Valla ben onu bunu bilmem kadın hissediyor ve birazcık kurcalayınca da çıkıyor meydana, ben de eşimi yakalamıştım bu internet yüzünden ne yuvalar yıkıldı benim de güvenim inanılmaz sarsıldı iki sene boyunca evliliğimi hem kendime hem eşime zehir ettim, teline her gelen mesajda acabalarım her telefon konuşmalarında acabalarım bitmedi kendi kendimi yedim durdum atlatmam çok uzun sürdü kendimde biliyorum bazen inanılmaz abartıyordum çekilmez oluyordum ama kendime hakim olamıyordum, en sonunda şehir dışından bi arkadaşı geldi onunla akşam dışarı çıkacağını söyledi bende geleceğim diyince erkek erkeğe gideceğiz biz diyip beni götürmedi bende tabi yine huzursuz ettim sürekli aradım mesajlar attım eve gelince beni üzerime bir mont bile giymeden arabaya bindirdi ve babamın evinin kapısında indirdi 4 aylık hamileyken ve Ankarada Ocak ayının o soğuğunda neye uğradığımı şaşırdım 3 gün ailemde kaldım boşanmak üzereydik ama ben kendi evime o kadar alışmışım ki ailem çok anlayışlı olmalarına raağmen orda rahat edemedim eşime mesaj çektim çocuğu aldırıyorum diye gerçekten de kararlıydım. sırf çocuğun hatrına gelip ertesi gün beni aldı ve ona şunu dedim bundan sonra ne yapıyorsan yap kiminle geziyorsan gez umrumda deil ama sende bana karışmayacaksın hafta sonları da dahil herkes kendi istediği gibi yaşayacak o günden sonra dışarı çıkmak için can atan adam evinde vakit geçirmeye başladı. benim için de ders oldu hiçkimse için kendini üzmeye değmen ben inanılmaz travmalar atlattım hiçbir psikolog çözüm bulamadı, bir nusubet bin nasihattan iyidir derler başıma böyle kötü bir olay gelmeseydi bende o da akıllanmazdık. Ama ben burda evli erkeklerin peşinde koşan kadınlara ne diyeyim onu bilmiyorum o olaydan sonra iş yerinden bir hanım eşimi aradı sesini duyabiliyorum eşimde çekinmeden konuştu yanımda işle ilgili konuşuyorlar ama eşime diyor ki ''
senin için çok uğraştım bak bu işi halletmek için bana bi kahve ısmarlarsın artık '' eşimde ona kahve ne demek yemek ısmarlayacağım diyor ağzımı açıp tek kelime etmedim eşimde şaşırdı bu duruma ama artık umrumda değilsin demeye getiriyorum, maalesef erkeklerin çoğu kadınlarında cesaretiyle kendilerinde bu hakkı görüyorlar...