Olabilir arkadaşı ama beş yıldır adını duymam gerekirdi diye düşünüyorum.Her gün onun problemleriye ilgileniyorsa banada bahsetmeliydi diye.
soyledıklerının hepsı sonuna kadar dogru olsa,
aralarında gercekten duygusal ve ya fızıksel hıcbır sey dahı olmasa,
katıyetle benı cıleden cıkaracak bır durum olurdu basıma gelseydı
kesınlıkle guvenım kalmazdı ve bana gore guven kalmayan bır evlılık zaten bıtmıstır
¤ decemBer ¤;11686422 .!.:Allah ıslah etsin diyecek bişeyim yok konu sahibine başka... yalnız ilk mesajda bişeye takıldım ben. konu sahibi demiş ki, buradaki konuları okuyup işkillendim bir bakayım dedim demiş.. yani bu sitede bu konuları okumasa aklına bile gelmeyecek kocasının çevirdiği dümeni araştırmak. kaç kadın böyle ayakta uyutuluyo kimbilir?
Allah ıslah etsin diyecek bişeyim yok konu sahibine başka... yalnız ilk mesajda bişeye takıldım ben. konu sahibi demiş ki, buradaki konuları okuyup işkillendim bir bakayım dedim demiş.. yani bu sitede bu konuları okumasa aklına bile gelmeyecek kocasının çevirdiği dümeni araştırmak. kaç kadın böyle ayakta uyutuluyo kimbilir?
benim konumu okursan hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız..çok zor bi durum 7 ay falan oldu ama hala unutamadım.hala evliyim boşanmadıgımada pişman degilim ama şunu bil çok zor ve sancılı bi süreçten geçeceksiniz,gücün varmı?çünkü hiç bir şey eskisi gibi olmuyor...malesef
Bide çocuğunun üstüne yemin etmiyorlarmı, gelde cinnet geçirme. Moklarını yesinler o çocuklarınalsanaalsanasmile
Biliyorum hiç birşey eskisi gibi olmayacak çok zor benim için bundan sonra öfkeyle karar vermek istemiyorum ama sonu yok gibi geliyor artık.Kadınla konuşacağım ama hiç bir bahanesi yok bu olayın.Eşimin eski bir arkadaşıymış yıllar sonra karşılaşmışlar eşinden ayrılmış işe ihtiyacı varmış kimsesi yokmuş bizimkininde çevresi geniştir ona iş bulacakmış mış da mış.Mesajların içeriği böyleymiş.İstersem çıkartacakmış mesajları.Bana bahsetme gereği duymamış o kadar önemli değilmiş.Gece aramasıda gündüz mesaj atmış sonra görmüş cevaplayamamış onun için aramış masal gibi geliyor bunlar bana çıldırıyorum hala . Mesajlaşması hataymış kabul ediyo ama şifresini kendi vermiş bana böyle birşey olsa veririmiymiş.Çocukda keyifsiz biraz giremiyorum nete derdimi paylaşan herkese teşekkürler.