- Konu Sahibi zeyneppcim
bu akşam sizin yazdığınız gibi deneyeceğim inşallah olur anlamadım bende neden olmuyor ilk yaptığımda oluyordu şimdi olmuyor yoğurt çok yararlıymış geçen trt 1 bir programda izledim sütü yoğurda çevirdiğimizde canlı hale getiriyormuşuz yaralı bakteriler ile sindirime de çok iyi geliyormuş
benim kızım 10 nisan doğumlu sizinkinden bir günlük büyüğüz :) beş aylık ama altıncı ayın başındayız yavaş yvaş dönmeye çalışıyor ama papasını kaldıramıyor daha tam dönmek için çok güzel günler bunlar atanmayı çok istiyordum bu son öğretmen atamasında ama bu defa üzülmedim kızımın gün gün büyüdüğüne şayit olmak çok güzel sizinle de konuşmayı devam ettirmek isterim çünkü aynı aylardayız benzer şeyleri vermemiz gerekiyor ben bu hafta sonu doktora gittiğimizde sizin şu kahvaltıyı soracağım doktoruma bakalım ne diyecek
sebze vermeye gelince ben çorba veriyorum bugünkünde de patates havuç ıspanak kabak domates ver ama zorla içiyor pek içmek istemiyor.
haberleşelim :)
atamanızın çıkmamasına üzüldüm hayırlısı olsun hakkınızda.ama dediğiniz gibi günbegün kızınızın büyüdüğünü görmek hepsinden güzel..
bende sizinle konuşmayı devam ettirmek isterim birbirimizden öğreneceğimiz çok şey var :)
kahvaltı konusunda bakalım sizin doktorunuz ne dicek?bende korkumdan daha veremiyorum ağır gelir kızıma diye.
yoğurt öyle tutar. sıcaklığıda parmağınızla ayarlayın 7 ye kadar sayın eğer yanmadan duruyorsa tamam yada 7 dediğinizde parmağınız yansada olur benim genelde yanıyor oluyor :))
bizde dönmeye başladık birde yüzüstü uyumak için kavga etmeye bile başladık.napıcam bilmiyorum.illa yüzüstü uyucakmış kıyameti koparıyor çevirince.geçen gece dönmüş bir uyandım yüzüstü yatıyor aklım gitti öyle görünce.gündüz neysede gece uyumasa öyle ii olucak..birde inatız sormayın..
yüzüstü dönüyor ama kolunu kurtaramıyor kol altta kalıyor onu çıkarmaya çalışıyor beceremiyor öyle kalıyor..daha yüzüstü dönüpte tekrar sırtüstü dönemiyor tabi..sizinkide bugün yarın başlar tam dönmeye..bir bakmışsınız bir kafa dikilmiş yatakta :)) çok komik oluyorlar
görüşmek üzere...
Son düzenleme: