Bir anne'nin en büyük acısı EVLADINI KAYBETMESİ

rabbim kimseyi evlat acisiyla sinamasin gercekten cok uzuldum cnm basin sagolsun diyecek bir soz bulamiyorum inan ama ne mutluki allah karsina iyi birini cikarmis ve simdi bir melegin daha var alah sizi hic ayirmasin isallahhh

Allah kimseye yaşatmasın.biran çocuklarım geldi aklıma korktum.sana eşin ve çocuğunla çok güzel bi ömür dilerim

Allahım çocuklarımızı bize bağışla..onları bizden ayırma..
Canım çok üzüldüm.toparlanmanada sevindim..belirtii neydi ki.ateşimi vardı..
Neden hastaneye yatırdınız...

Efendimiz (S.A.V.) bile evlad acisi ile sinandi....4 defa...

Rabbim düsmanima bile yasatmasin insallah...kimseyi evladinla sinamasin...:Saruboceq:

Allah evladini sana bagislasin arkadasim...digerini zaten rabbimizin cennetinde göreceksin insallah:teselli:

Allahım sen bizi evlat acısı ile sınama... Allah sabır versin arkadaşım. bir daha yaşatmasın Rabbim!

Allah gozune bir daha aci gostermesin canim cok uzuldum senağlama gece gece beni aglatdiniz ya evlatlarimizi Allah c.c li korusunonlarin acisini bize gostermesinsenağlamasenağlamasenağlama

canım yaa kimbilir neler çektin ama şunu bil ki Allah bi kapıyı kaapatır digerini açar ve öyle de yapmış... Bak simdi yeni bebisinle mutlusun ve eşin de yanındaa.. Allah szi ayırmasın inşaallah....:Saruboceq:

cnm allah mutluluğunu bozmasın baska dert vermesin :teselli:

Ağlattın beni yaaa.Salya sümük oldum.Allah eşini ve evlatcığını korusun.hepimizinkileri...

gözlerim doldu okuyamadım çok zor birşey Allahım korusun sizi Rabbim bu evladınızı size bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşallah

oooofff basin sagolsun...benim de kardesim ayni yastayken öldü.....ailede bu pis hastalik tan ölen o kadar cok insan varki...kabus gibiydi o günler allah bidaha yasatmasin....

canım benim çok zor günler geçirmişsin ama geride kalmış inşallah rabbim kızına sağlıklı uzun ve hep beraber mutlu ömür nasip etsin

ah canım benim ya neler yaşamışsın arkadaşım çok üzüldüm başın sağolsun canım..... şimdi meleğin cennetten seni izliyordur eminim ki....

yavrunuz ıcın basınız sagolsun.
sımdıkı mutlulugunuzu allah daım etsın kızınızı sıze bagıslasın.
Yaradan evlatlarımızla sınamasın hıcbırımızı ınsallah...

Allah kimseyi evladi ile imtihan etmesin.AMiNsenağlama

Allah sabir versin arkadasim.Basin sagolsun.... bir omur boyuda mutluluklar....:1hug:

Eyy yÜce rabbım kımseye kaldıramayacaĞı yÜkler verme. Amıııın. Allahım sabrını arttırsın ve mutluluĞunu daım etsın.

kardeşim,yaşadığın acı taşları catlatacak cinsten,ama bilki o ahirette sana şefaatçi olacak...

ne olur kızın için korkmamaya çalış,dünyadaki 6,5 milyar insanın kaderi farklıdır çünkü,inşallah allah onuda mutluluğunuda sana bağışlayacak.

Öncelikle başınız sağolsun arkadaşım...
gözyaşları içinde okudum yazdıklarınızı...
çok zor bir dönemden geçmişsiniz,Allah
çaresizlik içinde bırakmasın kimseyi...
ve kimseye evlat acısını göstermesin...
gerçekten çok zor,Rabbim sabırlar versin size...
eski eşiniz hakkında çok şey söylemek isterdim ama
Allaha havale edin...
herkes yaptığını elbet birgün çekecektir...
kızınızla,eşinizle size uzun,sağlıklı ve mutlu ömürler diliyorum...
sevgiler...

Bır meleĞın annesı olmuŞsun zor zamanlar geÇmıŞ mÜkafatını hem bu dÜnyada hem Ötekı dÜnyada alırsınız ınŞallah kızınızla eŞınızle saĞlıklı mutlu bır ÖmÜr dılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…