• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir anda yemez oldu:((

brckmsl

berenimo
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2009
339
0
116
Kocaeli
merhaba benım 3 aylık bır kızım var. süt az geldii için hem meme hem mama alıyor. bu zamana kadar bi sıkıntı yoktu ama son zamanlarda ikisinide istemiyor. eskıden gördüğünde gülmeye başlardı şimdi sadece ağlıo. neyapabilirim lütfen akl verinn

canım bu aylarda bebeklerde bazen meme veya mama grevi oluyor benim de başıma geldi ne yapsam ne etsem emmiyordu o emmedikçe sinirimden,üzüntümden ağlıyordum, tam 5 saat emmeyince bebeği olan arkadaşıma sormuştum onun bebeği de zamanında aynısını yapmış hiç üzülme dedi zaman zaman bebeklerde görülürmüş. benimkisinin bir nedeni yoktu ama bazı bebekler yaşadıkları travmalar karşısında da böyle tepki verebiliyorlarmış.
sen de kendini üzme canım eğer süre uzarsa bir doktora görünmeni tavsiye ederim..

bu arada kocaelide özel ilgi çocuk hastanesi var orada yusuf çalışkol u tavsiye ederim izmite geldiğimde ona götürürüm.

ya tracy hogg'ın kaldır yatır yöntemi diye bişi var uykusu için bu ara onu deniyorum acaba bu kızı sasrtımı biraz ağlatıyorum çünkü

benim oğlumda o yalarda bezen emmek istemiyordu.valla ebn geçen senin o yaptığın ağlama yöntemiminin bebeklerde güven eksikliğine içine kapanıklığa yol açtığını okudum bi yerde.sonuçta bebek evet uyumayı öğrenyor ama bide o kadar çaresizce ağlarken ki halini düşün valal ben kıyamadım oğlum 10 aylık hegün 1 saat salalmadan uyumuyo ama napım ağlatmayada içim el vermedi

Back