Kızlar merhaba, klupte yeniyim. 3temmuz yumurtlama tarihimdi ve öncesinde de, yumurtlama günümde de, sonrasında da sık birlikte olduk eşimle. 13 temmuzda erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı. Hem erken gebelik testleri hem kaset tipi ucuz testten yaptım hep tek çizgi. Bat 2 şuan. Adet olucak gibi hissediyorum. Kasık ağrısı ve batması dışında hiç bir belirti yok. Tekrar test yapsam mı çok kararsızım. Sürekli umutlanıyorum tek çizgi görünce üzülüyorum. Ama böylede umut ediyorum kafam karışık
Böyle bir durumda testlerle vakit kaybetmemenizi ve gidip bi sağlık kurumunda kan testi yaptırmanızı öneririm en kesin sonucu o verir boşa umutlanmamış olursunuz. Böyle belki de stres yaptığınız için adetimiz gecikecek
Merhaba Neredeyse aynıyız canım senınke benım yumurtlama gunum 2 temmuzdu bata 1 kaldı dün erken gebelik yaptım tek çizgi kasıkta agrım fln var birde ben ateş ölçme yontemi ile atesimi ölcüyordum 1 haftadır atesım normalken 2 gundur bariz düşüş var buda adet olucagım anlamına gelıyor tamamen umidimi kestim ben şahsen kendi adıma
Böyle bir durumda testlerle vakit kaybetmemenizi ve gidip bi sağlık kurumunda kan testi yaptırmanızı öneririm en kesin sonucu o verir boşa umutlanmamış olursunuz. Böyle belki de stres yaptığınız için adetimiz gecikecek
Merhaba Neredeyse aynıyız canım senınke benım yumurtlama gunum 2 temmuzdu bata 1 kaldı dün erken gebelik yaptım tek çizgi kasıkta agrım fln var birde ben ateş ölçme yontemi ile atesimi ölcüyordum 1 haftadır atesım normalken 2 gundur bariz düşüş var buda adet olucagım anlamına gelıyor tamamen umidimi kestim ben şahsen kendi adıma
Bende de durum onu gösteriyor 3ağustos eşimin doğum günüydü ona güzel haber vermek istiyordum nasip değilmiş diyorum ama bir yandan da buradaki hikayeleri okuyunca umut doğuyor içine