bir aldatılma hikayesi daha...

cnm
keske gızlıden tel alıp kontrol etseydın
boylce yazılanları da okurdun....

bence bu işte bir iş var.
madem o kadının sorunları var,neden sana anlatmadı eşin.
sonucta kadın kadına daha iyi yardımcı olur.
ayrıca saat 23,00 24,00 arası dıyorsun...
bılemıyorum...
sana kadını yuzleştirse ne olur...
yalan olmadıgı ne malum.
boşanın dıyemem.ama bıraz ayrı kalın,gözdagı verın.verin ki sizi kaybetme korkusu yasasın...
bıdaha da güzin ablalık yapamasın...

cnm
keske gızlıden tel alıp kontrol etseydın
boylce yazılanları da okurdun....

bence bu işte bir iş var.
madem o kadının sorunları var,neden sana anlatmadı eşin.
sonucta kadın kadına daha iyi yardımcı olur.
ayrıca saat 23,00 24,00 arası dıyorsun...
bılemıyorum...
sana kadını yuzleştirse ne olur...
yalan olmadıgı ne malum.
boşanın dıyemem.ama bıraz ayrı kalın,gözdagı verın.verin ki sizi kaybetme korkusu yasasın...
bıdaha da güzin ablalık yapamasın...

haklısın bende böyle düşünüyorum

Bide çocuğunun üstüne yemin etmiyorlarmı, gelde cinnet geçirme. Moklarını yesinler o çocuklarınalsanaalsanasmile

kuran üzerine,çocuk üzerine,annesi üzerine vs..hepsini biliyorum..
ama yalan olduğu ortaya çıkınca da açıkama şu;
"evliliği kurtarmak için her yol mübah"..eee yaparken aklın nerdeydi demek geliyor içinden insanın..şimdi mi aklın başına geldi.ay daraldım ama ben bu aldatan erkek modellerinden ve bitmek bilmeyen yalanlarından.alsanaalsanasmile

ayy nezamandan beri erkekler kadınların sorunlarıyla ilgilenip dertlerini dinlemeye başladıı kendi karılarını bile çoğu zaman dinlemiyolar hem gece 12 de ne derdiymiş bu süründürün bence aklı başına gelsin ama önce emin olun karşılıklı konuşun ama dert dinleme olayınada bence inanmayın

yüzleştirecekmiş; bozacının şahidi şıracı hesabı..
iyilik sever kocanızı bakalım bu sefer o iyiliğe muhtaç(!) arkadaşı kurtarabilecek mi :nazar:

Yüzleştirse ne olur biz yemeyiz o numaraları..

Kadına önceden ezberletecek uyanık, sonra da yüzleştirecek..

Haa oldu gözlerim doldu..

çok korkunç ya :KK43:
o kadının kim olduğunu biliyor musunuz? yakın çevresinden biri mi?

Çok eski arkadaşmış sözde.Ama 5 yıldır ben adını bile duymadım nedense..

canım kusura bakma ama inandırıcı değil..
milyonda bir ihtimal doğru bile olsa sana anlatmaması da çok yanlış..
büyük ihtimalle yeni şekillenen bir ilişkiydi..
seninle yüzleştiririm dediğine göre de evli olduğunu biliyor eşinin..alsanaalsanasmile

canım kusura bakma ama inandırıcı değil..
milyonda bir ihtimal doğru bile olsa sana anlatmaması da çok yanlış..
büyük ihtimalle yeni şekillenen bir ilişkiydi..
seninle yüzleştiririm dediğine göre de evli olduğunu biliyor eşinin..alsanaalsanasmile

evet biliyormuş tabi.

soyledıklerının hepsı sonuna kadar dogru olsa,
aralarında gercekten duygusal ve ya fızıksel hıcbır sey dahı olmasa,
katıyetle benı cıleden cıkaracak bır durum olurdu basıma gelseydı

kesınlıkle guvenım kalmazdı ve bana gore guven kalmayan bır evlılık zaten bıtmıstır

soyledıklerının hepsı sonuna kadar dogru olsa,
aralarında gercekten duygusal ve ya fızıksel hıcbır sey dahı olmasa,
katıyetle benı cıleden cıkaracak bır durum olurdu basıma gelseydı

kesınlıkle guvenım kalmazdı ve bana gore guven kalmayan bır evlılık zaten bıtmıstır

evet haklısın.bundan sonra ben ona nasıl güvenip yürüteyim evliliğimi.Şimdi iş çıkışına gelmiş.Konuşacakmışız haklıymışım ama hemen silip atmamalıymışım.Güvenim kazanacakmış gene.Nasıl yapacaksa.artık her adımından şüphelenirim.Off ya çok zor

aldatmasa bile zırt pırt msj laşması başlı başına bi hata,eğer kalbiniz ta<tminolmazsa kendinizi çocuğum var diye ona inanmak zorunda hissetmeyin,en azından bir çocuğunuz var ikide olabilirdi.zararın neresinden dönsen o kar hesabı yani.ama bi an kestirip atmayında pek mantıklı gelmesede belki eşiniz haklıdır.kesin suçlu diyemeyiz.

dınlemekte fayda var
acaba acıklaması ne merak ettım
belkı sonunda bır ıtırafta da bulunabılır
ısın cıddıyetını anlamıs

karar sızın sıze gore sorunsuz bır evlılıgınız ve cocugunuz var
ama guven, yasananlar bunlar sızın durumunuzla alakalı
eger affedeceksenız once hakkından gelın derım anlasın anyayı konyayı

Ne yapacağım bilmiyorum çıkıyorum şimdi elim ayağım titriyor gene aynı şeyleri anlatacak ama çok zor artık.Herkese teşekkürler yazınca rahatladım biraz kimseye de anlatılmıyo böyle bişey.Yazarım gene.

yaa bunu yapan gene bir kadın oda kadın,yaa bu kadarmı temiz kalpli bunlar hiçmi akıllarına evli bi adamla msjlaşıp gecenin bir vakti konuştukları takdirde eşlerinin bunu hazmedemiyeceği bunu yapan o kadınların aklına gelmiyo..

dinle bakalim gör kimmis neymis neyin nesiymis birdaha olursa ayrilirsin cocuk var iki mesaj icin hemen kestirip atma derim ben

Tam olarak elinizde bir kanıt yok. Mesajlaşması ve gece vakti ,siz uyurken hem de bir bayanla konuşması hak verilebilecek bir durum değil. Ama elinizde kanıt olması için mesajların içeriğini bilmeniz gerekir ki ,acaba mı diyip kendinizi yemeyin, ikilemde kalmayın. Emin olmak sizin vereceğiniz karar için ve içinizin rahat olması için, arkanıza bile bakmamak için gerekli.

Ben olsam ben de sindiremezdim. Benim eşime me kalmış başka bayanların derdini çözmek, ki durum pek ona benzemiyor. Çünkü en azından böyle birşey varsa bile bu açık açık yapabilirdi, siz neden hiç denk gelmediniz telefon konuşmalarına. Gizli olması tuhaf zaten.

Ama net kanıt lazım.

X