- 18 Mart 2013
- 3.851
- 12.411
- 363
- Konu Sahibi En buyuk kk
senin kafan iyice karışmış dön gel artık kurban olam![]()
Mayista donucem :) yalnizim bu foruma abidk, gubidik konu acmak bir aci biber yemek iki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senin kafan iyice karışmış dön gel artık kurban olam![]()
Evet bence de asermek uydurma birsey. Ben de iki gebeligimde de asermedim. Kendim oturup acaba ne yesem diye dusunur, zorla canimi cektirirdim2 hamileliğimde de bir kere bile aşermedim.
O sebeple uydurma olduğunu düşünüyorum, var olsa kesin yaşardım bu pis boğazımla.
Ben genel olarak yemek tutkumdan aşeriyormuşum, mesela canım şuan acılı tost çekti
Konu sahibi sebebiyle yarın acı severler olarak konuya söveceğiz, emimim.
Ömrümde deniz ürünü yemedim, her çeşidi dahil.
Bir tek konserve ton balığı ama son zamanlarda canım çekse ve yesem kesin merak ederdim.
30 senelik damak zevkini ve beyin kodunu kıran
nedir illa ki merak eder insan.
AhahahahEvet bence de asermek uydurma birsey. Ben de iki gebeligimde de asermedim. Kendim oturup acaba ne yesem diye dusunur, zorla canimi cektirirdim
Ikidir tost yaziyorsun, yapmabebek uyumusken uyuyacaktim ben de ne guzel
Ruhsal olarak sıkıntılı bir dönemde misiniz?
İnsanlar genelde başka yerdeki acıyı bastırmak için kendilerine acı verme egiliminde olurlar ki bunun en zararsız ve lezzetli yolu acı biber. Canım sikkinken daha acı yerim ben de.
Valla bacım benimkini de çektirdin jalapeno ve cin biber turşusu var.Ya aynen benimki de merak biraz. Bir de cok canim cekiyor oyle boyle degil.
Muhtemelen sebebi bu. İyi geliyorsa devamGenel olarak kendi kendine eziyet eden takintili depresif bir yapim var son zamanlarda da biraz sikintidayim cok mantikli, olabilir :)
Tost, menemen...Offff bende bayılırım vallaBende abim yurtdışından ketçap benzeri bi acı sos getirmişti ona dadandım makarnaya pilava her şeye ondan koymaya başladım.Geçen kıştan beri kaç kavanoz acı biber turşusu yedim bilemem,ha tabi o girişlerin bir de çıkışı oluyor o sıra diyorum daha tövbe acı filan yemem diye ama imkansız.Bence yeni bir tat olarak acıyı keşfettiniz ve sevdiniz altında kötü bir sebep aramayın.Şimdi bi tava acılı menemen yapmaya gidiyorum mesela
![]()
Valla bacım benimkini de çektirdin jalapeno ve cin biber turşusu var.
Sırf onları yiyeyim diye 3 peynirli tost yaptıracaksın şimdi bana, kilolar sana inşallah![]()
Gittim, baktim, tost makinasinin ustunde bir suru esya var. Simdi onlari indir sonra geri yerlestir, ooooo. Usendim yaniAhahahah
Benim çekti herkesin çeksin, acı biberli tostlar yenilip kilolar alınıp uyunsun.
Bir tek ben olamam okuyup da canı çeken.
Benim veletler 5. uyanmalarındalar, uyudukları an kaybolup tost yapacağım![]()
Şuan merak edip baktım da, biz bitmişiz.Ama hemsire metabolizmayi hizlandirmaz mi aci ben mi yanlis biliyorum ben o inancla yedim gunahi bu metabolizmayi hizlandiriyor iddiasini ortaya atan isvecli bilimadamlarinin boynuna.
Ağustos sonu gece 11 falan ,ben 2 aylık hamileydim daha. Tv'de güldür güldür var. Erkek oyuncu dedi ki şu saçlara bak pırasa gibi bir de kokuyor. Benim gözümde pırasa canlandı. Ardından kokusu geldi burnuma. Böyle portakal suyuyla yapılmış pirinçli falan. Aman Allahım çıldıracağım2 hamileliğimde de bir kere bile aşermedim.
O sebeple uydurma olduğunu düşünüyorum, var olsa kesin yaşardım bu pis boğazımla.
Ben genel olarak yemek tutkumdan aşeriyormuşum, mesela canım şuan acılı tost çekti
Konu sahibi sebebiyle yarın acı severler olarak konuya söveceğiz, emimim.
Off, ben akşam temizledim ve hiçbir şeycik yok üzerinde bana engel olabilecek.Gittim, baktim, tost makinasinin ustunde bir suru esya var. Simdi onlari indir sonra geri yerlestir, ooooo. Usendim yanineyse su bitter cikolatami yiyim de yatiyim
![]()
Maksat agzim bos durmasin, yoksa ac degilimOff, ben akşam temizledim ve hiçbir şeycik yok üzerinde bana engel olabilecek.
Kendimi adım adım teslim ediyorum.
Bitter fena, karın doyurmaz ki![]()
Üçüncüye ola ki hamile kalırsam kesinlikle aşereceğim ben, özellikle geceleri mevsimin zıttı bir şeye hem de.Ağustos sonu gece 11 falan ,ben 2 aylık hamileydim daha. Tv'de güldür güldür var. Erkek oyuncu dedi ki şu saçlara bak pırasa gibi bir de kokuyor. Benim gözümde pırasa canlandı. Ardından kokusu geldi burnuma. Böyle portakal suyuyla yapılmış pirinçli falan. Aman Allahım çıldıracağımböyle acayip çişin gelir eve ulaşıp tuvalete gitmeyi bekleyemezsin ya öyle bir istek
Eşime söyledim,şimdi nereden bulacağız pırasa dedi. Ben bir ağla bir ağla pırasa diye ,eşim gitti manav aramaya. Abi bu zamanda asla bulamazsın diyormuş açık bir iki tanesi. Geldi eşim, elinde kuru soğan yeşil soğan falan. Benzer bir şey yapmaya çalışalım dedi olmadı tabi. Ben 3 gün ağladım herhalde sonra geçti. Kv yaptı yedim ama 2 ay sonra. 5 aylık falankende yolda yürüyorum müzik dinleyerek. Hiç alakasız içimden bir ses şöyle dedi " Damla Sakızı" . İlk bakkala gidip damla sakızlı sakız aldım atlattık onu. 8 aylık falanken de annem bir şey tarif ederken çağla yeşili dedi. Gerisini tahmin edebilirsiniz herhalde
Onunda turşusunu yedim. Yani ortada bir şımarıklık varsa bu kesinlikle beynin şımarıklığı gebenin değil
![]()