Bir alkış istiyorum...

baxgxcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
247
13
96
Almanya
kapıma gelip dilendiğinde''çok şükür sağlıklıve gençsin neden çalışmıyorsun?''diyen bana yüzüme şaşkın şaşkın bakıp''çalışıyoruzya işte ablaaaaa!!!!!'' diyen dilenciye bir alkış istiyorum......
varmı böyle acayip olaylarınız hadi bekliyorum ...alkışlayalım biraz.....hihoyyyt

ben sancılar içinde doğumhanedeyken bekleme odasında kan ter içinde bekleyen anneme gelip sinirli sinirli''arabada bi sinek var uyutmadı beni''diye hayıflanan babama....
bir alkış istiyorum.....

sırf boyu kendisinden hızlı uzadı ,ben ondan kısayım diye iki yıllık kız arkadaşını terkeden oğluşumada bir alkış lütfen......

arkadaşlarının içinde 20 yaşındaki oğlunu ''alişim balişim ,gülüşüm dalişim'' diye seven anneme binlerce alkış....

kardeşim adına varmısın yokmusuna başvurduğumda çocukluk resmini istediler bulamadım,yerine benim oğluşların birinin çıplak bebek resmini yolladım... bende alkış istiyorum...

3 yaş civarındaki kız yeğenim yine 3 yaşlarındaki oğlumun pipisini ilk gördüğünde filin hortumuna benzetmiş kaan'ın fili var koşuuuuuun diye bağırmıştı....oğluşumsa fil arıyodu.... onlarada bir alkış......

sular gittiğinde dışardaki sıcaktan eve kendini zor atan ablam banyo kovasında bulduğu yarım kova suyla yüzünü gözünü iyice yıkar ...ve suda bir koku sezinler ''ankaranın suyu iyice kokuyo ''der kendi kendine... ertesi gün'' lazımlığını boşalt hadi kızım'' dediğinde yeğenimin lazımlığını bu kovaya boşalttığını görür....
e onlarıda bi alkışlayalım....

halı silkelerken balkondan düşen yengesini tutmak için arkasından atlayan kayınvalideme kocaman bir alkış.

Göztepe köprüsünde bir gece yarısı sol şeritte giderken yol istemek için selektör yapan arkadaki arabanın kendisine bir şey söylemek istediğini sanıp yolun ortasına duran ve zincirleme kazaya sebep olan şoför arkadaşa bir alkış istiyorum.

Aynı kazada zincirin sonundaki aracın,arkadan gelenleri uyarmak için yola reflektör yerine bagajındaki mukavva kutuyu koyup ikinci bir zincirleme kazaya sebep olan cin fikirli şoförüne de bir alkış lütfen.

yuttuğu sineği öldürmek için ağzına sinek ilacı sıkıp, zehirlenerek ölen zamane uyanığına kocaman bir alkış...

iki bilgisayarımı yanyana açıp dosya atarken laptopun ekranına bakıp masaüstü bilgisayarın faresini kullanıp allah allah bu niye oynamıyo ya diye düşünen bana da kocaman alkış.

telefonda kulaklıkla konuşurken şarjının bittigini fark edip şarja takan ve bu durumda kulakklıgı çıkarmak zorunda olan ben karşı tarafa sesm gitmeynce kulaklıgının mikrofununa dogru konuşunca bi an duraksayıp ben kafayımı yedm diye düşünen bana bir alkış....

havai fişek seslerini silah sesi sanarak, ışıkları kapatan ve eline silahı alıp camın kenarına geçmiş olan bana kocaman bir alkış lütfen!!

10 dakika öylece peşperge kıyafetli birilerinin geçmesini bekledim :roflol:

bundan 7,8 yıl önce arkadaşlarla toplanılır ve bara gidilir, bizim kızlar dans etmek ister lakin ortamın kalitesini düşürecek tarzda ve seksilikte dans eden bir hatun vardır ortalıkta ve pek de haz etmezler..kızlara dönüp dans etmeleri tebligatını verdikten hemen sonra moda girilir...

sonuç: seksi seksi dans eden hatunu, yaptığım müthiş lezbiyen taklidiyle arkasına bakmadan kaçıran bana kocaman bir alkış hihoyyyt

ama hala ya o hatun lezbiyen olsaydı demekten kendimi alamıyorum kaydirigubbakcemile3

yaz mevsimi dolayısıyla yediğim sulu meyveler yüzünden tuvalette sık sık girip çıkana bana 3 yaşındaki yeğenimin teyze sen de dedem gibi prostat mı oldun diyen miniğime ve ona benim prostatım yok çok çişim var diye cevap veren bana alkış istiyorum

......abla sizin ne zaman bebeğiniz olacak diye soran, artık gelsin mi bebek diye sorunca da "evet gelsin, hadi atlayın o zaman yatağa" diyen 4 yaşındaki kuzenime kocaman bir alkış :dance:

Bekar evi, saç kurutma makinası ne gezer, banyodan sonra saçlarımı kurutmak için elektriklerin kesik olduğunu bile bile elektrikli sobanın fanını çalıştırmaya çalışan hatta "yine çalışmıyor dinine yandığım" diye küfreden, neyseki ev arkadaşım Krdinin "salak elektrik yokki" demesiyle ayılan bana, aynı dakikalarda elindeki kitabı okumaktan sıkılan ve daha birkaç dakika önce bana "elektrik yokki salak" diyen Krdi'nin "öfffff çok sıkıldım bari Tv açayım" diyecek kadar saf olmasına(salak demek isterdim terbiyem müsade etmiyorlülülülülülü) kocaman bir alkış istiyorum.:lepi:

Dipnot: Demekki salaklık bulaşıcıgamyoncuiremsu

Ve yine ev arkadaşım Krdi'nin kapı çalınca "kim o " demek yerine "aloooooo" demeyi tercih etmesine kocaman bir alkış istiyorum.:lepi:

yerlerde sürünen benle Next'i anlatmama gerek yok kanımca...Ben diyom var bu Krdi'de bir eksiklik. kaydirigubbakcemile

kucagında kucuk bır bebekle yanımızdan gecen ,komsumuzun ogluna, yegenın mı dedıgımde...

hayır dayım dıyerek cvplamasına karsılık, aaa dayın kız mı erkek mı? diyen bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…