaz çok geçmiş olsun allah sabırlar versin..
ama inanıyorumki allah bazı imtahanlardan geçirmeden insanı mutluğa erdirmiyor. senin imtahanın baya bi ağır olmuş ama ne mutluki gerçek mutluğa nail olmuşsun. rabbim evladını sana bağışlasın inşallah a.s.

çok duygulanarak okudum.mutlu sonla bitmesine ise çoook sevindim
Allah şimdiki evladınızı size bağışlasın.
Allah bir daha göstermesin.
sevgiye,sağlıkla ve huzurla kal.

Sevgili Erkan yaşadıkların için sabır diliyorum sana.Ama hiçbir şey yaşamamış olsan bile evladın için endişelenmen doğal.Annelik içgüdüsü diyoruz buna..Ben hala rüyalarımda çocuklarıma araba çarptığını,onların kaybolduğunu,öldüklerini falan görürüm.Üstelik dört çocuğumun hepsinde bunu yaşadım.Büyüdüklerinde unutuyorsun doğal olarak.Ama bu duygular senin yaşam kaliteni etkiliyorsa bence bir yardım alman daha rahat hissetmeni sağlayabilir diye düşünüyorum..

rabbim kabul etmiyceği duanın edilmesine izin vermezmiş çok yüreklendirici bi hikayeniz var inşallah mutluluğunuz daim olur

Back
X