• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir anda her yeri sardılar!

İzlemeye cesaret edemedim. Böcekten korkan ya da dobisi olan bir insan olmamama rağmen bnei bile ürpertti.

Korkusundan gülüyordur. Savunma mekanizması. :KK66:

Benim başıma öyle birşey gelirken dışarıda gülseler and olsun oradan kurtulur kurtulmaz o gülenleri zorla içeri sokar salarım o böcekleri. Kaybedecek birşeyim yok zaten böceklere de alışmış olurum.

İnsan yardım etmek varken neden güler ki, kaçsalar yine anlarım savunma olarak...

Biri düşünce ben gülemem mesela, aksine çok üzülürüm, kimisi de güler ya ona bile ifrit olurum.

Benim başıma öyle birşey gelirken dışarıda gülseler and olsun oradan kurtulur kurtulmaz o gülenleri zorla içeri sokar salarım o böcekleri. Kaybedecek birşeyim yok zaten böceklere de alışmış olurum.

İnsan yardım etmek varken neden güler ki, kaçsalar yine anlarım savunma olarak...

Biri düşünce ben gülemem mesela, aksine çok üzülürüm, kimisi de güler ya ona bile ifrit olurum.
adamın kendide gülüyor zeymur

Ay ben kendim düşğnce bile gülüyorum zey. O elde olan bişey değil.

adamın kendide gülüyor zeymur

Adamı algılayamadım ki böceklerden, dışarıdakiler gülüyo gibi geldi.

Ama yardım etmek, hani bişeyle kovalaylım demek yerine gülüyorlar, çabalamıyorlar.

Ay ben kendim düşğnce bile gülüyorum zey. O elde olan bişey değil.

Kendin gülsen bile mesela kalabalık ortamda yanındakiler gülünce sinir olmuyormusun ben çok sinir olurum. Normalde de yanlış yapınca biri gülünce deli olurum, dalga geçilmemeli benimle, ben de öyle dalga geçen biri değilim.Bu da benim yapım sanırım o_O

yılandan korkmam böcekten korktuğum kadar :P:P:P

çok korkuyorum böceklerden bennnn asla izleyemem bu videoyu cesaret bile edemem yani. o adamın yerinde olsam fazla adrenalinden küt diye giderdim böceklerde beni bi güzel yerdi :110:

ay ben kendim düşünce bile herkesten çok gülerim :D başkası düşünce tabi göstermemeye çalışıyorum ama engel olamıyosun ki. neden yaptığımı bende bilmiyorum komik olan ne yani demi?

Kendin gülsen bile mesela kalabalık ortamda yanındakiler gülünce sinir olmuyormusun ben çok sinir olurum. Normalde de yanlış yapınca biri gülünce deli olurum, dalga geçilmemeli benimle, ben de öyle dalga geçen biri değilim.Bu da benim yapım sanırım o_O

Yok yav gülmekten sinir olamıyorum.
Dalga geçilmesi ayrı bişey ama.

Back