Bir anda yüksek miktarda lotto çıktı ne planlar yaparsınız

iklim

canim kizlarim
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
9.980
17
408
evet hiç tahmin edemiyeceğiniz miktarda bir para çıktı diyelim ne planlar projeler çizersiniz boshayallersmile

işime yatırım yaparım herhalde, yada gyo gibi bi işe girişmek isterim:hulya:

hımm ben alabildiğimce ev alır kiraya veririm gelecek sağlayabilmek için ilk adımım bu olurdu boshayallersmile

bende direk ev alırdım 6-7 tane 3 tane de araba alırdım:D 3 araba da biri normal, biri spor modifiye ederim, biride jip alırım.

önce borçlarımızı kapatırdımkaydirigubbakcemile3
sonra eşimin en büyük hayalini gerçekleştirirdim(işine yatırım yapmak istiyor bir nevi):hulya:
bi dubai turu yapar gelirdim şakkıdı
kalan parayla da alabildiğim kadar ev alır kiraya verirdimkaydirigubbakcemile4
ahhh hayali bile ne kadar güzelboshayallersmile

ben eşime diyorumki bi çıksın 3 yıllık çocuk hasretimi gidericem 10 tane tüp bebek yaptırıcam diyorum ve gülüyor kaydirigubbakcemile3

ilk işimm burdann uzaklaşmak olurr.planlarımı sakin kafaylaa yapmam için :D

hemen londra da bir ev alır kızımı alıp burdan giderim heathrowa inincede toprağı öperimmm

ahh ahh bende sıcak bi ülkeye gider güneşlenirim özledim yaazıı gelemedi gitti bu sene

önce ev alırdık, ikinci sırada eşimin işine yatırım yapardık sonra ailelerimize destek çıkardık
1 hafta tatil yapar işimizin başına döner, kalan parayıda vadeli hesaba yatırırdık.
ama ben hiç şans oyunu oynamadığım iç.in tüm bunalr sadece hayalden ibaret olarak kalır.

hemen altıma bir araba..bir ev..sonra güzel bi giyim kusam elektronik kozmetik alışverişi..sonra bavulumu hazırlayıp dünyayı gezerdim..:) ve tabiki ihtiyac sahiplerine bagış..

kaydirigubbakcemile3 patatesalatasi arkadaşım senden başka kimse bağıştan söz etmedi onu aslında hepimiz yaparız heralde belli bir miktarınıkaydirigubbakcemile3

önce borçlarımızı öderdim aileme destek çıkardım.ev alırdım,araba alırdım.iş kurardım.kalanıylada arsa alırdım.:kedi:

Back