Bir anda kilo almak

Yaş aldıkça metabolizma yavaşlıyor.Ekstra çaba gerekiyor,bu kalori hesabı olur,bir diyet türü olur, aç kalmak,aç uyumak olur ,spor olur(en sevmediğim,en zor olan da bu benim icinc) bir şey olur.Ekstra ekstra çaba maalesef

Üniversitede 55ten az kilom vardı. Bayağı da yer içerdim. Çalışma hayatına başlayınca daha iyi veririm sanırken daha da kilo almaya başladım. Yeni doğum yaptım şu an 72 kiloyum
Neyse sen askerle senin beş yıllığı naptın

Yemeyerek kilo verilmez çünkü
ne oluyoruz ya deyip bir afalladim.kilo vermeye çalıştım, resmen 3 ay hiçbir şey yemedim.bir iki kilo iner gibi oluyordu.ben normal yemeye başlayınca yine çıkıyordu.ne yapsam veremedim.

Metabolizma yavaşlıyor.

30da metabolizma bu kadar yavaşlıyor mu gerçekten bence çok abartmışsın, 30 yaşındayım, diyetisyenle 2 ayda eridim diyebilirim çok hızlı gitti kilolar.

30 bence de pek yavaşlanacak bir yaş değil tabi herkes için aynı değil bana kalırsa kış etkisi ... 30ken ben de 2 gün az yesem 1kg düşüyordum.

Aynen böyle oldu

30 bence de pek yavaşlanacak bir yaş değil tabi herkes için aynı değil bana kalırsa kış etkisi ... 30ken ben de 2 gün az yesem 1kg düşüyordum.
Ben doğumdan sonra ilk defa düzenli spor yapmaya başladım onun etkisi büyük, metabolizmam yavaş değil kalori alımım gayet iyi ama kilom oynamıyor çok fazla. Durduğun yerde durursan metabolizma napsın. Daha gençken de hiç şimdiki kadar zayıf ve fit durmuyordum, gençtim metabolizmam hızlıydı diye bi durum yoktu balık etliydim, yiyordum spor yapmıyordum. Kendimi 20 yaşından daha iyi görüyorum sağlık açısından şu an. 30 yaşa bu kadar yüklenilmesin artık.

Konudan bağımsız banada bi dua neyim bişey yapında bende kilo alayım beee

ben de deprem öncesi 80 dan 65 e inip depremde 75 olup ardından 53 e inmiştim bu yıl geri 23 kg olarak aldım. duygusal yemeniz varsa o çok etkiler şahsen bende öyle eğer ruh halim sıkıntılı ise ve evdeysem zorla yemek yiyorum. sorunun kaynağını bulup on odaklanmak gerek

Bin yaşa Cherry.
Ben 3 ay sonra 38 yaşına giricem ve hala kas yapmaya çalışıyorum.
Karin, sirt, kol ve bacaklar biyolojik yaşımdan 10-14 yaş daha dinç. Sirf göğüs kaslarim felaket ama silikon olduğu icin fazla abanamiyorum.
TRde 30dan sonra aman öldüm/bittim kafasi mevcut. Aslinda güzel bir programla 20li yaşlardaki fiziğe sahip olunuyor.

Eklentiler

• 1000115969.jpg
    51,3 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000115970.jpg
    70,4 KB · Görüntüleme: 24
Yas ile ilgisi 20 li yaslarda metabolizma hızlıdır ek takviye olmaksızın kalori açığı oluşuyordur.39 um metabolizma yasım 32. Spor ve saglıklı beslenmeyle 1 senedir tüm zamanlarımın en ideal fizigine sahibim.Spor destekler ama kalori acıgı gerekli

Geçen bir video attım buraya da atayım onu gençken herşey laylaylom geliyor ama öyle değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…