- 25 Ağustos 2018
- 211
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi Julliannaa
-
Sanirim birbrnizi yanlis anlamissiniz.kafam karisik deyince o direk ayrilmayi dusundgnu anlamis gurur yapip o terketmis
Bi muddet arama pesine dusme doneceksede donmez cunku nasilsa beni birakamiyo deyip surundurur seni.aradan zaman gecince biriyle haber yolla yanlis anladgni ayrilmak gbi bi niyetnin olmadgi desin geri ararsa donerse senindir donmezse zaten senin hic olmamistrBenı dınlemedı bıle.cok ozluyorum napıcam bılmıyorum
Bi muddet arama pesine dusme doneceksede donmez cunku nasilsa beni birakamiyo deyip surundurur seni.aradan zaman gecince biriyle haber yolla yanlis anladgni ayrilmak gbi bi niyetnin olmadgi desin geri ararsa donerse senindir donmezse zaten senin hic olmamistr
Bide yaşlar kac ?
Hic kasma kendini canini skma seviyosa eninde sonunda doner zaten.buarada sende bos durma arkadaslarnla takil gez toz ugras bul ki devamli dusunme canin yanmasinZaten benı heryerden engelledı bı anda herseyı sıldı gıttı
Erkek icin cok cok cok kücük bir yaşBen 25 o 22
Hic kasma kendini canini skma seviyosa eninde sonunda doner zaten.buarada sende bos durma arkadaslarnla takil gez toz ugras bul ki devamli dusunme canin yanmasin
Coluk cocuk muhabbeti bu.. Bununla evlenilmez. ki zaten 22 yaş bir erkek icin kesinlikle uygun degil evlilik icin.
Üzülme kuzumBenı dınlemedı bıle.cok ozluyorum napıcam bılmıyorum
Hiç kimse vazgeçilmez değil ... bu tarz lafları o anın coşkusuyla söyler insanlarYanı kızlar ona cok alısmısım her fırsatta benden ne olursa olsun vagzcemeyecegını soyleyen ınsan ılk fırsatta arkasını dondu gıttı .. ınanammıyorum hala cok buyuk bı bosluga dustum resmen ne dısarı cıkabılıyorum ne baska bısey yapabılıyorum sureklı aglıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?