- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 40
- Konu Sahibi gozdesultan
Büyük ablam 23 yaşında evlenmisti 4 yıl çocukları olmadı. Ona da sebepsiz infirite demişlerdi. Eşinin babaannesi onlarla yaşıyordu kadın vefat ettikten bir ay sonra hamile olduğunu öğrendi. Çünkü o süreçte gelen gidenden bebek konusunu hiç düşünememisti. Ne zamanki aklından çıktı o zaman hamile kaldı. Tabi ki her şeyin bir Vakti saati var ama bunlar bana hep zihin oyunları gibi geliyor. İki üç ay sonrası için kendinize bir zaman belirleyin. Atıyorum eylülde çocuğumuz olacak diye. O zamana kadar bu konuyu tamamen rafa kaldırın. Aklınıza gelince eylülde olacak zaten Allahın izniyle deyin. Buna iyice inanın. Hatta eşinizle tatil vs gibi planlar yaparken bak eylülden sonra sıkıntı olabilir, eylülde çocuğumuz olacak filan deyin. Bunu zihninize iyice kodlayın. Faydası olacaktır inşallah. Bende de pko var ve ilk çatlama iğnesi deneyimim hüsranla sonuçlandı. Çok üzülmüştüm. Tedaviye iki ay ara verdim. Bu arada nurtopu gibi bi miyomum oldu. Size anlattığım gibi aralıkta hamile kalmayı kafama kodlamıştim. Aralıkta miyom ve pko olmasına rağmen tekrar çatlama iğnesi kullandım. Fakat ilişki günlerinde yani asıl ilişkinin olması gereken günde bir sürü beklenmedik misafir olayı çıktı. Bizim ilişki filan yalan oldu tabi. Üç gün önceki Spermle hamile kaldım. Tamamen kafada bitiyormus meğer iş. Ben de sizin gibi bebeğimin olmayacağı endişesiyle evlenmistim ablamdan ve pko dan dolayı. Düşünceler çok etkili. Bununla ilgili daha başka örnekler de var da şimdilik bu kadar yeter bence. Önce inanın sonra Allah nasip etmişse olur inşallah