- 27 Temmuz 2016
- 203
- 140
- Konu Sahibi gozdesultan
Evet cocuk guzel birsey ama diger arkadaslarn dedigi gibi sart birsey degil. Bence siz bosluktan dolayi kafanizda surekli çocuk olayini kurmsunuz. 2 yil hic de cok bir zaman degil. Soranlara stres yapmadan daha dusunmuyoruz biraz daha gencligin tadini cikaracagiz dersin gelir gecer. Kendin bu konuyu takinti yaptigin icin herkes sorack saniyorsun. Demisin ya mutsuz olursak bize acirlarsa ne olack. Peki hic dusundun mu bir evladin olsa ama hayirsiz olsa daha yasi cok kucukken bile her turlu pislige bulassa basi beladan hic cikmazsa ve siz yaslaninca size baayip kapinin onune koysa o zaman da insanlar size acimaz mi?
Bence hayata olumlu bak ve herzama derim iyi dusun iyi seyler gelsin basina. Sen korkunu kendin cagiriyorsun da farkinfa degilsin. Bana bekarken doktor senin cocugun olmaz dedi ben de olmazsa olmasin hayirlisi dedim ve her ihtimalr karsi yine de 1 yil korundum cunku esimle evliligimin tadini cikarmak istedim. Korunmayi biraktigim ilk gece de hamile kaldim. Ama hicbir zaman benim cocuhum olmayacak die kendime hayati zindan etmedim. Suan cok sukur 2 yasinda bir oglum var. Evet iyi ki hayatimda var ama boyle hemen hamile kalacağımi bilsem 2 sene daha korunur evliligin tadini cikarirdim. Cunku cocuk olunca sosyal hayat cok kisitlaniyor esinle bazdn bas basa rahatca bi kahve bile icemiyosun
Çok doğru, bunun bi ekran fotosunu alayım da gerildikçe okuyayım beni kendime getirsin. Ben de bekarken doktora gittim kadın her şey yolunda dedi bana. Ona rağmen kahrettim kendimi olmayacak diye. İnsan bazı duyguların içindeyken anlamıyo saçma mı mantıklı mı yaptığı şey diye...