• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anne'nin en büyük acısı EVLADINI KAYBETMESİ

ERKAN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
53
0
86
43
İstanbul
SENE 2000 yılında evlendim bir sene sonra oğlum dünyaya geldi,herşey çok güzel gidiyodu eşimle aramızda hiç bir sorun yoktu ufak tefek tarrışmalar hariç 2002 yılında kasım ayında oğlum rahatsızlandı,hastaneye gittik bizi yatırdılar hemotoloji-onkoloji
bölümüne nedir bilmiysunuz ilk etapta oarada bir kadın na sordum ''burası ne bölümü''
ne hastalık bu ya dedim LÖSEMİ
dedi;başımdan kaynarsular döküldü oracıkta bayılmışım,ne niyette idik hastaneye yattımızda bak ne çıktı kendimi topladım oğlum içereydi bana ihtiyacı vardı daha 1,5 yaşında idi aralık22gününe kadar ordaydık orda yaşadıklarımı anlatamam sizlere çok acı çok saat:10.a 10 vardı hemşire oğlunun kg bakıcaz dedi önce ben tartıldım sonra onu kucama aldım aradaki fark kg çıkıcaktı kg ile kan ve tronbosit alıyodu çünkü
bir anda kucağımda kollarını saldı dileri kenetlendi ben feryat figan ne oluyo oğluma diye bağırdım hemşireler ve dr.beni apar topar dışarı attı meyer oğlum oracıkta ölmüştü
o kadar pis bir hastalık ki hiç bişey anlamıyosunuz arkadaşlar 1.ay önceki kan değerleri vardı elimde tertemizdi ya bir anda çıktı ve ğlumu benden aldı.hala yanıyo içim
allah kimseye evlat acısı vermesin arkadaşlar evlatcıklarınızın kıymetini bilin.1yıl geçti eşim sürekli yurt dışına çıkıyodu babanelerini özlüyo bahanesiyle bense çalışıyodum
başka türlü evde sıyırırdım yoksa kendime meşgale bulma lazımdı o beyde meyer beni aldatırmış..foyası çıkınca boşandık tek celsede...yemin etmiştim birdaha ne çocuk ne 2.eş ama sene 2007 görücü usulüyle birinle elendim allahımın sevgili kuluymuşumki hiç evlenmemiş biriyle evlendim...eşim kanatsız bir melek bana dünyalar tatlısı bir evlat verdi kızım oldu...şimdi 15.aylık nasıl korkuyorum bir bilseniz onada bişey olcakmı diye anlatamam...inanın amacım okyan arkadaşlarımı üzmek değildi amacım sadece paylaştım kusura bakmayın.ama anladımki allah herkesin kalbine göre veriyoooo
çok ağladım çok yandım ama şimdi çok MUTLUYUM
ALLAH HERKESE MUTLULUK HUZUR SAĞLIK VERSİN ARKADAŞLAR:enbuyukkk::nazar::nazar:

canım yaşadıkların inanılmaz çok geçmiş olsun allah sabırlar versin..
ama inanıyorumki allah bazı imtahanlardan geçirmeden insanı mutluğa erdirmiyor. senin imtahanın baya bi ağır olmuş ama ne mutluki gerçek mutluğa nail olmuşsun. rabbim evladını sana bağışlasın inşallah a.s.

amin aarkadaşım çok sağol paylaşıpta üzmek istemezdim seni ama bazen olurya işte birine açılmak istersinsenağlama

canım benim yaa başın sağolsun..gerçekten Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın..çok zor günler geçirmişsin..yazını okurken dayanamadım ne bileyim çok zor yani..şimdi evladımın değerini bir kez daha anladım inan bana..bak Rabbim ne güzel sana bi hediye daha vermiş.Allah bol sabır versin,daim yardımcın olsun..

canim benim basin sag olsun..Allah sabir versin..melekti ve melek olarak gitti annesi suan o seni bekliyor..
ve simdiki evliliginde sana ömür boyu mutluluklar diliyorum..mutluluna gölge düsmesin..
yüce rabbim kizini bütün evlatlari annelerine babalarina bagislasin acisini yasatmasin..

canım benim ,benim oğlumda 2002 doğumlu yazını okurken göz yaşlarımı tutamadım inan, oğlum aklıma geldi Rabbim sabrını versin sana evlat hiçbir acıya benzemiyo ..ayrıca ikinci evliliğinde mutlu olmana çok sevindim mutluluğun daim olsun canım..

Başınız sağolsun..Benim meleklerim de yanyana yatıyorlar şu an......:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama senağlama

canım evlat acısı birşeye benzemez.. çok üzüldüm başınız saolsun.. yeni bir hayat kurup mutlu olmanıza çok sevindim. yeni bir başlangıç Allahın size bir hediyesi...

canım benım ya yazdıklarını gozyaslarıyla okudum cok ama cok uzuldum bılemezsın bu durumda ne soylenebılırkı ama su bı gercek bence sen cok guclu bı kadınsın Allah en sonunda yuzune gulmus ALLAHIM kızını ve esını sana bagıslasın guclu ol arkadasım

canım benim ,benim oğlumda 2002 doğumlu yazını okurken göz yaşlarımı tutamadım inan, oğlum aklıma geldi Rabbim sabrını versin sana evlat hiçbir acıya benzemiyo ..ayrıca ikinci evliliğinde mutlu olmana çok sevindim mutluluğun daim olsun canım..
allah kimseye yaşatmasın bi daha evlatlarımızın kıymetini bilelim...ne olur geri gelmiyolar bu akşam galiba çeşmeler kapanmıcak...özürdilerimsenağlama

Başınız sağolsun..Benim meleklerim de yanyana yatıyorlar şu an......:çok üzgünüm::çok üzgünüm:senağlama senağlama

cok kötü oldum ben ya.. basiniz sag olsun..yüce rabbim bizi evlatlarimizla sinama senağlamasenağlamasenağlama

Canımmm, Allah sabrını versin. Başka acı yaşatmasın.Ne sana ne kimseye ne bana tüm herkese her şeyin en güzeli verilsin İnşaAllah.

Allah büyük farkındayızda canım üzülme biliyosun bu bir imtihan şükür mütlusun senin yapıcan dua etmek yawruna o allahın izniyle seni cennete cagıracak allah herkezin yawrusunu ana babalarına bağışlasın allah yar we yarsımcınız olsun

başınız sağolsun, allah yardımcınız olsun.
ve şu anda elde ettiğiniz mutluluğu hiçbir şey bozmaz inşallah.
allah ikinci evladınıza sağlıklı, mutlu bir ömür versin..

allah mutlulugunuzu daim etsin insallah
rabbim bir daha evlat acisi vermesin kimseye
ben bebegimi daha dogmadan kaybettim hic öpmeden hic koklamadan ama inanki acisi farkli degil
aradan 4 yil gecti belki o benim tek sansindi belki anneligi bir daha asla tadamayacagim
bak ne güzel senin yeniden yavrun olmus allah onun acisini göstermesin

allah kimseye yaşatmasın bi daha evlatlarımızın kıymetini bilelim...ne olur geri gelmiyolar bu akşam galiba çeşmeler kapanmıcak...özürdilerimsenağlama

ah canım olurmu acılar paylaştıkça azalır hem sende açılmış oldun..ayrıca çocuklarının kıymetini bilmeyen ailelere umarım böğle şeyler ders olur..

Ne söylenirki böyle bir durumda, kelimelerin bittiği yerdeyiz.
Allah düşmanıma bile yaşatmasın evlat acısını. Gerçekten zor bir durum. Ama Rabbim sizi tekrar güldürmüş işte. İnşallah mutluluğunuz bir ömür boyu sürer. Allah evladını sana bağışlasın uzun ve sağlıklı ömürler versin.

Back